Ponoc wszyscy dzis otrzymali premię 1 dzień konta premium...Ja niestety nie, a pojawiło mi się zadanie z tym związane... To po prostu kpina...
Wersja do druku
Ponoc wszyscy dzis otrzymali premię 1 dzień konta premium...Ja niestety nie, a pojawiło mi się zadanie z tym związane... To po prostu kpina...
Poszukaj w gwieździe.
Nie Ty jeden.
Mam podobnie, nie otrzymałem konta na 1 dzień, poza tym pojawia się zadanie "z łukami" którego w ogóle się nie da zakończyć, nawet w księdze zadań go nie ma...
Mam podobnie, gwiazda przeszukana 4 razy, od 1 elementu do ostatniego.... a i wcześniej męczarnie z zalogowaniem do gry... I niby to już nie jest gra beta.....
Mam to samo, zadanie jest, premii brak.
Czy support da nam jakąś odpowiedź w tym temacie ????? proszę tylko nie pisać o czyszczeniu historii, gdyż to to już zrobiłem, nie mogąc wejść do gry przez ok 20 minut...
u mnie to samo
I ja tez nie dostałem. Aczkolwiek cześć osób w gildii dostała.
Również nie posiadam konta premium 1 dzień - w związku z czym cały łańcuch zadań staje się nie do wykonania.
tez nie mam premki, za to mam wiecznie wyskakujace okno "miej 50 szt dlugich lukow"
support chyba duzo zgloszen ma, bo nie odpowiadaja :P
mam to samo plus zadanie z łukami ;p
Premię otrzymałem, ale i zadanie z łukami również.
tez nie mam konta premium a zadanie z łukami dostałem gdyby tylko ten exp sie naliczał za te zadanie to jakis pożytek by był z tego zadania
Również nie posiadam konta premium 1 dzień - w związku z czym cały łańcuch zadań staje się nie do wykonania. :(
Zadanie z Łukami otrzymałem drugi raz a konta premium niestety dalej nie.
witam..duzo osöb nie dostalo...znowu robiä ludzi w konia ... mi tez nic nie dali..
Kurde - nie jestem sam w takim razie - też nie dostałem konta premium -:(
To możemy założyć klub "bez premii" :D ... mnie też ominęli przy przyznawaniu, ale dobrze wiedzieć, że jest nas więcej ;)
poprostu robiä nas w bambuka jak zawsze.... dajä cos nowego a im nie wychodzi zeby nie bylo blädöw.... ciekawe kto tam pracuje :) dawno na emeryture powinnien przejsc :)
Ja też nie mam "monetki" z dodatkowym czasem premium. Macie jakiś pomysł co zrobić? Pisać do kogoś, nękać ;) Czy czekać i dać im działać niz zasypywać pretensjami...
ja tez niestety nie dostałam
Drogi support - jak to jest, że coś co mieli otrzymać wszyscy, otrzymali tylko niektórzy ?? Będą jakieś przeprosiny, czy też jak zawsze w takich wypadkach - to tylko nasza wina ??
Oba problemy (łuki i premium) zostały zgłoszone i są już analizowane.
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
Premie otrzymali Ci co grają z jednego tego samego stałego IP :)
Ci co grają z kilku niech szukają premki na łączach :D
moj kuzyn nie dostal a ja tak
"Premie otrzymali Ci co grają z jednego tego samego stałego IP" - chyba bardziej CI co grają z pomocą kilku IP... bo znajomi którzy grają w 2 miejscach taką premie mają, a ja grający tylko w 1 miejscu NIE...
Zapewne tak będą analizowane jak zadanie "Wyzwól swoje włosci", które od miesięcy jest analizowane i do tej pory go nie naprawiono. Ci którzy mają je zablokowane, mimo wyzwolenia całej wyspy, nadal nie otrzymali naleznych, wypracowanych nagrod... Jest tak mimo iz oficjalnie ogłoszono zakończenie fazy Beta...kpina....
http://forum.thesettlersonline.pl/th...-włości-quot
to po co było wprowadzane "premium" jak i tak to nie działa u niektórych graczy.
kolejna sprawa, że blokuje to ciąg zadań z tym związany.
nie lepiej było przetestować coś porządnie zanim się wprowadzi zmiany do gry ?
Jeśli ktoś nie otrzymał wspomnianej premii (1 dzień), która jest niezbędna do ukończenia zadania, może się w tej sprawie skontaktować z Supportem.
Jak skontaktować się z Supportem?
dawac moj dzien premium !!!
Okazuje się, że na jeden adres IP przypada jedno darmowe konto premium.
Ja także nie otrzymałem tej premki, tak samo jak jeden z moich braci, a jest nas trzech, tylko ten pierwszy, który się dzisiaj zalogował dostał je :(
Czy to jest sprawiedliwe?
Dołączam się do grona osób ze wspomnianym brakiem 'jednego dnia czasu premium'.
Miałem dzisiaj wykupić sobie w ogóle konto '360 dni Premium', lecz teraz nie wiem, czy kupując je zaliczy mi zadanie 'Co oznacza premium'. Póki co wstrzymuję się z kupnem i czekam na dalszy rozwój wydarzeń. Oczywiście sprawę zgłosiłem do Supportu.
i umnie kich zadanie wisi a premii zero
I ja również nie dostałem Premii