9,50
1 - komunikat serwer przeciążony - wywala z gry
2 - logowanie trwa 2 - 5 min
3 - odkrywcy nie ida szukać
4 - po zalogowaniu nie moge wejśc do przygody
co się dzieje ?????
9,50
1 - komunikat serwer przeciążony - wywala z gry
2 - logowanie trwa 2 - 5 min
3 - odkrywcy nie ida szukać
4 - po zalogowaniu nie moge wejśc do przygody
co się dzieje ?????
czarci gaj im padł :(
Nowy Świat również leży. Można się zalogować ale cokolwiek zrobić innego już nie.
Podobny problem - nie loguje od godz 10:00.
godz. 11.06 i dale lipa, nie idzie wejśc do przygody - po 5 - 9 min - komunikat - serwer przeciążony :((((
u nas to samo na serwie ....
godz. 11.31 po kolejnym wywaleniu i 11 minut logowaniu brak czatu gildii - och BB
Ja od 2 godzin nawet się nie mogę zalogować :(((
Odkąd mnie wywaliło ok 9.30, moje maksymalne osiągnięcie to niebieski ekran z Poradami dnia przez kilka minut i potem komunikat, że serwer przeciążony.
I ciągle zero informacji od BB, że chociaż wiedzą o problemie i nad nim pracują :)
Manuskrypt czeka od 7 minut, premia na introligatorze leci. A do 17.30 miałam w planach zrobić drugi. A potem tom. Zażądam nowej żywicy od BB.
Serwer przeciażony - wiekszośc graczy odpaliła mecz :)
Słoneczny Gród też padł, widzę tylko ulubiony komunikat: "W chwili obecnej serwer jest przeciążony. Prosimy spróbować później." więc próbuję, próbuję, próbuję...........
Drodzy Gracze,
o obecnie występujących utrudnieniach już wiemy - dziękujemy za zgłoszenia.
Dział techniczny analizuje całą sytuację.
Gdy pojawią się dalsze informacje, dam znać.
BB_xaar
info z głownej bez stresa pogracie dzisiaj
tak lepiej myśl co nam dasz za te utrudnienia:-0
Nie ma czego analizować, trzeba naprawiać :)
czarci się tu przeniósł?
jakos tak wyszło :)
Czyli czekamy jest nadzieja
Nowy Świat też leży... a ludzie czekają...
znowu problemy z logowaniem jedna wielka pomyłka...
noooo i co znowy sie dzieje, juz tak ladnie szlo
"22.06.2014Występujące utrudnienia [rozwiązane]
Drodzy Gracze,
o obecnie występujących utrudnieniach już wiemy - dziękujemy za zgłoszenia.
Dział techniczny analizuje całą sytuację.
Gdy pojawią się dalsze informacje, dam znać.
Aktualizacja
Utrudnienia występujące w grze nie powinny już się pojawiać.
BB_xaar"
się grzecznie pytam... gdzie *** "rozwiązane"?
problem dalej aktualny, wręcz nawet gorzej, gdyż zalogować się można (za którymś razem), ale niczego zrobić nie można, zbieranie kolekcji czy dostawianie pól itp pierdół nie idzie wykonać, nie wspominając o wbiciu się na mapkę z przygodą.
i dupa premka zaraz sie skonczy, czlowiek sie zabija a tu duuuuppppaaaaaaaa matczyna na wymianie wisi zakazanego rad juz konczy a ja w czarnej duuuupppp
mam podobny problem... odpalone premium, bohaterski czeka by kliknąć "powrót" i nic do cholery zrobić nie można
przy każdej próbie wbicia na mapę przygody... po długim czasie oczekiwania "serwer przeciążony" i relog
wszystkie serwery sie posypały czy jak zwykle tylko polskie? Jak mówi JKM kasa poszła a min 10% zarąbano i teraz mamy takie efekty. Najlepsze jest to ze wogóle mało to kogo obchodzi bo sami zobaczcie te problemy sa juz dobre 2 lata odkiedy pamietam zawsze na event sa takie jaja dla graczy. Wiec albo jest nas za dużo albo ktoś umiejetnie umie wyprowadzac kase z tej firmy przeznaczona na serwery. Ciekawe jak by własciciel zareagował ze w takim kraju jak Polska ciagle ktos im kase zwija a jak sie pytaja o nas to mówi Server in Polen Scher Gut. Wir haben kein problem. Alles schpiler happy.
