Od pól godziny próbuję się zalogować i wyskakuje mi ze Serwer jest przeciążony proszę spróbować póżniej,czy ktoś z was tez ma ten problem?
Wersja do druku
Od pól godziny próbuję się zalogować i wyskakuje mi ze Serwer jest przeciążony proszę spróbować póżniej,czy ktoś z was tez ma ten problem?
tak , chomiki im zdechły i nie ma kto napędzać serverów :P
Mam to samo.
mam to samo
No ja też
Jednym słowem Złota Góra zdechła.
myślałam że tylko u mnie
też się dorzucę - problemy
jak już się uda załadować, to wejście na przygodę daje podobny rezultat...
Nie tsza było klikać 2gi raz na prezent w kalendarzu, to serwer wy3małby :P
U mnie to samo....
dea Ty to masz pomysły:)
:)
Respirator potrzebny... Złota Góra nam odlatuje :(
napiszmy po prostu do supportu - po dwóch tygodniach może ktoś odpowie, że rozwiązali problem i zapytują czy dalej występuje...
a przy kolejnym problemie znowu go rozwiążą...
za dużo ofek dea na handel wystawiłeś i złota padła :D
Po kilkusekundowym zalogowaniu wywaliło komunikat
Załącznik 2660
Oni śpią pewnie...Cytat:
napiszmy po prostu do supportu - po dwóch tygodniach może ktoś odpowie, że rozwiązali problem i zapytują czy dalej występuje...
a przy kolejnym problemie znowu go rozwiążą...
Ciekaw jestem co z czasem premium będzie....
A Skrzatosfera działa i przejęła handel chatkami z piernika :D
Dajcie znać jak bedziecie mogli się zalogować,zaczęłam zdradka i dobrze że nie wymieniłam bo byłby problem.Ja narazie nie mogę cały czas to samo
i u mnie i nie mam jak syslac odkrywcow po prezenty ostatni raz ciekawe kto mi za to ooda :-D
A ja mam sporo prezentów, dopiero będzie lipa jak ich nie wykorzystam.
Tak samo od półtorej godziny nie ma jak sie zalogować.
udało się już komuś zalogować?
mnie niestety nie
nie a w ogóle ktoś jest zalogowany czy wszystkich wyrzuciło
Może dzieciarnia pójdzie za godzinę spać i ruszy. :D
tego to Ci nie powiem:(
najlepsze że od 2h nawet żadnego info nie wrzucą co i jak :/
u mnie dziala byl niebieski wspomniane bylo o graczach problemach z logowaniem ale cisza
powiedzial ino to BB_Throril7: powiem tak: developerzy wiedzą o nich, i debatują nad dalszymi akcjami. osobiście nie radzę mieć nic więcej niż ustawa przewiduje
czyli ze nie pogramy już dzisiaj skoro debatuja
niektorzyw chodza normalnie probujcie
a logujecie sie przez fesja czy maila?
Ja od ok 3-4h godzin mam komunikat serwer przeciążony. Dziwne, że nikt z BB się nie odzywa:)
Swoją drogą ciekawe czy przesuną fazę zamknięcia eventu i aktywne premium:)
bb mogło by jednak jakieś info wrzucić na forum lub w wątku zamiast niebieski coś tam bąknął na globie akurat zalogowani nie maja problemu z logowaniem sie
witam, u mnie na grę wchodzi się bez problemu natomiast do przygody nie da się wejść od przynajmniej 2h
no własnie a ja mam własnie przygodę do skończenia tez
O hej Selena :)
To masz fajnie że tylko pół godziny.
Ja już pół dnia nie mogę się zalogować. Co chwilę próbuję i "serwer jest przeciążony". Nie zdziwiłoby mnie to, gdyby nie fakt że kolega nie ma z tym problemu, nawet jeśli się loguje na moim komputerze. Na jego konto wchodzi normalnie, na moje nie. Wyrzuca z komunikatem że serwer przeciążony..
Debatują ? Nad czym ? Ile ten serwer jeszcze pociągnie bez konserwacji ? Trzeba było ją przeprowadzić, a nie przekładać... o to i efekt
Pewnie się odkopują od zgłoszeń do supportu.
Jak się ożenię z tymi prezentami to wyślę do UBI Alibabę z lampą oliwną, aby naoliwić serwer... może zatrybi....
To samo z czasem premium... kilka godzin to już spora strata. Powinni przedłużyć czas graczom którzy bez powodzenia próbują się zalogować do gry. Znając życie będzie Happy Hour lub kosz egzoo.