Ukończyłem przygodę i co ogromne zdziwienie
GENERAŁOWIE ZNIKNĘLI Z CALA ARMIA
co w związku z tym mam robić ?
Może któryś z Modów wyjaśnię nam te straty .
Nowa Ziemia
Wersja do druku
Ukończyłem przygodę i co ogromne zdziwienie
GENERAŁOWIE ZNIKNĘLI Z CALA ARMIA
co w związku z tym mam robić ?
Może któryś z Modów wyjaśnię nam te straty .
Nowa Ziemia
U mnie tez jeden zniknął z wojskiem, ale po jakimś czasie się pojawił.
Generał nie znika tylko po prostu nie jest wyświetlany w menu gwiazdy jak idzie/wraca z przygody, ale pojawię się po ok 30 minutach na wyspie, a co do wojska to jak najedziesz na ludzika to widzisz w stanie przydzielone odziały czy wojsko jest czy go nie ma :)
Ja wysłałem armie do przygody i generałów mi właśnie zniknęli :/. Poczekam i zobaczę. Ale widzę kolejny bug.
Edit: Gdy generałowie pojawili się na przygodzie (szybcy) to Ci wolni tez pokazali się w gwieździe.
Też miałem podobny problem wczoraj. Wygląda na to że generał pojawia się na przygodzie/wyspie po 0,5-1,5 godziny.
Moje wojsko nie powrócilo w ogóle Weteran plus zwykli generalowie z wojskiem lacznie 650 żołnierzy i to juz to juz ponad 10 godzin :) pisalem do suportu i Cisza szkoda mi tylko tych klejnotów ktore poszły na weterana moze ktoś wie co dalej ??
U mnie na trzech wysłanych generałow po zakonczeniu przygody wrocilo dwoch po okolo godz a weteran niestey juz 18h i nie wrocil - list do supportu juz poszedl ale ze teraz weekend wiec jestem zawieszony na dluzszy czas z przygod :(:(
Jakieś rekompensaty powinny być za zniknięcie gienka, mi znikli na ponad 2 godzinki przez co przygody nie mogłem robić
2h?? mi juz 18h nie wraca i pewnie póki sie support nie zajmie to nie wroci czyli 1-2tyg
ja juz czekam 2 godz, wysłalem 4 genków na przygode i jeszcze ich nie ma...relog nie pomaga..
no i trzeba napisać pierwszego posta od razu krytyka 4 gienków zagineło 2 szybkich i 2 wolnych i na cholere tracić normalne kasę może tak ktoś łaskawie sprawdzi co jest grane i napiszę coś na ten temat człowiek chce tu sobie trochę miło czas na przygodzie spędzić
mi zaginelo 6 generalow z armia, jak po konserwacji sie nie pojawia to bedzie zle...
moi generałowie i weteran również zaginęli w akcji, ale myślę że po konserwacji się pojawią i będę mogla kontynuować przygodę :)
Widzę że jak na swojego generała czekam godzinę wcale nie jestem w takiej złej sytuacji jak co niektórzy :)
dalej czekam na powrót weterana :/ ponad 2h
Czekam na Żniwiarza 8 godzin. Był nawet moment że rozbijał się już na mojej wyspie a gdy już osiągnęło 1% przy zerze się rozpłynął. Support jak zwykle odpowiada typowo:
Uprzejmie informuję, iż Twoje zgłoszenie zostało przyjęte. Odpowiedź na nie zostanie udzielona najszybciej, jak jest to tylko możliwe. Ze względu na dużą ilość zgłoszeń jakie wpłynęły do nas w ostatnim czasie, może oznaczać to dłuższe oczekiwanie na odpowiedź z naszej strony.
Japi.... , 2 szlomow mi przepadlo, to jest gra?? generalowie gina??, prosze o odp jak komus cos support odpowie
EDIT:
dolecieli po 50 minutach.....
dodam do znikajacych generalow wydluzony czas dojscia na przygode (+50%), to samo tyczy sie geologow. Podobno to mialo sie poprawic ostatnio a tylko sie nasililo
72h wciąz brak weterana jak i jakiejkolwiek odpowiedzi od supportu :(
U mnie podobnnie wysłałem genka z wojem i amba fatima. Niema genka a oprócz tego przy próbie wejścia do przygody wywala mnie i info wyskakuje żeby odświeżyć stronę za pierwszym razem ok ale to się powtaża za każdą próbą wejścia do rozpoczętej przygody.
u mnie nawet jeszcze inaczej daje odeślij armie i nie widzę jak wraca tylko sie pojawia i nie po 30 min a dłużej ;/
to jakies kpiny sa, gdzie sa moi generalowie!!!! specjalnie cos skopali, na poczatku relog pomagal a teraz wcielo gienka
u mnie w gildii koledze wcięło zwykłego generała, 2 dzień go nie ma, zgłoszenie poszło do suportu.
Jak komuś odpiszą dajcie znać :D
Mi dziś szybkie generał pojawił się w przygodzie po 30 minutach i 2 relogach...
mi też zaginął Szłom ;/
Dodam to tego jeszcze problem z "odzyskiwaniem" generała po przegranej bitwie. Po wykonaniu bloku, w którym jeden z generałów został pokonany wyszedłem z przygody. Po dwóch godzinach wróciłem, aby sprawdzić ile się będzie regenerował. Czas 3h 40min trochę mnie zaskoczył.
Ta sama sytuacja u mnie, generałowie wysłani do przygody potrafią zniknąć na kilka godzin. W moim przypadku na szczęście ostatecznie są no ale czasu trochę się przez to traci. Dodatkowo często przy próbie wejścia do przygody w której generał "zaginął" zrywa połączenie.
Niestety mam to samo 4 generałów nie wróciło po zrobieniu przygody,najlepszy patent że wojsko które mi zostało wróciło,a gene,wcieło :P
pisałem już w innym temacie podobny problem weteran dociera na przygodę po godzinie a generał nie wraca wogule z wojskiem
błędy,błędy i jeszcze raz błędy w grze powinni je naprawić a pużniej wprowadzać nowości,ciekawe kiedy to naprawią ?
w dniu dzisiejszym po przygodzie tez gdzies gieniów wcieło
Obecnie robię mroczne bractwo, za pierwszym razem generałowie doszli na przygodę, po zawróceniu ich na wyspę macierzystą i ponownym wysłaniu na przygodę już nie doszli przez tyle czasu ile powinni, 4 się straciło, pojawili się na przygodzie w końcu, tylko po ponad 1.5 godziny.
Nie wiem po co coś nowego wprowadzać jak wcześniej się tego nie przetestowało.
Czy ktoś widział takiego osobnika ok 180cm wzrostu, czarny kaptur, ponura twarz? Zwą go Ponury Żniwiarz reaguje też na Stefan. Wyszedł z domu wczoraj około godziny 22 zmierzając na Czarnych Rycerzy niestety nie dotarł na miejsce i do tej pory nie ma po nim śladu :(
Portret pamieciowy:
http://i46.tinypic.com/28l5fkk.jpg
Zauważyłem pewną prawidłowość, jeśli zmienię mapę, wyjdę z przygody/gry/wyspy zaraz po wysłaniu generała do innej strefy to on znika (w moim przypadku na około 2 godziny), ale jeśli zaczekam aż rozbierze obóz i całkowicie zniknie z wyspy/przygody to od razu pojawia się w gwieździe poprawnie i problemu nie ma. Może ktoś potwierdzić że ma podobnie?
Godzinę temu wcięło mi 2 wetków i 1 220 z pudełka.Jechli rozwalić Wikingów.