Nabór zamknięty - ogłoszenie nieaktualne
Wersja do druku
Nabór zamknięty - ogłoszenie nieaktualne
Mamy jeszcze miejsca wolne ! Zapraszamy :)
Nabór nadal otwarty :) Chętnych zapraszamy do kontaktu w grze z bebok112 lub ze mną :)
Rekrutacja nadal aktualna :)
Zapraszam do konkursu. Do wygrania mroczna forteca:)
-.-
Konkurs do wygrania mroczna forteca. Zasady: Trzeba przez 3 dni na tym forum zachęcać nowych graczy aby przystąpili do naszej gildii. Razem z Eweliną wybierzemy uczestnika który najlepiej wykonał zadanie a on otrzyma w nagrodę mroczną fortecę. Powodzenia :)
aha
Serdecznie zapraszam do gildii LastChance7. Bardzo mili członkowie i zarząd gildii.
Jeśli czegoś potrzebujesz to z miła chęcią Ci pomogą.
Za każdy lvl up lub za wykonywanie zadań gildii jest pod koniec tygodnia nagroda.
Pozdrawiam
P.S.
Serdecznie pozdrawiam Eweline i Beboka
Z naszą gidią każdy wygra. Każdy szczęścia zazna co niemiara. Liczy się: wesołe usposobienie, chęć do niesienia pomocy innym, radość ze wspólnej gry. Nie myśl długo. Wstępuj do naszej miłej gromadki.
Czy się stoi czy się leży pieniądz gildii się należy.
Serdecznie zapraszam wszystkich do naszej gildii.
-.-Cytat:
Serdecznie zapraszam do gildii LastChance7. Bardzo mili członkowie i zarząd gildii.
Jeśli czegoś potrzebujesz to z miła chęcią Ci pomogą.
Za każdy lvl up lub za wykonywanie zadań gildii jest pod koniec tygodnia nagroda.
Pozdrawiam
P.S.
Serdecznie pozdrawiam Eweline i Beboka
Konkurs zakończony :) Gratuluję !
Główna nagroda trafiła do lukasza5400
R3DMist - dokładnie za wpis, który zacytowałeś :)
bardzo mi przykro z tego tytułu =/
Załącznik 2165
Właśnie tego się spodziewałam po Tobie R3DMist. Jeśli Ci ulżyło po tym komentarzu to gratuluje. Widzę, że lubisz wchodzić na różne wątki i krytykować innych.
Ja zaś gratuluje wyobraźni Tobie skoro wnosisz, że ulżyłem sobie.
Spostrzegawczość twa zaczyna mi imponować.