jestem nas wyspie tylko co z tego dałem znajomemu łapki po 5 minutach znikły nie mam ja ani on bufa geolog wysłany po rude złota wraca po minucie nic nie znajdujac odkrywcy w ogóle nie wyrzuszaja, zeby dac 1 atak na przygodzie to 5 minut na zmiane wojska i 3 relogi
Na stronie głównej jest napisane, że problem został usunięty i nie powinien się już pojawiać.Niestety cały czas mam problem z wejściem do gry, a nawet jak sie to uda, to za moment i tak wypadnę.
Bo to jest problem pełzający. Z Czarciego przeniósł sie na inne serwery, tylko trudno go wytropić. Dział techniczny musi to jeszcze parę razy przeanalizować.
serwer przeciążony... spróbuj później... mamy ciebie głęboko w poważaniu...
serwer przeciążony.spróbuj później. Walimy młotkiem w stacje serwerowe bo tylko takie mamy pomysły naprawy
Słoneczny Gród problemy z odebraniem przedmiotów kolekcjonerskich z wyspy.Nie idzie ich umieścić w swoich zasobach , tylko poświata na tych elementach . Masakra !!!
u mnie od kilku godzin przy próbie wejścia pojawia się napis. Obszar serwera uszkodzony prosimy spróbować ponownie.Zaraz mnie trafi.
Jak już ktoś napisał, to problem "pełzający". Pomiędzy serwerami, ale także na poszczególnych kontach. Rano działało wszystko bardzo dobrze, później pojawiły się problemy z logowaniem oraz przenoszeniem żołnierzy do generałów. Teraz już nie mogę zalogować się, ponieważ "obszar serwera uszkodzony". Aż strach za godzinę otworzyć lodówkę.
premki jednodniowe do kosza, premki na kopach i mennicach do kosza ::(( MASAKRA !!
dokladnie::
http://scr.hu/0fmo/w1a1q
ciekawe, pierwszy atak w bohaterskim i już w plecy
Major wysłany z 47 rekrutami i 223 elitą, na przygodzie zmieniam skład na 146r 1ez 123pu
i atakują skladem 47r 223ez
i teraz jeden dzien w plecy bo trzeba elite robic na bufie,
ba zgłoszę to jako błąd, ciekawe co na to support
Odpuście sobie przygody zanim sytuacja się ustabilizuje, bo i Was spotka przygoda na przygodzie jak mnie.
Edit: nie ma jednak co wpadać w panikę, strata 79 elity ino ... :p
premka ,300K i 200EŻ do kosza xD
Po tym jak pojawił się komunikat, że problem z grą powinien zniknąć, kilka razy wywaliło mnie z gry. Obecnie kilka razy próbuję wejść do gry i nic z tego. Gra blokuje się na wczytywaniu mapy. Czy Ktoś z Adminów może się wypowiedzieć jak długo to potrwa?
Syf , kiła , mogiła nic więcęj nie ma co pisać .Praktycznie dzisiaj przez wiekszość częśc dnia po kolei wszytko pada , a teraz padło wszystko . Takiego BURDELU , NIEPROFESJONALIZMU NIE SPOTKAŁEM NIGDZIE !!!!!!!!!!!!!
nadal wywala :(
no panowie z BB może jakąś wiadomość podacie bo zakończyliście na tym
Aktualizacja
Utrudnienia występujące w grze nie powinny już się pojawiać.
BB_xaar
i ch... was widać