-
The Miners Co
Witam Serdecznie wszystkich graczy,
W sczególności witam i pozdrawiam, tych którzy zdecydowali przyłączyć się do naszej skromnej społeczności górniczej :-)
Nie bedę się rozpisywał jak to u nas jest, zapytajcie się tych, którzy sa w naszej gildii, niech ich wypowiedzi bedą świadectwem naszej gry.
Nabór wolny od wszelkich opłat się niestety zakończył, czyli jeśli się zdecydujesz na uiszczenie opłaty 400 monet i masz powyżej 18 lat - zapraszamy. Tak czy owak zainteresowanych zapraszam do kontaktu.
"Gildia rządzi, gildia radzi, gildia nigdy Cię nie zdradzi"
Pozdrawiam
El Presidente
Tomek
-
Witam serdecznie wszystkich czytających,
szczególnie członków gildii, w związku ze zbliżającym się weekendem, przygotowuję malutką niespodziankę postaci napitku i małej przękąski na grilla:-)
Pozdrawiam
El Presidente
Tomek
-
Uhuhu impreza się szykuje.
To ja posprzątam w ogródku ... albo nie, bo konserwacja serwerów ;D
-
Dziś równiez pijemy piwko, opijamy owy status gildii:-)
-
I po stanie wyjątkowym. :) Dobrze że już w gildii jakoś się dotarliśmy :)
Dla chętnych jeszcze 3 bezpłatne miejsca wolne.
-
może gracz Cassana napisze? podobno miała jakies problemy, ale tu tego nie bedę poruszał, Cassana , jesli chcesz spróbować jeszcze raz, ok, jednak 1 tydz okresu próbneg. Tak będzie fair wobec całej grupy. Pozdr i mam nadzieję, że wszystko się ułożyło.
-
Witam szefostwo i kochanych w gildii. Z racji tego, ze prace kons. do 14 godz. to musze napisać. Jest super u nas, wszyscy zgrani - są jeszcze 2 miejsca, więc kto chętny- proszę o kontakt z szefem. Pozdrówka dla wszystkich graczy, w szczególności dla górniczej braci. :)
-
Witam górnicza brać, tym którzy przysnęli podczas przerwy konserwacyjnej ;-), przypominam dziś 8 marca Dzień Kobiet - powinno być Dzień Naszych Kochanych Kobiet. Co ja mogę??? A .... Właśnie z okazji Dnia Kobiet wysłałem pocztą pantoflową mały upominek dla naszych Pań :-) Wszystkiego najepszego i miłego weekendu.
Pozdrawiam Was serdecznie,
El Presidente
Tomek
-
El Presidente Tomku. W imieniu wszystkich kochanych kobiet w naszej gildii - bardzo ale to bardzo dziękujemy za życzenia. Wielki cmokas :)
-
Uff, z tym cmokasem to nie przesadzajmy, bo jak moja żona to kiedyś przeczyta... to będę miał wielkie limo hehe;-). giga45 tu sie tak ładnie udzielasz na wątku i cmokasy dajesz a "zaljkować" szefa to już nie łaska do swoich znajomych z forum??? Kto zrozumie kobiety?;-)
P.S. El Presidente to taka autoironia - poza tym swego czasu grywałem w gierkę osadzoną w tropikach i tam był taki El Presidente hehehe. Kto zgadnie jaka to gra?;-)
-
Giga tak ma, mnie też nie dodała, mimo że zaproszenie wysłane już hohohohohoho.
Niedobra kobieta ;D
-
Witam, gildia zmieniła swój tag na "Min" od miners. Zapraszam nowych członków.
Pozdrawiam Bonzosante