http://screenshu.com/static/uploads/.../d7/nz5iyb.jpg
http://screenshu.com/static/uploads/.../4u/6zerd7.jpg
Jak widzicie to najprawdopodobniej żadna awaria a zorganizowana akcja ;)
screen ze stronki Ubisoftu ;)
Wersja do druku
http://screenshu.com/static/uploads/.../d7/nz5iyb.jpg
http://screenshu.com/static/uploads/.../4u/6zerd7.jpg
Jak widzicie to najprawdopodobniej żadna awaria a zorganizowana akcja ;)
screen ze stronki Ubisoftu ;)
Muss wrr nie nerwusiaj nawet
nie no kurna ten atak jest gdzieś od 3 nad ranem dzisiaj....
powinni im wywalić wszystkie serwery moze pójdą po rozum i zrobią w końcu coś jak należy.
No to pięknie! Mamy z głowy na kilka ładnych dni...
o sa moje ziomki. Hejka, ale boruta wczoraj około 24 była jazda na G1 poszło parę Banów i nagle wywaliło grę. Ciekawe kiedy uruchomią:) tęsknie za wami wariaty:)
Ja nic nie wiem, poszłam wcześniej, a dziś się nie mogę zalogować. No hejka:))
Na problemy z logowaniem :D
http://forum.thesettlersonline.pl/th...i%C4%99-strony
wyczyściliście ciasteczka :D ???
Nie, ale już lecę pędzę;))
ciekawe czy Nasz wyspy są w ogóle::P Witajcie kochani
dobrze ze kopalni nie podpaliłem to może ze dwa dni pochodzi ;)
Solar twoja na bank mroczny kapłan z całą ferajna najechał - ale tak pomyślcie zaczynać od nowa? chciało by się?
Hej, hej;)) Jeśli taki zmasowany atak hakerski to może już nie mamy;)))
P.S. Czyszczenie ciasteczek mi nic nie dało, nawet je wykąpałam na wszelki wypadek;))
ja bym tych idiotów do sądu podał jak by mi kazali od zera zaczynać
Nie ma takiej opcji, nie jest to wersja beta już... więc niech się ogarną, bo inaczej to będą mieć przegwizdane...
Ho ho ho!
Tysiące małych płatków śniegu przykryły Twoją wyspę, niczym miękka pierzyna. W oddali słychać dźwięk dzwoneczków, a gdy spoglądasz na niebo, dostrzegasz migoczący ślad. Gdy ponownie kierujesz spojrzenie na wyspę, zauważasz że nie możesz wejść na swoją wyspę to prezent dla Ciebie od BB.
dobra Solar przyznaj się że to Ty psikusa zrobiłeś żeby ludzi pogonić od komputerów :D
Nie... to nie na moje nerwy;> Dajcie znać jak już coś poprawi się w tej sprawie:)
Kokot, tak za tego bana co przez Tukana dostałem przedwczoraj:) za to że bb mruży oczy na złodzieji
uprzejmie informuję, iż Twoje zgłoszenie zostało przyjęte. Odpowiedź na nie zostanie udzielona najszybciej, jak jest to tylko możliwe. Ze względu na dużą ilość zgłoszeń jakie wpłynęły do nas w ostatnim czasie, może oznaczać to dłuższe oczekiwanie na odpowiedź z naszej strony.
Support The Settlers Online pracuje w godzinach 9:00-19:00 od poniedziałku do piątku. Odpowiadając na naszą wiadomość email, bardzo prosimy nie zmieniać jej tematu. Dzięki temu będziemy mogli szybciej udzielić odpowiedzi.
W przypadku gdy powtórnie wysyłasz do nas zapytanie na temat zgłoszonego już wcześniej problemu, bardzo prosimy kontynuować zagadnienie, nie zaś wysyłać zupełnie nowe. Pozwoli to uniknąć sytuacji, kiedy Twoje zgłoszenie mogłoby trafić do złej kategorii, a dodatkowo pozwoli nam na szybszą odpowiedź.
z tą kopia zapasową nie był bym taki pewny, nie raz był przypadek że komuś coś wywaliło i startował od zera, ale jeżeli teraz wywaliło wszystkim wyspy, to słabo widzę BB, będę jednym z pierwszych którzy do sądu z tym pójdą, za te ich traktowanie, Nas jako graczy
Życzymy Wam wesołych świąt. Oby ten okres upłynął Wam spokojnie w gronie najbliższych!
