Dziś wyskoczył komunikat "W tym obszarze wystąpił błąd. Prosimy spróbować później" czy tylko ja tak mam czy to już narasta lawinowo, screen komunikatu poniżej. Po kliknięciu OK powrót do strony głównej :mad:
kliken linken
Wersja do druku
Dziś wyskoczył komunikat "W tym obszarze wystąpił błąd. Prosimy spróbować później" czy tylko ja tak mam czy to już narasta lawinowo, screen komunikatu poniżej. Po kliknięciu OK powrót do strony głównej :mad:
kliken linken
Kolega ma tak od wczoraj. Zasypuje nas spam eliminacji graczy :D
Ja mam tam od piątku, od 19tej. Wczoraj rano udało mi się wejść na wyspę, ale zastałam tam prawdziwe cuda, z produkcją marmuru przyrastającą w tempie 100 sztuk na minutę włącznie. Później musiałam się wylogować, a kiedy próbowałam wejść ponownie, zobaczyłam komunikat "Ten serwer został wyłączony z przyczyn technicznych. Prosimy spróbować później". No to próbuję od wczoraj...oczywiście bez rezultatu.
Kolega miał właśnie identycznie. Każdego dnia o 3 rano gra ma restart skryptów, niby coś się naprawia, ale tak naprawdę odchodzą mega figle:(
Cały wątek jest tutaj:
http://forum.thesettlersonline.pl/th...era-uszkodzony
Spróbuj rano się zalogowac a jak nie pomoże -pisz do Supportu
Mi też dziś wyskoczył komunikat "W tym obszarze wystąpił błąd. Prosimy spróbować później" po kilknieciu ok wskakuje z powrotem stroa główna..Czy jeszcze ktoś ma dalej ten problem?
tak - ja też mam - k.. mnie trafia... ostatnio coś się dziwnego dzieje, jak nie przycina to nie można włączyć. Może jakiś pomysł?
potwierdzam, wygląda na to że problem dotyczy serwera Czarci Gaj ...
[COLOR="rgb(0, 0, 0)"][/COLOR]
15.12.2015r
Ludzie ,masakra ,czy ktoś wogóle czyta nasze wątki? Chyba nie.Od dwóch dni wieczorem nie mogę się zalogowac.Wyskakuje komunikat: obszar serwera uszkodzony..Widzę że ta sprawa nie dotyczy tylko mnie ,ale co z tego jak nikt nic nie robi żeby to naprawić.Totalna olewka.
u mnie również jest ten błąd, Od 30 min staram się zalogować i pojawia mi się ciągle ten komunikat.
U mnie dokładnie taki sam błąd, serwer Czarci Gaj, od rana brak dostępu do konta. Proszę o interwencję.
Co się dzieje? Nie mogę wejść do gry: ,,obszar serwera uszkodzony".Niech ktoś w końcu to naprawi.
U mnie również występuje ten błąd - a zaczął się od przygody, w którą już nie mogłem wejść. Po kilkunastu próbach w ogóle do gry nie udaje się zalogować... Wniosek mam taki, że nie wolno nic na siłę, tylko trzeba grzecznie i cicho siąść w kącie i poczekać, aż pozwolą mi/nam pograć... :(
tez to mam
i ja również...
i znów jakiś problem masakra ostatnio z tą grą:((((
To samo u mnie
U mnie również "obszar serwera uszkodzony"
Ja też mam: W tym obszarze wystąpił błąd. Prosimy spróbować później - napisałem do supportu - zobaczymy ile osób tak zrobiło i jak szybko się odspamują.
I ja też nie mogę się zalogować
no też mam ten problem czarci gaj
nie ma co sie martwic, dostaniemy za to 1k dopalki marmuru i kosz egzo:)
ja też nie mogę grać. Szlag mnie trafia bo przecież event leci, a ja się jeszcze dzisiaj nie zalogowałam. Jak długo trzeba czekać? Ktoś sobie robi z nas kosmiczne jaja.
Event bez wpadki to event stracony :D u mnie to samo
Dodatkowy problem w tym, że Premium sobie leci, generałowie siedzą na wycieczce...
A każda próba wbicia się w przygodę powoduje natychmiastowe wywalenie gry :-(
tez mam problem z wejsciem na gre czarci gajpojawia sie taki sam problem jak w postach wyzej
Pytanie czy np. zaliczony nam zostanie kalendarz adwentowy...
U mnie komunikat wyskakiwał gdy chciałam wejść do rozpoczętej przygody ,gra działała ok.
Teraz pojawia się już przy próbie zalogowania do gry.
(Może to przez Premium bo też mam włączone ?)
Nie mam premium też nie mogę wejść do gry.
co shit obszar uszkodzony :D hehe tez to mam... co to w ogóle ***a jest oszar uszkodzony ? co za ***** wymyślił to określenie? mógł napisać poprostu ,ze gra właśnie się zje...ban..awszy i se ludziska nie pograta bo serwer made in china jak te prezerwatywy spod Otwocka :D
ja to samo kup....a i tyle
Uszkodzony obszar... dołączam się :-)
U mnie to samo,obszar serweru uszkodzony".Ludzie piszcie masowo do suportu,bo my tu gadu gadu,wylewamy swoje żale, a naszych postów pewnie nikt nie czyta i może nawet nie wiedzą o problemie.Zgłaszajcie więc problem w suporcie ,bo nigdy nam tego nie naprawią.
jak zwykle "nyndza ze swarzedza"....ja rowniez rzekomy obszar uszkodzony :D
naprawde szkoda słów...pewnie nikt klejek w prmocji dzis nie kupił to i obszar uszkodzony.....nie martwcie sie 100 % promocje klejek przedluza :D
no to dziś kupiłem 10k klejków to prezent mam bo nie mogę pograć teraz zal!!!!!!!!
No ładnie premium leci, kosze wygasły i czas przygody ucieka a gra nadal nie działa. :((((
Co jest to jasnej, ciasnej - od ponad godziny wybija od razu po zalogowaniu... Nie idzie nic zrobić. Gra się sypie co raz bardziej, bo dopiero co był kakaowy obraz w prezencie od Mikołaja a teraz to. Nie mówiąc już o tym, że sama gra działa jak guano.
i u mnie ten sam problem...
Ja mam to samo..probowalem juz z 10 razy sie zaloowac i nic... wyskakuje blad w tym obszarze... jak dlugo trzeba czekac na naprawe tego bledu ktos wie czy znow konserwa.......