Witam.
Podrzucam pomysł z UK.
Może i u nas spotka to się z entuzjazmem i nam BB zafunduje takie udogodnienie ;)
Wersja do druku
Witam.
Podrzucam pomysł z UK.
Może i u nas spotka to się z entuzjazmem i nam BB zafunduje takie udogodnienie ;)
Jestem za.
Będzie w evencie wielkanocnym, nazywa się to premia obszarowa. W takiej formie, że klikasz sobie i wyspa się zapala to nie ma szans na akceptację bo niby co byś miał jeszcze do roboty w tej grze ?
tak ale następnym razem przepisz po polsku
Podoba mi się pomysł.
Sam też coś chciałem podrzucić w tej kategorii:
http://forum.thesettlersonline.pl/th...-budynk%C3%B3w
Myślę, że można by te pomysły nawet skombinować w jeden.
Może nie do końca w takiej formie, ale za.
Robiłbym przygody, rozmawiałbym z ludźmi, całkowicie bezproduktywnie gapiłbym się na osadników z mozolną cierpliwością wykonujących swoją robotę i czekałbym na iwęty i nowe ficzery w grze.
Czyli dokładnie to, co robię teraz, przy potrzebie (o ile można to nazwać potrzebą) zaledwie 75 koszy dziennie. Jeśli o mnie chodzi, kosze to smutna konieczność, której zresztą da się bez większych problemów uniknąć.
powinieneś dodać jeszcze by tylko nie zepsuli premii dlatego jestem na nie .
Takie coś w formule premiowania jednym kliknięciem nigdy na bank nie będzie wprowadzone. Jeśli kiedykolwiek będzie brane pod uwagę to tylko za klejnoty i jasno widać jaki kierunek objęli developerzy po wprowadzeniu w evencie wielkanocy premii obszarowych.
Każdy z nas startuje z tego samego punktu odniesienia - produkcja bez premii. Premia to efekt pracy w tym przypadku bezmyślnego klikania myszką i jednemu się chce klikać - dostaje premię, a drugiemu nie i jej nie dostaje - deal jest prosty. ;)
Jestem za !