Witam od kilku dni mam problem z połączeniem się podczas logowania i w trakcie gry pojawia się komunikat połączenie z serwerem zostało zerwane to bardzo utrudnia zaliczenie eventu:mad:
Wersja do druku
Witam od kilku dni mam problem z połączeniem się podczas logowania i w trakcie gry pojawia się komunikat połączenie z serwerem zostało zerwane to bardzo utrudnia zaliczenie eventu:mad:
Dzisiaj ja nie mogę rozpocząć gry, pomimo zalogowania, wyświetla się monit, że pracują nad problemem. Jednocześnie na stronie głównej brak info o tym co się dzieje :(. Długo to potrwa?
mnie wywaliło dosłownie przed chwilą ,i lipa nie można wejść do gry
Mnie nie wywalilo. Szlo normalnie, wylogowalem sie na jednej przegladarce, wskoczylem na drugiej i lipa "przerwa techniczna".
Do końca świata, ekipa odpowiedzialna za polską edycję settlersów nie ma w zwyczaju umieszczać komunikatów.
jak zawsze maja problem
tylko mogliby o tym napisac
Mam to samo, wywaliło mnie przed chwilą i już nie mogę wejść do gry. Rozpoczęta przygoda, nie rzucone kosze, kto to wszystko zrekompensuje?
To jest wlasnie chore. Wole najszczersza prawde, nawet najgorszą. Niech to nawet bedzie sciema jakas na odczepnego, ale zeby cokolwiek pisali. Najgorsza jest niewiedza o czyms, dlaczego...
komunikatów nie zamieszczą bo po co,
wystarczy automatyczna strona "połączenie się nie powiodło"...
a co to dzisiaj jakas przerwa techniczna?
niezapowiedziana?
TFURCZOŚĆ GRACZY przerosła TSO ???
Buhaha standart :P
odszedł Xaar i już mamy burdel ...
Mam ten sam problem, też zachodzę w głowę co znowu... No i żadnej informacji na ten temat..
Witam, niestety tez nie moge dzis wejsc, a jakos zawsze mi sie to udaje, chyba, ze zawalaja po calosci, wiec przypuszczam, ze cos dali ciala.
Zgadzam sie z innym, mogliby cokolwiek napisac, ale przeciez TSO i BB sa przede wszystkim znane z tego ze maja graczy gdzies delikatnie mowiac...
CBA Pomyliło serwerownie TSO z Wydawnictwem WPROST. I wpadli Wprost w srodek imprezy pozegnalnej BB_Xaar ;)
Mała kołomyjka. Teraz głosowanie w sejmie za wotum dla Kazdego z sewera bo wszystkie z urzędu są podejrzane o negatywną działalność na rzecz skarbu panstwa. Ktoś odprowadzał vat z handlu w grze ??? Nie ? no to juz pukają do drzwi...... ;)
witam , to samo u mnie :)
nie moge sie zalogowac,to jakasś kpina??????
Ja mam premium, jeszcze 2h, i MB do skończenia... Niedużo zostało, ale konnych trzeba dosłać ;p I lipa, liczyłam na 120 piłek...
Prośba do modów, jeśli ta przerwa potrwa dłużej, może byście przedłużyli czas przygód i premium, jak przy ostatniej konserwie?
hm.............. ta sama spiewka, a wiadomo ile ta przerwa ma potrwac
potwierdzam, ten sam problem, a dopiero co wróciłem do gry po dłuższej przerwie, chyba niepotrzebnie :/
*ups, 120 to butów, albo kasków, a nie piłek... Piłek 6, sorki
Technicy pracują już nad problemem (brak dostępu do gry) - gdy tylko otrzymamy dodatkowe informacje, pojawią się dalsze ogłoszenia.
BB_xaar
Chyba opijają zdrowie Xaara :D:D Niezła bibka musi być. Chłopcy się umieją bawić. Na zdrowie Xaar
też mam problemy z logowaniem:(((
Moje biedne małe Settlersy sa głodne. Brak zboża brak koszyków Cioci spowoduje ogólna frustracje moich poddanych. Bardzo prosimy o informacje na temat postępów naprawy.
napisanie informacji jest dla nich bardziej skomlikowane niz usuniecie bledu
Badźcie wyrozumiali . Pożegnanie było, impreza była ktoś usiadł na resecie :P. Pomalutku wszystko wróci do normy jak tylko ktoś znajdzie przycisk POWER na serwerze.
jest po 9 i nadal ten sam problem wwrrrrrr $^%&^*&^*
W tym jest jakaś metoda przynajmniej jest czas zrobić śniadanie i zobaczyć w końcu jak dzieci wyglądają:P
Tłumaczenie będzie to samo .... że oczywiście informowali o tym .... na tylnych drzwiach swojego biura :D :D :D a potem zdziwienie, że nikt tego nie przeczytał.
Po to jest strona główna, żeby tam info umieszczać, a nie na jakiś odmóżdżających portalach dla cieciów.
jest informacja jak się zalogujesz...
działa
mi gra działa:)