Witam mam propozycje aby po zmianach jakie mają nas czekać zostawić gwiezdne monety w dropie z przygód kooperacyjnych.
Myślę że może to by było dobrą zachętą do ich wykonywania.
Wersja do druku
Witam mam propozycje aby po zmianach jakie mają nas czekać zostawić gwiezdne monety w dropie z przygód kooperacyjnych.
Myślę że może to by było dobrą zachętą do ich wykonywania.
Pomysł bardzo interesujący, bo byłby to sposób na spopularyzowanie robienia tych przygód.
Jestem jak najbardziej za.
Jak najbardziej jestem za
dobry pomysł
Wyjątek spowodowałby lawinę propozycji do następnych wyjątków a to Dzieci Sawanny, a to Krwawa Maryna.
O ile samo założenie uatrakcyjnienia kooperacyjnych jest dobre to ten pomysł raczej nie przejdzie.
spoko:)
moze w koncu trafie katedre..
:D
Też jestem za :) Może w końcu przestałyby zalegać w gwieździe :)
Tak, pewnie zaraz będzie krzyk, ze skoro SC miałyby zostać dla przygód kooperacyjnych to może i dla niektórych trudniejszych....
Jak dla mnie , jeśli SC miałyby lecieć z jakichkolwiek przygód, to właśnie z kooperacyjnych. Dlaczego? Ano dlatego, że w przypadku "zwykłej" wieloosobowej przygody możesz zrobić ja sam/a. Kooperacyjnej nie skończysz bez zaangażowania innych. :)
Dobry pomysł, w końcu byłby sens ich robienia i nie byłoby problemów ze znalezieniem chętnych
Mnie sie pomysl podoba aczkolwiek watpie aby przeszedl
Witam. :)
Sugestia została przekazana deweloperowi.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
świetna wiadomość :)
Pytanie tylko co oni na to? :) Może się uda ... :)
Witam,
z uwagi na brak zainteresowania (ostatni wpis 03.10.2015 r.) zamykam wątek i przenoszę go do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Uranos