przez caly dzien nie moge wejsc do gry
Wersja do druku
przez caly dzien nie moge wejsc do gry
http://img707.imageshack.us/img707/9948/setsp.jpg
serwery znowu padly i wszystkich wrzucilo do jednej kolejki czy co?
czy jest to moze kolejny hotfix wpuszczany na szybko?
mnie tez [COLOR="red"]zdenerwowali/COLOR] tym co zobaczyłem, a tylko chcę parę pul postawić a muszę okolu 12min czekać
W dodatku powiększa sie czas a nie zmniejsza od 15 minut nie zakończył kolejki logowania
co tu za ludzie pracują ze nawet czas złe jest nastawiony:)
http://screenshooter.net/data/uploads/fw/vg/cbjl.jpg
Czy komuś udało się zalogować do gry po odczekaniu kolejki? U mnie czas oczekiwania się wydłuża.
ja mam 5 z 672
właśnie czas oczekiwania zwiekszył sie do 41 minut to jakieś jaja sa
he:) ja jestem 40 z 645
skandal.
no i mamy problem..
wygląda na to, ze tylko na kolonii..
Hej witajcie.
Widzę że to tylko na Kolonii ten problem się pojawił. Co to do licha ma być ? Co oni nowe utrudnienia wprowadzają ?
Rano tego nie było, przynajmniej u mnie.
229 z 647. co się dzieje?
no ja juz 4 jestem:) dam znac wam czy dziala
no to się nagrałem:)
http://screenshooter.net/data/uploads/ed/id/bojj.jpg
ja wszedłem..po 15 minutach..z pozycji 177..ten licznik jest cenzura podoba mi się, ha ha ha..
i teraz apel..
(uprasza się wszystkich osadników którzy już obsiali pola o wylogowanie się z gry aby zwolnic miejsce następnym osadnikom z kolejki..)
buahahahaha..
brawo brawo..BB :)
no ładnie chciałem się zalogować a tu lipa zaraz idę spać a jeszcze się dzisiaj nie logowałem i przepadnie 46 klejnotów :( lipa ale to chyba tylko kolonia
odswiezac strone, czy nie? kij wie czy to cos da, czy wielkie G? ;)
Pfff... a czas przygody leci. I wojsk nie wyślę, i pól nie obsieję :/
i kur nie nakarmisz (...) - ludzie trochę cierpliwości . może to znak aby kolonia wyszła z domu w piątek wieczór :)
moj kuzyn sie normalnie loguje a jest na kolonii. a ja juz nie moge
A miało być dobrze już o 18;40..... i jak tu wierzyć???
Cieszcie się że Wam nie zaginął żniwiarz na przygodzie. 8 godzin już sie szlaja poza moją wyspą.
Czy ktoś wie, kiedy będzie można zalogować się do gry?
o co chodzi z tym kolejkowaniem na testowym wczoraj było wszystko ok ( do 14 ) a dziś jakas obsuwa aaaaaa to pewnie meteor co spadł u ruska spalił serwery
hej co jest z tym logowaniem ? kolonia padła czy jak ?
czemu kolejka logowania ma 7 min. i ciągle rośnie zamiast maleć ?? następna niespodzianka od BB ??
A wiecie co jest najzabawniejsze? ŻADNEGO moda od dwóch dni nie ma i nie ma się kogo zapytać co się dzieje.. Ruski cyrk, czeski film i polskie piekło razem wzięte - profesjonalizm po prostu całą gębą :D
Ależ Mod był. Wyciął co niecenzuralne (spójrz na edity) i poszedł sobie. I nie ma oczywiście nikogo kto by odowiedział na jakiekolwiek pytania. Ciekawe czy mają zamiar jakkolwiek rekompensować stracony czas w grze - zwłaszcza że rzeczywiście wygląda na to że dotyczy to tylko naszego serwera. Cudownie... Ale przecież jest sobota, więc do wtorku rano nie ma co liczyć na poprawę. Teraz trwa weekend, w poniedziałek przyjdą do pracy, podrapią się po ..., podłubią w nosie i już o 12 wydadzą komunikat, że odkryli, że są problemy i że kiedyś tam je usuną. Norma, nie spodziewajcie się tu zbyt wiele po obsłudze klienta ;-)
712 z 889 czas oczekiwania 20 min... Robi się coraz zabawniej!
Krytyka jest zawsze zła, zbyt częste wybijanie, błędy w logowaniu itp. było dobrze w miarę to zaś się zaczęło od nowa
dlaczego tak dlugo sie laduje gra u mnie to jest nawet 10 minut!!!!bardzo irytujace to jest!!!
Chyba sobie jaja robicie z tym logowaniem!
nom tez mi sie tak dlugo loguje ;/
Nie moge wejsc do gry przez tą kolejke logowania.Coraz dłużej pisze mi że musze czekać ;/ Było 9min teraz jest 14min i kilka sekund:(
Beznadziejna sprawa ;/
15 min masakraaaaaaaa
Chyba sypie się nasza KOLONIA.
Kolega mario3101 pisze że dzisiaj czekał 15 min. Ja miałem tak wczoraj wieczorem o 22.30 A dzisiaj logowałem się o 9.00 i jest wszystko dobrze. Kolejka logowania była (1.1).
Miałem też wczoraj problem z rozpoczętą przygodą, bo nie mogłem do niej wejść bo wywalało z gry. Dzisiaj z rana ją dokończyłem i wszystko na razie dobrze.
Pozdrawiam wszystkich graczy
U mnie to samo .. i zatrzymała się kolejka na numerze 105 :P
dokladnie. znow to samo...
co jest z tą grą jak już w końcu się zalogowałem wszedłem na przygodne chce wrócić na wyspę i atu mnie wylogowało i znowu nie mogę się zalogować a na wyspie wszytko stoi masakra :(