Czy tylko ja mam problem z czatem? ładuje sie a po chwili komunikat ze nie mozna sie polaczyc z serwerem rozmow a poza tym nie ma kropek przy znajomych a wszystko to zaczeło sie po ostatniej konserwacji .
Wersja do druku
Czy tylko ja mam problem z czatem? ładuje sie a po chwili komunikat ze nie mozna sie polaczyc z serwerem rozmow a poza tym nie ma kropek przy znajomych a wszystko to zaczeło sie po ostatniej konserwacji .
to samo u nas. Dodatkowo zadań gildijnych to nie uświadczyliśmy chyba od miesiąca.
Znaczy się znowu coś ... podczas konserwacji :)
Spokojnie. Naprawią podczas konserwy za tydzień.
hehehe :D
Potwierdzam, nie działają czaty oraz zielone kropki
brak dostępnego serwera rozmów, dopiero wchodzę, a tu taki kwiatek
Potwierdzam, serwer rozmów niedostępny. Co chwilę próbuje się łączyć, ale bez sukcesu. Super...
po wpisach graczy wnioskuje, ze znowu problem dotyczy tylko serwera kolonia :( to irytujace
działa :)
Mnie rano dzialalo zobaczymy teraz ;p
Jest serwer rozmów i za chwilę zaś znika, co jest. Myślałem, że to chwilowe było rano, niech coś z tym zrobią w końcu!!!
znow nie dziala serwer rozmow na czarcim gaju?
Ano nie działa . Czarci padł .
..czatu nie ma,zadan gildi nie ma...im wiecej poprawiaja jakosc tym gorzej im to wychodzi:):)
A juz myslałem że jakis nadgorliwy mod bana mi klepnął;) no ale serwer rozmów padł:)
Abonament wprowadzaja:):)..chcesz gadac plac!:D
to teraz tu będziemy rozmawiać?
Kiedy będzie naprawiony Czat ? Dropów w Czarnych nie mogę sprzedać ! xD
__________________________________________________ __________
Sprzedam DROP W CZARNYCH RYCERZACH !!!
Witam, ludzi z Czarciego ;)
uff a juz sie balem ze mi konto zkraxowalo, tez chata rozmow nie mam od ok godziny 11. A ja sie dziwilem czemu nagle taka cisza na "chandlu" sie zrobila ;>
farta mam bo loota z zakazanych zdazylem sprzedac, wiadomo kiedy bedzie serwerek rozmow?
Problemy techniczne to nie jest dział handlu zdaje się.
z tydzień to dopiero info będzie i tekst: przepraszamy za komplikacje z serwerami czatu(jakoś nigdy to nie są błędy) w ramach przeprosin AKTYWNI gracze dostają rekompensatę (+250 zboża) dziękujemy przepraszamy życzymy miłej gry.
......za 2 tygodnie.. ...niestety nie ustalono przyczyny ponieważ w naszym departamencie magii dysponujemy tylko moderatorami i administratorami za utrudnienia itd itp +100 do wody
zreszta na forum można sobie forumować do supportu też można napisać i dostać odpowiedź: dziękujemy za zgłoszenie... tralalala... odezwiemy się .
handlarze na stragany wypier... czytać nie umiecie ?
Kolonia chyba pierwsza padła , Jurek nom tak jakoś około 11 na czarcim , u nas zawsze wszystko na końcu
Nic tylko się cieszyć że na koncu ;)
a jak, wazne ze dziala ;D
jakies postepy?
czesc:) co sie dzieje, czemu nie ma czata???
wywalilo wszystko