Nie mogę załadować gry, zatrzymuje się po załadowaniu ok 5%, ktoś coś wie na ten temat?
Wersja do druku
Nie mogę załadować gry, zatrzymuje się po załadowaniu ok 5%, ktoś coś wie na ten temat?
mam ten sam problem :/
Coś im sie dzieje na serwerze - u mnie zaczeły się cuda na przygodzie - na przykład zagubienie 60 puszek wedrujacych na wyspe przygody.
Bedzie restart jak nic ze stanem na tuz po konserwie bo kuleje im ta kolekcja
to samo, pasek ładowania zatrzymuje się na około 5% i nic....
nawet z testowym serwerem jest to samo
gdybym włożył w tę grę realną kasę to bym im tam niezły raban zrobił :D
a dopiero co dodałem nowego znajomego, który wysłał mi trochę koszy do wrzucenia, żeby tylko nie przyszło mu do głowy oczerniać mnie :|(że go okradłem)
u mnie niestety też to samo
padły serwery kontentu statycznego - nie ładują się żadne obrazki do gry i sam plik flash gry również; jak ktoś jest zalogowany to nie dociągają się obrazki np. w przypadku próby dodania premii, wysłania ataku generałem, etc.
no to raczej nikt tego nie naprawi w nocy, wszystkie serwy widze ze padły :/
u mnie najpierw zniknely rezydki a teraz tez mam problem z logowaniem... jutro skasuja temat, albo ewentualnie dowiemy sie, ze zaden z modow podobnego problemu nie mial ;)
@Gbrl - pisałem do Ciebie że mam cuda wianki u siebie, i z przygodami i z wojskiem i z kotłami i chwile potem pierdut :D
Na marginesie to ja juz wczoraj miałem niekompletne piece do wytopu brązu ale jakoś tak pominałem zdarzenie...
no niestety ja też stoję.... łąduję się 5 % i koniec.... a siedze na mrocznych.... za cholerę się lognąć nie moge...
to kara dla BB za skasowanie handlu kontami premium... sciemniali o problemach technicznych no to sobie wykrakali :rolleyes:
bb tyle zarabia na tej grze ze mogli by tam kogoś posadzic na nocną zmianę XD
true :) Teraz cofną grę do po konserwie, dadzą kwiatka, zająca,300 monet i cmok w czółko i dalej będą knuć jak tu wyrwać od nas jak najwiecej kasy....
budzic BB_Xaara ;)
granda Panowie, chyba nie pozostaje nic innego jak pójść spać :D
nie strasz...mam 400 elitarnych na przygodzie... q/m
aaa czyli nie tylko u mnie....:(
pewności nie mam ale podejrzewam ze to przez te wspaniale przedmioty na wyspie :)
a mi za chwile buffy się kończą na mennicach, pal sześć z innymi budynkami, qr... jak nie urok to ****zka ;/
mnie interesuje do kogo powędrowali moi puszkarze :D
Puszkarze ? no jak gdzie ? do Heinekena :)
fuj.... paskudny napój piwny
A już się bałem że wtyczka mi się sypie, ale widzę ze problem jest ogólny.
u mnie problemy były już od wieczora ale teraz to już raczej na stałe kaput a chciałam zaciąg rzucić :/
Wygląda na to, że problem nie dotyczy tylko polskich serwerów, ale wszystkich europejskich, bo na niemiecki i angielski też nie można się dostać, jedynie serwery US działają.
u mnie podobnie problem z ladowaniem gry..cholera a tak chcialam pograc:(((
O widzicie a ja myslalem ze mi flash padl i reinstal zrobilem :) Ok to ide grac w LoL-a :)
kompletna dupa, padło i zgrzyta, pozdrowienia od podziemia dla usuwających tematy na forum ;>
takie tematy zawsze są usuwane ;/ bo nie można przecież się skarżyć ;/
Fantastyczne tso ze nawet logowac sie nie musisz bo po co jak i tak nie wejdziesz gratulacje dla zespołu bb oby tak dalej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Totalna kompromitacja!!!!!!!!!!!
Ja jestem zalogowany, jest nowe zadanie Kolekcyjne, ale co z tego jak nie widac tych kolekcji :(
To lipa przygoda w trakcie za 30 min do końca i.....1h prób logowania. No to jeden dzień w plecy :/
I znów nie pogram;/ kto mi straty odda????
To fajnie, że wszystko działa na 1 serwerze, 1 kabelek odpadnie i cała Polska nie gra lol.
Dzisiaj za 7 dzień z rzędu miałem dostać 100 klejnotów. I co mam teraz zrobić?
Mogliby o tym napisać na stronie głównej....