Po wczorajszych szopkach , masa postów , masa reklamacji i co ? I nic nawet nikt nie powiedział przepraszam , żadnego wyjaśnienia , takie jest podejście do Nas przez BB , myślę że wkrótce bedą klejki x2 ..KUPUJCIE :)
Wersja do druku
Po wczorajszych szopkach , masa postów , masa reklamacji i co ? I nic nawet nikt nie powiedział przepraszam , żadnego wyjaśnienia , takie jest podejście do Nas przez BB , myślę że wkrótce bedą klejki x2 ..KUPUJCIE :)
Cisza była, jest i będzie. Cisza, jak po śmierci organisty w kościele. Totalna olewka graczy przez BB.
Zastanawiają się co dać w ramach przeprosin: kosz egzotyczny czy łapkę ;)
Ja po prostu w ramach sprzeciwu wobec polityki BB i ich podejścia do gracza przestałem zakupywać klejnoty...Bądzmy świadomymi konsumentami ,gra The Settlers Online to jest produkt który jest wielkim bublem,a za buble się nie płaci ale wypiera z rynku
mam problem z zalogowaniem - wystąpił błąd w danym obszarze - juz 3 raz w tym tygodniu!
czy ktos jeszcze?
u mnie wszystko ok
A ja dzisiaj miałem taką sytuację:
Wciskam gram i wyświetla się:
Ten serwer jest poddany przerwie technicznej :)
Wciskam graj po raz 2 i działa :P
próbowałem już z 10 razy
nadal - w tym obszarze wystąpił błąd.Prosimy spróbować ponownie.
o co kaman?
Dołączam do grona tych, którzy już więcej złotówki nie wydadzą na ten bubel. Po pierwsze przez coraz to nowe błędy, po drugie za kompletny brak rzeczy na które byłbym skłonny wydać kupione klejnoty, wszystkie zapowiadane nowości to jakieś bzdury. Naprawdę lubiłem tą grę, ale coraz bardziej nie mam tu co robić.
pomimo strasznej kichy ostatnio , ludzie dalej grają , dalej inwestują , gdyby tak nie było to gra by dawno upadła , tak jak niektóre przeglądarkowe ..ale i w końcu przy takim podejściu ta gra może też tak skończyć ,skończy się popyt na klej i po grze , bo nikt charytatywnie nie będzię jej obsługiwał , to nie caritas .
ja już nie wydam ani złotówki. żebym tak sczezł jak kłamie.
Wydałem, a teraz jeśli nie dostane zwrotu to nie wydam więcej. No chyba, że zaczną coś robić a nie robić kaszane i mydlić oczy, siedzieć cicho i czekać na niewiadomo co. Ciekawe, że mój temat o oddaniu kasy za ten bubel zamknęli.
Mnie BB_xaar pogroził, że jak jeszcze raz będę pisał na temat reklamacji inimicusPL, to mi odbierze możliwość pisania na forum :D
InimicusPL - masz płacić i nie marudzić ;)
po trzech dniach burzliwych obrad
http://fotozrzut.pl/zdjecia/3c998337fd.jpg
Hura. No to nic tylko się teraz cieszyć i grać :)