Co popsuliscie przy upgrade ?
Nic nie mozna dodac do magazynu z zasobow
i nie przybywaja osadnicy. Malo tego po dodaniu
zasobow, zasoby znikaja, a licznik sie nie zmienia.
Wersja do druku
Co popsuliscie przy upgrade ?
Nic nie mozna dodac do magazynu z zasobow
i nie przybywaja osadnicy. Malo tego po dodaniu
zasobow, zasoby znikaja, a licznik sie nie zmienia.
Za to u mnie Uszkodzony obszar serwera. Brak możliwosci wejscia. Co jest?
Spryciarze :) Materialow ubywa, ale nie przybywa :D
też mam Uszkodzony obszar serwera po próbie przestawienia generała na wyspie :(
Mhm, u mnie też obszar uszkodzony, w dodatku bez jakiejkolwiek mojej ingerencji. Nic nie robiłem, a po rozłączeniu się samym gry - obszar uszkodzony. Już nie trzeba się bawić z gienkami, aby dostać taki problem :)
u mnie jest "w tym obszarze wystąpił błąd" i tez dupa,grać nie można
ja też mam problem z zalogowaniem i wyskakuje mi komunikat " w tym obszarze wystąpił błąd." bla bla bla
Wkurzylbym sie jakby przywrocono baze danych z przed upgrade i nie chce
nawet myslec co pomysla o tym inni, ktorzy dla przykladu w tym czasie
zakonczyli pozytywnie jakies misje.
W kazdym razie moja dusze uleczyloby chyba 10 K monet zlota :)
tez nie moge wejść, premium odpalone i dupa.... jutro chyba zrobie mega wyprzedaz i baj baj
Mi też się wyświetla obszar serwera uszkodzony, ale lipa :((((
Ratunku!!! Obszar serwera uszkodzony!!!
Skuli, wywaliło mi obszar serwera uszkodzony, wstrzymaj się z końcem, jesli możesz do jutra rana... może nocny skrypt naprawi...
Nic nie naprawili - u mnie dalej brak możliwości wejścia na wyspę:)
pogratulować po kolejnej konserwie gra działała dzień, loguje sie a nastepnie klikam przycisk GRAJ i co i nic strona sie ładuje ładuje i zostaje na niebieskim ekranku........SUPER
ha mam dokładnie to samo można czekac i czekac i nic. Kompletne niełuki jak tak można pracować każdy normalny wyleciał by na zbity pysk.
Taki sam problem wystąpił także u mnie - logowanie, graj, a potem niebieski ekran i wieczne ładowanie strony :(
Po skończonych Wikingach generałowie wrócili na wyspę po czym wyskoczył komunikat o błędzie. Od wczoraj mam to samo co wyżej "Obszar uszkodzony". Myślałem ze do rana sie poprawi, ale chyba to były zbyt daleko idące nadzieje. Pozdrawiam przez kupę kamieni bo od wczoraj mennice i piece do złota pracują bez premii a znajomi tez nie mogą wejść do mnie na wyspę bo mają ten sam komunikat i wywala ich z gry. Tyle że oni mogą się z powrotem zalogować.
No i nocny skrypt nie naprawił wyspy... :( Czuję, że to grubsza sprawa, jak przy Gwiazdce... :/
RedJul, albo ktoś z Nowej Ziemi, powiedzcie Skuliemu plis, że ja nie mogę wejść na wyspę. Sorry z przygodę, ale to nie moja wina...
Kochane BB! Naprawdzie nam wyspy, pliiiiiiis!
Edit: O chodzące piece, mennice etc. się nie martwcie - to wszystko stanęło. Jak mnie wywaliło na ponad tydzień przy ostatnim evencie, po powrocie zasatałam wyspę jak przed wywaleniem.
może zamykają nam powoli serwery:)
Witam,mam problem z logowaniem do gry,wyskakuje komunikat "Uszkodzony obszar serwera"...stąd nasuwa się pytanie...Czy po każdej konserwacji musicie coś spaprać ?-pytanie do informatyków.
Od wczoraj nie mogę wejść na grę,co to ma być,jakieś zadanie dla 50 leveli,pt "Spróbuj sie dostać na wyspę" ?Może któryś z BB_ ..napisałby jakieś sensowne wyjasnienie ( nie dotyczy wpisów typu : "Pracujemy nad tym"),i podał wiarygodną datę usunięcia "usterki?
Nie mogę wejść na moją wyspę - jesteście naprawdę wnerwiający - wczoraj było ok a dzisiaj mam czystą stronę i nawet obrazka wczytującego grę brak - zmasakrowaliście tą grę - zdeptaliście - pseudo technicy - niech was zjedzą komornicy :P
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazk...png?1323367951
. . . . . .http://emoty.blox.pl/resource/rotflwt.gif
A my główkujemy jak je zrobić http://emoty.blox.pl/resource/36_1_42.gif
Mam ten sam problem, nie mogę wejść do gry, login przyjmuje ale nic więcej sie nie dzieje....
u mnie też " obszar serwera uszkodzony".. w nocy nie naprawili.... będzie dłuższa przerwa z graniem.. tak coś mi się wydaje...
Ja mam problem z budynkami - po konserwie nie da się ich przestawiać. Nawet nie podświetla budynku po najechaniu kursorem ;/
Ja akurat się zalogowałem bez problemów większych, wszystko wydawało się być cacy... dopóki nie wszedłem na przygodę.
Przy wysyłaniu ataku lub symulacji źle odczytuje pozycję kursora, skutek taki że nie widać tych mieczyków, flagi wyjeżdżają z okna w górę, a kursor trzymam cały czas nisko, na dole ekranu, w obozy nawet na ślepo trafić się nie da.
Załączyłem obrazek, kursora nie widać ale trzymam go przy swoim gienku, którego chcę wysłać na obóz.
http://i60.tinypic.com/346qfja.png
Edit: Po przelogowaniu wszystko wróciło do normy
O! Już coś dłubią :) To miłe. Wyciagnęli wnioski z ostatnigo crashu :) Jest info, jest działanie. To miłe.
Cos znowu jest nie halo...
u mnie już działa
Witam ja również nie mogę wejść do gry...Irytuje mnie to już...Osadników wcześniej miałam a teraz mniej...brak mi wcześniej było w księdze zadań strzałki do przesuwania ...koszmar się zaczął...
Ale ja tam sie ciesze, tyle atrakcji to nie ma w zadnej grze.. Pyka ktos w Dead Island ?
Chyba czas zmienić grę jak tak robią!!! Już po 15 i dalej dupa dupa dupa nie można wejść!!!!!!!
Mopsik, konserwa się zaczeła... na głównej masz info. W trakcie konserwy nigdy nie można wejść.