Wasz zespół "The Settlers Online"
Najgorzej mają ci, którzy tam wpakowali kasę... Reszta to "kwestia czasu" ;) ^^
Suport działa normalnie mi wczoraj odpisali na zgłoszenie, tak ze są tylko siedzą cicho i udają że ich nie ma
Zawsze coś, jeszcze nie było bezawaryjnego eventu... ehh
Mariusz, nie do pomyslenia jest to jak można od kilku lat popełniać te same błędy odnośnie nawet wprowadzania nowych rzeczy czy eventów, cyrki co event, co zmiane, więc ja bym nie wymagał od *****i tego że zrobili kopię zapasową
Ani dziś, ani jutro:) A kalendarz eventowy sam się nie otworzy... Ale nic się nie przejmujemy, dostaniemy dzień premii może i ciasteczka na pocieszenie;))
Grałem w niejedną grę, nawet w ikariam kiedy jeszcze nawet settlersów nie było, były bugi, problemy, ale polityka zupełnie inna, aż żałuję że do tego gówna przyszedłem, tylko nie załuję że poznałem wielu fajnych ludzi, na ikariam za multi jest ban do 2037roku, za złodziejstwo to samo, a tutaj sie toleruje multi i złodziejstwo, pomijając wieczne problemy z grą, stworzyli sobie na podstawie kultowej gry maszynkę do zarabiania pieniędzy, bo Kto np z mojego pokolenia nie grał w settlersy, ale mam nadzieję że kiedyś BB sie obudzi ręką w nocniku, kiedyś będzie kres traktowania chlebodawców jak śmieci. Wykorzystują tylko Nasze uzależnienie od tej gry, sami pozwoliliśmy Im na to że i tak będziemy grali, obojętnie co by nie zrobili, nie liczą sie z ani jednym Naszym słowem, zapominają że to My tworzymy tą grę, wielu graczy odeszło i to graczy którzy generowali Im spore zyski, pomału przestaje ich polityke rozumieć, ale mam nadzieję że za to Im sie nieładnie odbije tym świątecznym żarciem.
Witajcie :) Szkoda, że na forum, a nie na czacie, ale cóż zrobić... Ciekawe co by było, gdyby wszyscy się zbuntowali i przestali kupować klejki... Polityka zapewne uległaby szybkiej zmianie :D
malinka131 Klejnotów już nie ma za wiele w obrocie, jeżeli porównać jeszcze rok temu to nie wiem czy 10% jest kupowane tego ile było przed rokiem. BB musi zrozumieć że Klient Nasz Pan, a nie sie zachowywac jak komuniści, tutaj by sie przydało że by większa ilość osób przestała grać, że by to BB na maile wysyłało informacje, kochany potrzebujemy Cie wróć do gry, już nie popełniamy błędów, trzeba wstrząsu bo inaczej dalej będa Nas mieli za śmieci
co ty tu mieszasz komunistów
solar ty sie lecz
Witam, tylko pamiętajcie że pozwy zbiorowe mają większe możliwości. Jakby ktoś pytał to ja się pisze, po trzech latach zaczynam mieć tego serdecznie dosyć.
Zawsze pozostaje zlozenie powiadomienia w siedzibie praw konsumenta pamietajcie ze my to klijenci oni sprzedaja nam produkt. lub nawet zalozenie sprawy w sadzie za niespelnianie warunków umowy. Jest wiele sposobow na wstrzasniejcie BB ale tu potrzeba wiekszej ilosci bo jakby caly sloneczny grod zlozyl skarge to dostali by po dupie jak nic
no nikt w pojedynke nic nie zdziala niestety