Według mnie powinna być możliwość chodzenia po wyspie i powinien być zamek jako budowla która powinna być od początku.
Super by było gdyby można było wejść do swoich budynków.
Pomysły na budynki proszę podawać poniżej.
Wersja do druku
Według mnie powinna być możliwość chodzenia po wyspie i powinien być zamek jako budowla która powinna być od początku.
Super by było gdyby można było wejść do swoich budynków.
Pomysły na budynki proszę podawać poniżej.
BB_xxar może coś powiesz o grze filmowej.
Juz to widze
BB nie moze sobie poradzic w prostych zmianach a co dopiero z takim czyms
Ta gra powinna się rozwijać.
Gra ekonomiczna więc rzeczywiście potrzebne jest nam łażenie po ulicy i wchodzenie do budynków. W jakim niby celu?
Według mnie powinna być możliwość chodzenia po wyspie.
Zapraszam na mój wątek o wyspie http://forum.thesettlersonline.pl/threads/32977-Wyspy
A według mnie nie. I co teraz? Dalej czekam jaki to mieć cel, oprócz domulania gry jeszcze bardziej.
Gdy możesz chodzić po wyspie masz większa kontrolę
nad czym? pilnujesz rybaków żeby nie pili w krzakach?:)
By można było zobaczyć wszystko z bliska lepiej.
Gra w grafice 3D
bezsens !
To nie bezsens.
A minecraft też ma grafikę 3D i co to też bezsens ?
Przedmówcy już prawie wszystko napisali na ten temat.
Odniosę się tylko do tego cytatu:
Tu mam zupełnie inne zdanie. Jaką lepszą kontrolę? Klikam menu budynku i mam wszystko co mi potrzebne. Chcę zobaczyć co się dzieje po drugiej stronie wyspy, szybko przewijam mapę i jestem. Wyobraź sobie pędzić teraz na drugą stronę wyspy aby coś tam zrobić. Jeśli tak bardzo cenisz sobie grafikę 3D jest mnóstwo innych gier, czy to na przeglądarkę, konsole, komputery. Tutaj coś takiego jest zbędne, wręcz FRUSTRUJĄCE i UTRUDNIAJĄCE rozgrywkę.
3xNIE. Dziękujemy - następny proszę.
EDIT:
Zastanów się co do czego porównujesz.
Potem można wrócić do 2D.
Chodzi mi oto żeby było tak jak jest tylko jeszcze do tego 3D.
Ja chętnie bym kupił albo chociaż wygrał Settlersów I i II w sklepie lub na owym forum działające pod windows 7-64bit. I oczywisćie na nowszych nośnikach, po to co ostatnio znalazłem w sklepach to płyty mi wybuchają w napędzie.
W końcu opcja ignorowania użytkownika na forum się przyda..
Ja mam settlers 7 i jestem zadowolony.
7 już mi sie znudziła, mam ochotę pograć w I i II. Albo w jakieś stare Anno.
A co twierdzisz o moim pomyśle
bezsensowny pomysł i bez sensu ankieta nawet na nie nie mozna zagłosować..3x nie
Na ankietę głosujesz raz a w tej ankiecie możesz zaznaczyć wiele opcji
Można, ale brak opcji "3xNIE" jak już przedmówca wspomniał.
Co to znaczy 3xNIE
nie chce gry filmowej, nie chce zamku, nie chce nowych budynków
Możesz zaznaczyć dwie opcje przecierz
gdzie moge zaznaczyć że nie chce gry filmowej?
Na ankiecie
Pomysł jak pomysł - tylko akurat ta seria nie wymaga aby byłą w 3D zrobiona(szczególnie online w przeglądarce), to tylko i wyłącznie postęp technologiczny tak wymyślił a przecież jest wiele gier 2D które są bardzo dobrze zrobione dla oka :)
bez jakichś wysublimowanych efektów 3d ta gra zżera sporo pamieć, wole nie myśleć co było by gdyby cos takiego sie pojawiło
obecny interfejs jest łatwy i intuicyjny, w tej kwestii nie ma co wprowadzać zmian
i nie domagaj sie jakiegoś stanowiska BB odnośnie twojego pomysłu bo takowego żaden "niebieski" nie zabierze (tak samo jak w każdym innym wątku tego działu)
co ty pitolisz ankieta bez sensu i tyle ani nie chce zadnego 3d ani nie chce jakiegos tam zamku ani nie chce gry filmowej..i nie nie wiem, wiem czego nie chce, a chce nowe budynki...zalezy oczywista jakie..
Jaki jest wybor dla mnie w tej ankiecie nie ma..wystarczylo napisac nie..bez uzasadnien w ankiecie, a nie ludzi ankieta w bambooko robic..ze se studiowales socjologie czy sie naczytales bzdur to twoja brocha ale metodologią nie zalatawisz poparcia, szczególnie wadliwą.
Coś widzę, że huberstusowi się gra zacięła bo ciągle siedzi na forum i bzdety wymyśla :)