Co wy na to żeby zmienić limity aktywnych przygód następująco:
1 własna przygoda
2 przygody z zaproszenia
i niezależnie od ilości aktywnych przygód "klasycznych"
możliwość podboju koloni.
np. mogła by to być opcja dla kont na "Premium"
Wersja do druku
Co wy na to żeby zmienić limity aktywnych przygód następująco:
1 własna przygoda
2 przygody z zaproszenia
i niezależnie od ilości aktywnych przygód "klasycznych"
możliwość podboju koloni.
np. mogła by to być opcja dla kont na "Premium"
dodaj ankietę :)
przecież jest ;)
i była od początku :D
ja to bym chciał tak:
1 przygoda
1 ekspedycja
1 przygoda z zaproszenia
1 przygoda z zaproszenia kooperacyjna
ale to nie realne ;D
Wątpię :P za bardzo serwery obciąży.
z tym obciążeniem serwerów bym nie przesadzał :)
2 aktywne z zaproszenia dużo większego ruchu nie stworzą i tak cześć czeka aż im się zwolni slot żeby wskoczyć w następną :)
http://screenshu.com/static/uploads/.../p7/vlc7v0.jpg
dodatkowe kolonie to mogą coś tam wpłynąć na obciążenie ale ponoć nie ma takiego problemu co by się go rozwiązać nie dało :D
Wg mnie premium powinno dodawać dodatkowy slot do przygody nieważne czy odpalonej samemu czy też z zaproszenia.
O i to jest jakiś pomysł ;)
Muss to edytuj treść wątku :D może więcej ludzi zagłosuje :D (ale BB i tak tego nie weźmie pod uwagę ) :D
e tam nie będę się wysilał :)
bb stwierdzi to samo, jest ok, po co sie będziemy wyslilac
Jestem na nie. Czemu? Przyczyna prosta. Gra przestanie funkcjonować, bo serwery i soft wysiądą. Za ciency programiści są w BB, aby stworzyć soft przewalający taką ilość danych bez szkody dla ich i sprzętu użytkowników. Jeszcze drugi problem. Połowa grających musiałaby nowe kompy kupić.
Kłopoty programistów pomijam bo się na tym nie znam więc nie udaję znawcy.
Mam za to inne ale - ta zmiana byłaby dla garstki graczy - tych najbardziej aktywnych. Więc nawet gdyby była wprowadzona nie zatrzęsła by systemem.
Sam jestem dość aktywnym graczem i z reguły 2 sloty mi wystarczają, czasami jedynie przeszkadza mi ograniczenie 1:1, mi osobiście zamiast zwiększanie ilości limitu przydało by się zlikwidowanie ograniczenia 1 zaproszona, 1 własna. Czyli limit może zostać ale żebym mógł mieć 2 odpalone przygody lub być zaproszony do 2 przygód.
A taka zmiana systemem nie powinna wstrząsnąć.
Tak póki żyjemy jest nadzieja xD.
Według mnie powinny być dwie jednoczesne przygody (licząc z ekspedycjami) bez rozróżnienia na własną i z zaproszenia.
tyle kasy zgarniaja to co za problem szybsze serwery zakupic :) i po klopocie...
i to zespol BB w settlersach jest najwolniej pracujacym zespolem ze wszystkich znanych mi grup..
ja bym chciał żeby można było jeszcze dodatkowo na ekspedycję wyjechać w trakcie przygody.
czyli limit podnieść do 3... i wtedy być może dobrze byłoby aby nie miało znaczenia czy jesteś na dwu przygodach i jednej zaproszonej czy na trzech ekspedycjach czy inaczej jeszcze.
Witam,
z uwagi na brak zainteresowania (ostatni wpis 02.03.2015 r.) zamykam wątek i przenoszę go do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Uranos