Nie da się wczytać mapy, zrywa połączenie, dzięki za taką konserwę.............
Wersja do druku
Nie da się wczytać mapy, zrywa połączenie, dzięki za taką konserwę.............
no ja chwilke bylem a nagle teraz nie mgoe juz wejsc :(
Zdążyłem tylko pramki położyć i geologów wysłać i serwer siadł<czy to normalne po konserwie !?
no po wczytaniu mapy zaraz wali bledem i zrywa polaczenie...
U mnie to samo 10 min gry i d*** nie załaduje mapy !! Jest 13 ; 33 czas letni obowiazuje ;D
Mnie także rozłączyło - brak możliwości połączenia z serwerem :(
pograłam tylko 15 min a teraz zrywa połączenie, ładna konserwa nie ma co :(
widze nie tylko ja tak mam:D
Ja nie mogę nawet załadować wyspy, kolejna konserwa i coraz więcej błędów
no przecież po konserwie nigdy nie może być normalnie :D no chyba że to jest norma, a my wymagamy niewiadomo czego :D
Wszystko dziala baaaaaaaaaardzo wolno.... Do bani z taka gra, rozwalili gospodarke, teraz nie idzie naprawic...
przynajmniej u ciebie działa :p
massakra !
Wszystkich tak wywala czy tylko niektórych !!??
dobze ze nie place za ta gre bo wtedy mozna by sie irytowac:D
U mnie to samo....
Żenada po raz kolejny. Jak można było rozwalić grę z niemałym potencjałem
Nie można wczytać mapy.....
Nie da się wczytać mapy, zrywa połączenie
No to mnie uspokoiłeś !!:)
Po konserwacji jeszcze nie udało mi się wejść na konto , do tego nikt z gildii na moje konto tez wejsc nie moze ,bo wywala ... parodia :/
za chwile mnie szlak trafi w dupie mam taka konserwe nic nie dziala jak zwykle
po konserwacji dalem rade wejsc ale zrobilem atak w przygodzie synowie malego krawca i na tym sie zakonczyla mozliwosc gry ":D:D:D norma :D
Andrzej ,jakiś ty ładny !!
Czyli nie jestem sama mam podobne problem "Prosimy wybrać OK aby odświeżyć połączenie" czyli norma :)
Jak zwykle, chcieli dobrze , wyszło jak zawsze
Trafi mnie tu....Ile można ?! Jak mnie wywaliło tak już się nie da wejść..!!!
dolaczam sie do klubu :) ledwo ogarnolem kopki i bum polaczenie zerwane znajomi na wyspe nie moga wejsc koszy nie ma idz pan w uj z takim zartem :)
u la...la.... tak spierdzielić to już trzeba potrafić :D
"połączenie zostało z serwerem zerwane" wtedy kiedy zaczyna wczytywać mape i tak ok 6 razy
u mnie zrywa połączenie jak wczytuje mapę przygody, choć za pierwszym razem udało się wejść na przygodę... a teraz już 3 razy wywaliło
a mnie nie wpuszcza na mapę przygody!!!!!!!!
mam to samo - "połączenie zostało z serwerem zerwane" ...
szkoda słów.......
u mnie pisze ze polaczenie zostalo zerwane po tym jak bylem z 15 minut w grze
no to czekamy na konserwacje konserwy ja pierdziele coraz wiekszy kabaret :D
u mnie w czasie logowania pokazuje się komunikat "zerwane połączenie z serwerem" czy jakieś prace jeszcze trwają czy to problem techniczny?
Witam.
Niestety mam ten sam problem, przy wczytywaniu mapy gry zostaję z niej wyrzucona. Znajomi, którzy próbują wejść do mnie na wyspę też zostają usunięci z gry i muszą się logować od nowa. Czyszczenie cascha nie pomaga :P To by było na tyle jeśli chodzi o działanie gry po konserwie :((
a może to taki dzisiejszy żart? tak się zastanawiam,bo to niemożliwe co robią..!!!!
ehh nie jestem sama.....
to juz przeataje byc smieszne 24 godzinna konserwa zajefajnie
Też mam problem, "prosimy odświerzyć połączenie". Inni już grają event wielkanocny a my? Nie zdążyłem nawet popatrzeć na mapę!