Mimo usilnych prób nie udało mi się wejść do serwera testowego .To znaczy muszę obejść się smakiem.
z pozdrowieniami Wiekowy
Wersja do druku
Mimo usilnych prób nie udało mi się wejść do serwera testowego .To znaczy muszę obejść się smakiem.
z pozdrowieniami Wiekowy
ja Dzis tez nie dalem rade :) wiec nie jestes sam :>15:20 juz nie dalo rade
Spokojnie, jeśli ktoś próbował wejść, ale utknął na kolejce logowania to powinien się cieszyć bo przyczynił się do osiągnięcia celu (tak cel został osiągnięty i nagrody zostaną rozesłane - możliwe że nawet dziś się uda).
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
Ja już dostałem nagrody :)
Znowu zaczynasz bezsensowną dyskusję ze mną. :(. Ja tylko odpowiedziałem na post MOD_Zakręconego, który napisał, że "nagrody zostaną rozesłane - możliwe że nawet dziś się uda."
Sam BB_Xaar napisał na stronie głównej:
Rozsyłanie prezentów rozpocznie się około 17:30 czasu polskiego (05.04.2013).
Zanim wszyscy adresaci otrzymają prezenty, może minąć trochę czasu.
Stąd moja wypowiedź w tym wątku.
tkwiłem w kolejce, prezent dostałem, potwierdzam słowa MODa
każdy dostał, nawet ci co nie wiedza co to serwer testowy ;)
to ja się na drugi raz porządnie zastanowię czy podejmować takie wyzwania--- czy sie stoi czy się leży to i tak pisanka się nalezy... Moja motywacja spadła mocno w dół
To jest właśnie problem... Suport powinien coś z tym zrobić, ponieważ osoby które w ogóle nigdy nie weszły na stronę serwera testowego, dostają nagrody za testy...
Zastanawiam się jak to możliwe...
A skoro tak, to ja na drugi raz też nie będę tracił czasu na serwer testowy bo i tak otrzymam nagrody prawda ? :)
Czasami wypuszczają kod promocyjny na nagrody za udział w testach, lecz to nie zmienia faktu że każdy może z tego kodu skorzystać. Ale nie wydaje mi się aby to się zmieniło gdyż zapewne byłoby trochę zabawy z wyłapaniem i rozesłaniem nagród tylko dla aktywnych na tsotesting. Może to nie jest jakoś specjalnie skomplikowane ale na pewno jest więcej roboty niż z rozesłaniem wszystkim nagród.
Ja wgl nie wchodziłem na testowy ale mam tam konto a prezent otrzymałem :) jak ?
A może lepszym rozwiązaniem było by aby rozesłali na testowym kod który można użyć tylko raz... sprawa została by rozwiązana, a wątpię by ktoś oddał komuś swój kod :)
To pomyślmy trzeba by najpierw wygenerować kilka - kilkanaście tysięcy unikatowych kodów, po czym wszystkie przypisać do każdego serwera w każdej wersji językowej to daje dodanie do bazy ponad 450 000 kodów (15000x30) już widzę jakby Ci się chciało... :)
Poza tym wcześniej rozsyłali to w formie kodów, gdzie kod dostawało się w wiadomości na serwerze testowym a wpisywałeś go na serwerze zwykłym. Co więcej każdy kod był ważny tylko kilka dni, i każdy mógł użyć go tylko raz. Efekt - kody krążyły po pw, czatach forum, co więcej do tej pory sa w sieci strony gdzie możesz sobie te kody z różnych wersji językowych sprawdzić :) Więc i tak każdy go miał :)
Jak dobrze przeczytasz BB potraktowało społeczność graczy jako jeden organizm i postanowiło wynagrodzić sukces testów wszystkim aktywnym graczom :) mi to nie przeszkadza i tak zaglądam na testowy co jakiś czas aby posprawdzać nowości i zmiany :)
Mi się osobiście takie rozwiązanie podoba. Przynajmniej nie było na czatach wszelakich spamu typu "Jaki kod na dziś?". Każdy dostał to co i tak by wyżebrał obojętnie czy brał udział w testach czy nie.