Wszedłem dzisiaj na gierkę, patrze jest zadanie wykonać misję sabotaż.
Zakupiłem sabotaż za 1 rybkę i w gwieździe mam teraz 2 sztuki.
Niestety nie mogę żadnej rozpocząć "osiągnąłeś limit jednoczesnych przygód"
Wersja do druku
Wszedłem dzisiaj na gierkę, patrze jest zadanie wykonać misję sabotaż.
Zakupiłem sabotaż za 1 rybkę i w gwieździe mam teraz 2 sztuki.
Niestety nie mogę żadnej rozpocząć "osiągnąłeś limit jednoczesnych przygód"
A nie jesteś przypadkiem w trakcie innej przygody?
misio to jest przygoda a przygodę możesz mieć tylko 1 własną i 1 z zaproszenia.
już problem rozwiązany, byczek blokował :)
a ja wczesniej zrobilem zadania za rybke i teraz nie mam zadania sabotaż skad można je jeszcze dostac.
nie ma takiej możliwości, skoro zapasowe wykorzystałeś od razu to teraz cierpisz
każdąprzygodę potrzebna do zadań dostajesz od gry. drugą mozesz kupić za rybkę. o trzecią i kolejne proś support. ich odpowiedzi nie znam
Śmieszne zasady skąd mam wiedzieć która przygoda będzie do zadnia a którą można zrobić od razu.Skoro przygoda jest do zadania a dostałem ja wcześniej niż zadanie to nie powinno być możliwości jej wykonania przed dostaniem zadania. Albo niech będzie możliwość jej kupowania.Chyba dobrze rozumuję.I niech nikt nie pisze, że były do kupienia bo wiem.
A po co ją robic jak za wykonaie przygody nie masz nagród??
Przygody są powiązane z zadaniami i dopiero w momencie posiadania zadania wykonaj przygode jakąś tam dostajesz 10 jaj.
Więc ez sensu jest je robic wczesniej, no chyba ze sie lubisz bawic w szukanie i nic z tego nie manie :)
Zasada jest prosta. WSZYSTKIE przygody pisankowe są do zadań, a te od Kupca za rybkę są zapasowe.
Zrozumiałbym jeszcze, gdyby każdy z tych, którzy wykupili wszystkie przygody pisankowe i już je przeklikali nic z tego nie mając robili je samodzielnie, bez pomocy jakichś mapek, poradników itp, tak dla zabawy i poćwiczenia spostrzegawczości. Ale znając życie każdy zobaczył cenę mapki (1 ryba), znalazł poradnik z zaznaczonymi pisankami i dawaj, w 15 minut obskoczył wszystkie licząc, że za każdą dostanie po 10 pisanek. A potem pytania na forum i na Pomocy w grze dlaczego nie mam żadnych pisanek choć zrobione wszystkie przygody. Czytanie ze zrozumieniem u niektórych boli jak nie przymierzając wydalanie kamieni nerkowych.
Kolego napewno masz rację, że wielu zrobiło je w 15 min. ale wracajac do tematu jeżeli ktoś hra bez poradników i jakiś tam mapek to nie wie czy przygoda jest do zadania czy nie.A jezeli kliknę w zadanie i widzed tam tyle informacji czyli co trzeba zrobic jaki jest poziom trudnośc i tp. to czy tak drudno w tym gąszczu informacji dodac jeszcze jedną typu "PRZYGODA JEST POWIĄZANA Z ZADANIEM, UKĄCZENIE JEJ TERAZ UNIEMOŻLIWI WYKONANIA ZADANIA'' lub coś na wzór tego. Dało sie napisac, że anulowana przygode się traci.
"Z tą przygodą nie wiążą się żadne nagrody" - Dla mnie to wystarczający powód do tego, by spytać na czacie/forum jeżeli się nie jest pewnym o co chodzi.
Własnie najlepiej zapytac lub skorzystac z poradnika lub solucji (która wogóle mnie zaskoczyła i to na forum bo spotkałem sie z takimi praktykami ale trzeba było szukac w necie a tu wszystko na miejscu) zamykam temat bo to i tak nie zmienia mojej sytuacji zeby ukończyc zadanie a wogóle ciekawe czy jest sens grac jak nie trzeba grac wystarczy czytac poradnik lub solucje i robic wszystko krok po kroku tak jak tam jest opisane.
Wszystkim dziekuję za zainteresowanie sie moim problemem nie do rozwiązania. I życzę miłej gry.
Jakbyś przeczytała dokładnie opis przygody ZE ZROZUMIENIEM, to tam jest wyraźnie napisane: "Z tą przygodą nie wiążą się żadne nagrody".
Pierwszy łańcuch zadań ukOŃczyłem w pół godziny BEZ pomocy jakichkolwiek mapek czy poradników, tak że wszystko da się wyczytać bo informacji jest wystarczająco. A jak ktoś gra bez poradników to nie przeklika wszystkich przygód pisankowych w 15 minut.
"Z tą przygodą nie wiążą się żadne nagrody" Właśnie to tak zrozumiałem żadna nagroda i nie wiąże się z żadnym zadanie.Czyli taki mały prezent dla graczy aby poklikć w między czasie.