Chodzi mi o to, aby geolog dokładał do istniejącego złoża pewną ilość surowców a nie pokazywał komunikatu, że mam za dużo złóż tego typu.
Co wy na to?
Wersja do druku
Chodzi mi o to, aby geolog dokładał do istniejącego złoża pewną ilość surowców a nie pokazywał komunikatu, że mam za dużo złóż tego typu.
Co wy na to?
czyli majac kopalnie zlota lvl5 sztuk:8 i wysylajac co pare godzin geologow mamy niewyczerpane kopalnie ?
Hehe ale dobre by było;p Oszczędnie na deskach, marmurze, narzędziach - zatrzymujesz pracę wysyłasz ziomka i masz +300. Jeden taki skill i wszystko zmienia sens:)
PS. Ostatnia opcja ankiety genialna:P
Po tytule myślałem że ktos wpakował kilka milionów rybek do złoza i się wiecej nie da :D
Tak opcja "uzupełniania" jest u geologa na 50lvl chociaż nie jestem pewien co do działania bo bb swoje w opisie a co innego w działaniu.
Van-de-Lord 1,5-1,6kk wchodzi do złoża bezproblemowo i da sie takie 2 zrobić minimum też bez problemów ;)
co do ankiety to na NIE jestem, niech oni już nic nie kombinują bo znowu będzie 3 miesiące narzekań że komuś kopalnie pousuwało, a innym pododawało po 5k do kopalni diamentów jak posłali geologów marmuru szukać
Tak, tylko problem już byłby taki, że wtedy doładowania do żelaza/złota i inne straciłyby większy sens.
nie
Bzdura jakich mało.
Zależy ile by dokładał do złoża jeśli +25-50 to kopalnia 5 ty lvl niestety wybiera więcej wiec koniec końców po jakimś czasie by padła.
Ale pomysł sam w sobie nie głupi. bo czasem zrobi geolog pusty przebieg bo sie zdubluje np. i nic z tego ne ma
Ja osobiscie jestem za
A kto wysyła geologa na puste przebiegi?
ja, bo nie lubie jak sie obijaja w gwiezdzie ^^
Ciężko jest zatrzymać produkcję kopalni i wysyłać przez dwa dni geologów? Człowieku zejdź na ziemie.Cytat:
Zależy ile by dokładał do złoża jeśli +25-50 to kopalnia 5 ty lvl niestety wybiera więcej wiec koniec końców po jakimś czasie by padła.
Ale pomysł sam w sobie nie głupi. bo czasem zrobi geolog pusty przebieg bo sie zdubluje np. i nic z tego ne ma
Ja osobiscie jestem za
to jest tylko opis BLEDNY bo ''doladowuje'' znalezione zloze ... mogliby napisac znajduje o 10% wieksze zloze i byloby fair ... ale BB fair nie postepuje bo inaczej nie lapaloby gracza i nie wymuszalo wydawania klejkow :PCytat:
Tak opcja "uzupełniania" jest u geologa na 50lvl chociaż nie jestem pewien co do działania bo bb swoje w opisie a co innego w działaniu.
oj bana dostane za ta wypowiedz ale taka jest prawda
Witam.
Z uwagi na brak zainteresowania (ostatni wpis 29.10.2013 r.) zamykam wątek i przenoszę go do archiwum.
Pozdrawiam
MOD_Uranos