-
Serwer przeciążony
Wyszedłem na pół godzinki obejrzeć południowe Wiadomości i Agrobiznes, wracam i widzę komunikat
"Serwer zajęty
W chwili obecnej serwer jest przeciążony. Prosimy spróbować później"
Co u diabła to BB wyrabia? Jest poniedziałek przed godziną 13 i już takie kwiatki.
-
Witaj.
Próbowałeś zalogować się za pomocą innej przeglądarki?
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
-
U mnie dokładnie to samo co u kolegi Dario. Próbowałem zalogować się z innej przeglądarki jak i czyściłem ciasteczka. Nie pomaga. Cały czas ten sam komunikat że serwer jest przeciążony.
-
To samo u mnie. Myślałam, że to wina wiszącej aktualizacji przeglądarki, ale po jest to samo. A właśnie zaczęłam robić gildyjne...
-
Właśnie posłałem gienka na Zdradzonego do znajomego... pemium kończy mu się za 3h. Albo ja nie zaatakuje, albo on nie skończy na czas jak tego nie postawią na nogi sprawnie.
-
Witam.
Uprzejmie informuję, że technicy pracują nad przywróceniem serwera do gry.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
-
no tak przerw nie ma w nocy to pewnie teraz częściej będą takie kwiatki
-
Pewnie nic nowego nie dodam ale niestety mam to samo....
-
u mnie ten sam problem nie mogę się zalogować a premium i drop z zdradzonego ucieka
-
ja też nie moge już od dobrej godziny zalogować się czy tylko na dolinie odkrywców jest problem i jak długo jeszcze
-
no niestety wszystko nam ucieka...
-
zawsze sa takie problemy jak mam czas pograc w dzien ;\
-
To tylko Dolina ma taki problem?
-
-
jak zwykle kolejne zmiany na "lepsze" niosa za soba pasmo problemow coz nie ma konserw za to sa problemy z serwerami
-
Hehe ja to samo od 1,5 h nie da się wejść, ale widac po wpisać że chyba tylko Dolina.
-
dajcie znac na forum jak naprawia
-
Witam
Widzę że serwer dolina odkrywców padł, u mnie też nie działa. A wszyscy powyżej z tego serwera właśnie. Mam nadzieje że się uporają dzisiaj z tym :/
-
Ha, "serwer wyłączony". Wygląda na to że coś większego się dzieje.
-
już od kilku godzin był problem, tylko jeszcze powoli to powoli ale jakoś szło.. teraz już wo gule wtopa... czas premii się przesuwa...
-
fakt, szwankowal od paru godzin az padl calkiem ;(
-
o widze ze nie tylk ja mam problem z gra
-
proponuje wrócić do konserwacji
-
Na stronę główną jakaś informacja by się przydała żeby wiadomo było kiedy się logować ponownie:
Z radością informujemy że gra nie działa ;)
-
-
Mordeczki, udało mi się zalogować ;) spróbujcie
-
Czyli to ta nowość , brak konserw a w zamian przerwy w grze , a premium leci , brawo
-
Działa ale nie mam czaty gildii czy handlu ani szeptu :(
-
dokladnie, nie ma czatow :(
-
Ludzie nie dramatyzujcie zwalajac to na brak konserwacji :D Przeciez ostatnia byla we czwartek wiec to nie przez to problem mieliscie
-
Mi komunikat o przeciążeniu serwera i tak wyskoczył, tyle, ze dopiero po wejściu do gry, a wcześniej był w trakcie paska logowania.
-
nie ma czatu nie bedzie bana
-
Ja się zalogowałam weszłam na grę ale brak czatów wiec nic z gry
-
Straty spowodowane kolejną awarią serwera: 217 konnych arkebuzerów, 207 konnych zbrojnych, 50 zbrojnych. Po prostu super! Oczekuję rekompensaty.
PS. Żeby było ciekawiej nie mogę wypakować wojska z generała ani go przenieść. Brawo!
-
Serwer wstał ale nie ma żadnego czatu.
-
Brak czatów, koniec premium, jedna osoba w zdradzonym zaproszona nie ubiła i tyle w temacie
-
-
taaaa mi tez koles nie zdazyl ubic...;(
-
Ciekawe jak mam sprzedać czy chociażby wymienić drop bez czatu...
-