Kiedy można się spodziewać zniesienia limitu 25 jednostek w Koszarach? Przy Bajkowych przygodach czesto muszę przeklikać 1000-2000 jednostek (40-80 kliknięć). Chyba zmiana kodu nie przerasta możliwości informatyków BB?
Wersja do druku
Kiedy można się spodziewać zniesienia limitu 25 jednostek w Koszarach? Przy Bajkowych przygodach czesto muszę przeklikać 1000-2000 jednostek (40-80 kliknięć). Chyba zmiana kodu nie przerasta możliwości informatyków BB?
Zważywszy iż udało mi się ustawić limit ponad 25 jednostek na raz ale to wynikło pewnie z buga który jest obecnie w obiegu :)
Przy odrobinie chęci i wykorzystaniu technologii XXI wieku można wrzucić 2k jednostek do koszar paroma kliknięciami. Pewnie dlatego ten temat nie znajduje się na liście priorytetów.
Larxand tylko za taka technologie jest banik :D
banik jest za udowodnione dzialanie niezgodne z regulaminem gry ;p *HINT*
Pocztę potrafili zmienić na siłę czego tak naprawdę nikt nie chciał, była to jedna rzecz, która działała poprawnie. To niech wezmą się za coś co naprawdę nie wymaga wielkiego zachodu, a graczy bardziej uszczęśliwi niż jakieś tam składy drewna czy ta nowa poczta.
DAJCIE NAM WRESZCIE WIĘKSZY LIMIT W KOSZARACH TAK TRUDNO DAĆ MULTIPLIKATOR !? xaar jesteś community manager to to przekaż.
Sami chcieliscie zmiany poczty
Bylo nie narzekac na ciagle kasowanie raportow z premii^^
wystarczyłoby podnieś limit do 250 na jeden oddział to już dużo by pomogło zamiast 10 kliknięć 1 :)
Na początek jako rozwiązanie tymczasowe popieram pomysł podniesienia limitu jednostek do 250 czy nawet 1000. Rozwiązaniem końcowym powinien być interfejs umożliwający nie tylko produkcję dużej ilości wojska ale też przesuwania pozycji w kolejce - coś podobnego do kolejki budowania
ciekaw jestem czy Xaar się wypowie w tym temacie i czy coś napisze.
możliwe odpowiedzi to: zwiększenie możliwości rekrutowania więcej niż 25 jednostek nie jest przewidywane;
przekaże wasze propozycje do moich Bossów;
klikanie jest rozwijające, w tej grze, można by rzec, klikam więc jestem:)
Xaar nie obrażaj się, ale ten temat to chyba najczęściej pojawiająca się prośba ze strony graczy do BB, może po tych wszystkich bugach, zrobicie wreszcie cos miłego dla nas?
po co ma sie wypowiadac skoro to juz wielokrotnie bylo powtarzane ?
- stosowne sluzby sa poinformowane o tym i planuja cos z tym zrobic
- (niezaleznie jak bardzo absurdalnie to brzmi) jak to bylo tworzone to najwyrazniej nie dalo sie inaczej i teraz nie da sie w prowsty sposob tego zmienic.
temat ciągnie się już długo. wyjście tylko jedno.
Właśnie przeklikuję sobie 3,5k woja w Koszarach, ależ to jest pasjonujące (ziew). W temacie klikania, to jeszcze pragnę pogatulować BB eventu z balonami (wiem, że trochę po czasie).
uzależnienie Ci nie pozwoli. musisz rano wejść studnie postawić, marmur i kamienie znaleźć :)
ale gdyby naprawdę naprawili kilka rzeczy, zamiast wprowadzać absurdalne nowości jak kopalnia granitu, to byłoby naprawdę fajnie.
Mam problem z koszarami. Miałem nastawioną produkcje wojska w koszarach. Moja produkcja stanęła, zawiesiła się i powtarzała kilku krotnie. Po wyprodukowaniu 25 jednostek łucznika powinni trafić do garnizonu na stałe i w kolejce budowania w koszarach byli rekruci 25 szt. Niestety po wyprodukowaniu 1 rekruta znikła kolejka reszty rekrutów i pojawiła się ponownie kolejka budowania tych samych łuczników którzy zostali wyprodukowani i którzy rzekomo mieli być w garnizonie. Niestety po wyprodukowaniu obojętnie jakiego wojska nic nie trafiło do garnizonu na stałe. Tworzyło błędne koło.
popieram pomysł, mam dość klikania, jesli producent gry chce byśmi dłużej przy niej siedzieli niech to będzie jakaś nowa przygoda lub budynek
Oprócz koszar, można znieść limit produkcji w magazynie prowiantu.
A jeszcze porządek z gwiazdą by się przydał. Temat też był już poruszany, ale jak dotąd nie doczekał się realizacji i szkoda. Bo np. po co komu 50 slotów po 1k marmuru, jak można zrobić jeden z 50k. Ale to osobny temat.
popieram pomysł