Nie chcą wpuścić to może poklikamy ;)
Wersja do druku
Nie chcą wpuścić to może poklikamy ;)
52 z 887 śmiać się czy płakać :confused:
od kilku godzin komp dziala a wejsc nie mozna:(
hejka niektórzy nawet na forum wejść nie mogą, wczoraj padło po24 nie dało się wymienić bufów ani wejść na przygody
później dostaniemy po łapce i ciasteczku w ramach przeprosin ;)
po co na ciasteczka jak wyspa pada:( najsmieszniejsze jest to ze tkwimy w miejscu a ludzi przybywa
paranoja czy ktoś to naprawi :-(((
Wczoraj mialam nadzieje,że rano pogram a tu .....kicha
serwer się otworzy po Trzech Królach i będzie totalny marazm, kopalnie out, pola bez silosów out, i wyspa pewnie czysta z rezydką na 1 lvl-u :o
Był czas przywyknąć przeca:))
ręce opadają ,przecież na wyspie wszystko padnie a tu żadnej informacji czy w ogóle coś robią. Pewnie świętują w najlepsze a czas premium płynie.
witam nieszczęśników :)
ale kicha z grą....
Sądzicie, że nam nie przepadnie kalendarzyk adwentowy? Było by szkoda :D
Podjęłam kilka prób wejscia do gry niestety kolejka zawalona i rośnie brak możliwości wejścia do gry o 8:00 było około 300 w kolejce teraz liczba przekracza 1000 osób. Czekanie na swą kolej nie pomaga kolejka zawalona.
ciekawe tylko czy będzie ciągłość logowania....
nie będzie ciągłości logowania to tylko taka ściema , zaraz będzie przerwa techniczna
a nawet nie kracz, przecież to nie nasza wina , że nie można wejść
haha święta się skończyly i nasze setki poszły kaca leczyć - dlatego nie można wejść na gre xD
a tak poważnie, to u mnie już ponad 1000 oczekujących jest xD a ja od prawie 2h próbuje wejść i jeszcze 200 przedemną xD
A ja drogie settlersiki się zastanawiam kto mi okienko otworzy w dniu dzisiejszym skoro po 15 do roboty ide
Nie ma setlersików :P
od 9:00 rana nie mogę się zalogować :(
Ta gra coraz bardziej na psy schodzi , jednych starych rzeczy nie mogą sprawić by poprawnie działały , a cały czas nowe wprowadzają .
Na przygodach to już włosy dęba stają , tyle strat jest , wojo nie wraca .
ja Ci otworzę dzisiejsze okienko :D
A moze tak ktos wytlumaczy wreszcie co sie stalo ?
Podczas wchodzenia do gry pojawia mi sie kolejka logowania i tam liczba, ktory jestem
w kolejce. Wszystko by bylo fajnie gdyby to w jakims tempie malalo, ale czeka sie bardzo dlugo
i zamiast czas malec to rosnie ...
Drugi blad jest na stronie glownej. Czy Wy wogole testujecie to co napisaliscie ?
Przy probie logowania jesli ktos nie zmienil hasla pojawia sie pytanie czy zmienic haslo.
Problem w tym, że okienko to pojawia sie w warswtwie przysłoniętej pod inna warstwą
co uniemożliwia kliknięcie w odpowiedź. Na szczęście pomaga odswierzenie strony, ale ...
511 na 1109 jest git od 24 zero szans :))
Trzymajcie się jednego wątku http://forum.thesettlersonline.pl/th...er-zaj%C4%99ty
the settlers online shutdown
zamiast kolejki logowania , to kupcie sobie serwery :D a to kpina z graczy
a był ktos na testowym?? czy tam dziala?
jak zwykle gówno wypływa :( gówniane serwery ale syf rzygać się chce do dupy z tą grą
To chała że od wczoraj nie mogę się zalogować do gry, a to który w kolejce i za ile min to BZDURA!!!!!!
ZRÓBCIE W KOŃCU COŚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
Ni nie zrobią bo nikogo tam nie ma o czym o czym tak ochoczo pisali :)
raczej nie robia NIC, bo zamiast blizej jestem dalej:(
ehhhh
Po co wchodzić na wyspy ja settlersy poszły po kolędzie :o
w nosie mam co na to moderatorzy, ale czy ta banda nieudaczników i krypto informatyków z BB mogła by wreszcie wziąć dupy w troki i naprawić grę??? Wiem że macie wy***ane na klientów i graczy nie od dziś, ale to zakrawa na kpinę, a później roześlecie po koszyku egzo z przeprosinami za błędy... Żal proszę państwa że tak poważne firmy pozwalają sobie na takie wtopy, tym bardziej że nie sa to jedyne błędy tej gry i to pomimo tego że macie oszołomy serwer testowy gdzie wszystkie nieprawidłowości powinny być usuwane :/
Nie da rady wszyscy są na urlopie ;)
Siemka
jak zwykle nie mamy oficjalnej info od "osoby decyzyjnej".
Kpiny i brak szacunku to jedyne czym zadziwia nas bb.
Parafrazujac:"kury szczac prowadzac a nie gry robic".
a kto ma nam odpisać jak biuro puste?? :D
Mi to wygląda na efekt braku restartu. Powinni mieć jakiegoś dyżurnego satyra, który zrobiłby szybki reset serwera. :D