Czy wzorem ze starszych gier przeglądarkowych, będzie w końcu udostępniona możliwość wyboru świata na którym będzie mogła grać zalogowana osoba, jak i likwidacji konta na danym świecie?
Wersja do druku
Czy wzorem ze starszych gier przeglądarkowych, będzie w końcu udostępniona możliwość wyboru świata na którym będzie mogła grać zalogowana osoba, jak i likwidacji konta na danym świecie?
1. Jak się rejestrowałeś miałeś możliwość wyboru
2. Piszesz do supportu i konta nie ma
Ja sobie nie wyobrazam odnowy pol na 2 swiatach...
To juz bylaby masakra
Co do odnawiania zasobów - to sprawa kilku godzin w ekstremalnych wypadkach.
A co do grania na kilku światach - nikt do tego nie zmusza, ale irytuje mnie sytuacja, kiedy musiałbym pisać do supportu, kiedy prosta operacja likwidacji konta od strony użytkownika jest w stanie o wiele szybsza do realizacji i nie trzeba na siłę tworzyć nowego konta, kiedy przyjdzie mi ochota na ponowne granie w tą grę.
@Tornados, przecież tu nie ma ani słowa o odnawianiu pól.
Sytuacja, w której o likwidację konta trzeba prosić support jest w świecie gier online dość osobliwa.
Część gier wprowadza kasacje za określony czas, wyobraźcie sobie, ze ktoś jakimś sposobem zdobył dane dostępowe do Waszego konta i od tak je Wam skasował. Fajnie by było? Raczej nie, dlatego aby skasować konto trzeba skontaktować się z supportem.
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
Wystarczy zmienić wtedy maila, z tego co własnie sprawdziłem dostałem info o zmianie na nowy mail i link z potwierdzeniem. Na stary mail nic nie przyszło;)
Generalnie o ile rozumiem usuwanie kont w grach pvp, gdzie po miesiącu pewnie i tak nie ma do czego wracać, to tutaj przerwa nawet kilku miesięczna niczego nie zmieni. Przy obecnej dynamice gry nawet lepiej zrobić sobie czasami przerwę.
Pomijam w takim razie wadliwe działanie zmiany maila.
Przy prawidłowym to rozwiązanie jest nawet bezpieczniejsze niż kontakt z supportem.
Jeżeli znam hasło do gry, to tym samym jaka różnica czy wcisnę guzik czy skontaktuję się z supportem?
Chyba że ktoś ma takie samo hasło do gry i na maila.
Ale to już hm nierozważność.
A jeśli była by możliwość wybrania nowych serwerów to każdy by przecież leciał na Nową Ziemie bo tutaj najtaniej bo wiązało by się z większymi lagami?