Czy jesteś przeciwko wprowadzeniu zmian w systemie używania Mikstur i Wsparcia w Przygodach ?
Wersja do druku
Czy jesteś przeciwko wprowadzeniu zmian w systemie używania Mikstur i Wsparcia w Przygodach ?
juz jest ten watek, wiec po co kolejny?
z prostego powodu. Tamta ankieta jest nieczytelna! Ludzie nie do końca wiedzą o co chodzi.
No zobaczymy jak tu wyjdzie ;)
To nie jest żaden konkurs ani nic podobnego... ( jak zapewne zobaczysz, to jestem w grze od 15.08.2012 i opublikowałem całe 9 postów ... ) Po prostu tam, jak poczytasz komentarze, to pytanie było skomplikowane i proszono o prostą aknietę. Więc ja tylko dołączam do poprzedniego wątku, z szacunkiem dla autora . Tam nie można dodać drugiej ankiety, a pytanie podpowiedziane przez innych graczy wydaje się proste i konkretne.
No i chodzi przecież o wspólną sprawę.
Nie... tak jak we wcześniejszym wątku?:>
btw. co to przyg ?:P
Tak jestem przeciwko, wszystko już w zasadzie zostało powiedziane w poprzednim wątku.
Było jeszcze dodać dokładne wyjasnienie co jaka opcja oznacza, tak na wszelki wypadek.
J/w :)
Tak, jestem i będę przeciwko tej poprawce.
Nie mam pojęcia, dlaczego jest wprowadzana, przecież kufle i tak można kupić raptem 3 na tydzień, co nie starczy nawet na 1 przygodę Mroczne Bractwo.
A doprawdy nie wszyscy gracze mają po 100 i więcej przygód KZE.
Przeważnie do Jednego MB zbiera się 3 graczy, każdy z kuflem czy dwoma i paroma strzelbami, można zauważyć, że ilość lootów z Mb sprzedawanych na handlu nie zwiększyła się jakoś przesadnie.
Przygoda bez kufli i strzelb była droga (1000 koni na straty) i mało kto ją robił, teraz przydaje się np. do szybkiego wykonania zadania gildyjnego, co moim zdaniem jest raczej pozytywne.
Jeżeli usunie się tę możliwość. to co właściwie kupować za star coinsy? 100 klejnotów raz na tydzień? 1 dzień premium?
Wydawało mi się, że star coinsy powstały po to, żeby zachęcić graczy z 50 levelem do robienia przygód i w ogóle wchodzenia na grę. Widocznie polityka firmy się zmieniła.
Jeżeli musicie koniecznie zmieniać ten mało szkodliwy sposób wykorzystywania strzelb i kufelków, to wprowadźcie zamiast coś atrakcyjnego dla graczy, którzy wbili tę 50-kę.
Pozdrawiam
petra1246
Przeciwny
ile tych wątków będzie? móże każdy zrobi