witam.mam problem z logowaniem.przerzuca na 2 ekran (ten z facetem),pasek ładowania dochodzi tak gdzieś do ok.97 % i stoi w miejscu:mad:.czekam i nic się nie dzieje:(
Wersja do druku
witam.mam problem z logowaniem.przerzuca na 2 ekran (ten z facetem),pasek ładowania dochodzi tak gdzieś do ok.97 % i stoi w miejscu:mad:.czekam i nic się nie dzieje:(
tu faktycznie moze pomoc czyszczenie cache a jak pod ff mozesz jeszcze przed sprobowac ctrl+f5 przy ladowaniu
Mam pytanie. Od wczoraj nie mogę się zalogować na swoje konto :/ pasek wczytywania dochodzi do ponad połowy i w pewnym momencie staje (jakieś 75%) czy ktoś mi powie o co chodzi??
P.S przeczytałem ze ctr+f5 moze pomóc po tym zastosowaniu wogóle nie wyświetla mi sie pasek ładowania :(
to jest u wielu osób. Też tak miałem. Czyszczenie przeglądarki oczywiście nie pomogło. Dopiero po zrestartowaniu kompa i rutera działa dobrze....
hej tez macie problem z logowaniem dzisiaj ?
heh
i ciekawe ile jeszcze potrwa,do 13 się wyrobią?:D
15 minutowy kwadrans akademicki już minąl i ... nicCytat:
... a zakończy się około godziny 08:30 (czasu polskiego).
Jak duże jest to "około" ?? :D
ludzie głodni jaj, a tu klops.....:(
ale powinni chociaz cos napisac ,jak mniej wiecej to bedzie jeszcze trwalo
Aktualizacja (08:57):
Przerwa techniczna nadal trwa, gdy pojawią się nowe informacje, od razu o tym napiszę.
BB_xaar
czyli dalej czekamy na jajca
ale musimy przyznać że przynajmniej ktoś daje jakiekolwiek info o przerwie "jakieś "
Aktualizacja (07:58):
Wygląda na to, że konserwacja potrwa nieco dłużej. Gdy tylko uzyskam dokładny czas zakończenia prac technicznych, dam znać.
Aktualizacja (08:57):
Przerwa techniczna nadal trwa, gdy pojawią się nowe informacje, od razu o tym napiszę.
BB_xaar
dlaczego zawsze ta konserwa musi trwac dłuzej niz zakładane normalnie
hejka majsterku:)
no bo oni mają swoja strefę czasową, tylko my się nie znamy :-)
a nie wiecie że dzisiaj prima aprylis i w ramach dowcipu nie będzie w ogóle końca konserwy ; D
Buhahahaha dobre ;D
ktoś się wogóle zalogował na wyspę
i kur..... dupa konserwa sie skonczyła i nie moge wejsc na konto szlak mnie trafi a przygode jzu odpaliłem !!!
normalnie 5 min na wyspie juz mnie *** i teraz nie moge wejsc *** konserwa jak zawsze
Nie tylko ty, ASHRUN, po 15 min gry wywaliło i mnie i koniec gry
do wywalanie to dodatkowa atrakcja - i event i prima aprylis - dwa w jednym
Aktualizacja (13:00):
Prace techniczne zostały zakończone - serwery są już dostępne.
może to taki żarcik i każdy dziś może pograć sobie tylko przez kwadrans, za to od jutra możecie siedzieć całe 24h online ;-)
kurde próbuje wieść i mnie rozłącza co się zaloguje
ja mam taki problem od tygodnia nie moge sie zalogowac raz mi sie udało jeden dzien sie zalogować i teraz i koleje 4 dni to samo
co sie dzieje
jak zawsze konserwa i znowu nie da sie logowac nie pomaga czyszczenie ciasteczek wyłączenie kompa
u mnie dwie konserwy temu brak mozliwosci logowania przez chrom, wyczyscilam cookie i nadal nic, wiec przezucilam si na opere i internet explorela, a po wczorajszej konserwie te dwa ostatnie tez nie laduja setkow, wiec pier.... takie granie. milo bylo ale juz mi sie nie chce szarpac
Po godzinie 6 rano nie mam mozliwosci zalogowania sie do gry. Pamieci podreczne i Flasha wyczyszczone, zmiana przegladarki nie pomaga. Normalnie idzie sie poddac. Co znowu?
http://zapodaj.net/63a227df55fd4.jpg.html
Rano się zalogowałem bez większych problemów (wczoraj wywalało co 5 minut średnio), a teraz nie mogę się logować. O co chodzi znowu?