Proponuję by w kopalni klejek tak jak przy innych kopalniach przy wyburzaniu można było odzyskać połowę zainwestowanych zasobów :p
Wersja do druku
Proponuję by w kopalni klejek tak jak przy innych kopalniach przy wyburzaniu można było odzyskać połowę zainwestowanych zasobów :p
przeciw, wyburzyłem już kilka i nic nie dostałem... ;p
Taa, kupujesz kopalnię za 20k klejnotów, wydobywasz 39k i jeszcze zwrot 10k.
Już widzę jak BB się rzuca na ten pomysł:)
ja proponuje by po wyburzeniu budynek wracal do gwiazdy i mozna go bylo postawic znowu z 40k urobku ;)
Absurd goni absurd tutaj !!! Najlepszym rozwiazaniem byloby doladowywanie kopalni omniziarnem !!! :p
a ja proponuję dać niewyczerpalną kopalnię klejków za powiedzmy 25k klejków :P i jeszcze z możliwością upa na 23987 lv :P
i żeby można było na nią rzucić tęczową torbę jeszcze :D
Hahaha
Ja tym bym wolał żeby zwiększyli limit do 20, bo 10 to mało ;p
na dodatkową kopalnie klejnotów zawsze miejsce by sie znalazło ;)
Widzę, że fala upałów nadciągnęła już nad całą Polskę. Ja chcę niewyczerpalną kopalnie statuł konnego żołnierza.
a nie lepiej zrobić kopalnie klejów, taką jak miedzi, gdzie geolog znajduje ;)
Koncert życzeń.
A ja jeszcze nie miałem kopalni klejnotów u siebie i powiem że być może powinno się coś wprowadzić w zamian za za te 20k klejnotów
uważam że przy wyburzeniu powinni zwracać koszt budowy - jeśli go nie ma to powinni wprowadzić
i jeszcze uważam że powinni wprowadzić kopalnie granitu, kiedyś geolog normalnie znajdował złoża a teraz tylko przygody i poszukiwanie skarbów...
no i niech by te kopalnie były właśnie na innych wyspach budowane przez gildie wspólnymi środkami - i każdu kto budował dostanie swoją część - tylko teraz weź wymyśla algorytm obliczania komu ile i za ile...
Granitu nigdy nie znajdował, kiedyś jak była jeszcze beta geolog miał opcje szukania, ale aktywną od 52lvl co jak wiadomo jest nieosiągalne nawet do dziś
jw. mozliwosc szukania granitu i innych surowcow byla w grze od czasow zamknietej niemieckiej bety, ale zawsze zablokowana poprzez zaporowy level (najpierw 36 jak nie dalo sie osiagnac nic powyzej 30, potem jak wprowadzili przygody i dalo sie osiagnac 50-ty - podbili na 52; potem jak im sie znudzilo trzymanie placeholdera ta opcje wyeliminowali).
Obecnie kopalnia granitu nie ma wiekszego sensu bo raz, ze sa inne, potencjalnie znacznie lepsze sposoby jego zdobycia a dwa, ze jego przydatnosc z czasem maleje. Jesli ktos ma marnowac czas na kombinowanie to juz lepiej niech go poswieci na jakis nowy, przydatny surowiec.
Witam,
z uwagi na brak zainteresowania (ostatni wpis 06.07.2015 r.) zamykam wątek i przenoszę go do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Uranos