W chwili obecnej serwer jest przeciążony, prosimy spróbować później. I tak już ok 30 minut. Czy dużo osób ma dziś taki problem? Dawno nie miałem takiego komunikatu :)
pozdrawiam
Wersja do druku
W chwili obecnej serwer jest przeciążony, prosimy spróbować później. I tak już ok 30 minut. Czy dużo osób ma dziś taki problem? Dawno nie miałem takiego komunikatu :)
pozdrawiam
Mam dokladnie tak samo, kolejka logowania i komunikat serwer zajety.
u mnie to samo
Niestety ja też się borykam z tym problemem :(
i ja:(
Serwer umarł :), zapraszam do baru
witajcie. 40 min prób i ciągle problem :((((
serwer umarł, katastrofa
U mnie to samo,
Witam, też próbuję od pół godziny się zalogować .
ja tez to mam... Ale widze, ze tylko Sloneczny Grod to ma. Ale tez nie kazdy
w koncu gra w konkursie startuje ............. chyba jako najlepsza wersja BETA :P
Ch..... mnie ich konkursy... Kto nam straty zrekompensuje??!!!:mad:
u mnie śmiga jak nigdy, chyba dlatego że was nie ma :)
Cfaniak :P wylaz z gierki i daj innym poszalec hehehe
ja mam ten sam problem z logowaniem od 1,5 godziny szla... mnie trafia .Może w końcu ktoś sie tym zajmie!!!!!!!
I ja się przyłączam. Od przeszło godziny próbuję się zalogować i nic :(
u mnie to samo od 21:10
nie no kabaret z wieczora żeby człowiek sobie pograć nie mógł....
mnie 1,5 godziny temu z gry wywalilo z tym komunikatem i od tej pory lipa, settlers online - jak nie urok to ****zka :mad:
Nie chce być prorokiem czarnej wizji ale do tych osób, które mają problem z wejściem do gry nie da się wejść na wyspę - wywala z gry z tym samym komunikatem....
Oby to nie był kolejny typ problemu obok obszaru serwera który wyeliminuje mi kolejne osoby z gildii ....
Coś mi się wydaje że to i nas dopadło;P
Fajnie, że w ogóle ktoś dał znać czy zajęli sie tym problemem czy nie :/ Po całym dniu pracy chciałem pograć i nic. A mój brat loguje się bez problemu na tym samym serwerze.
O co chodzi z tym problemem co wyżej ktoś pisał?
niestety teraz dopadło nas;(
nie no szlak mnie trafi zaraz... nie dosc ze czlowiek wydal troche kasy na nich to jeszcze nic nie zrobia z problemem i milcza...:mad::mad::mad:
mam ten sam problem
teraz tyle co zgloszen maja to i tak zaczna od jutra odpisywac albo i za tydzien:(
No ok, ale jak widać to problem na szeroką skalę. Nie tyczy to jednego gracza, ale bardzo wielu ludzie z serwera w ogóle nie ma możliwości grania :/
Poczekamy do jutra rana a dokladniej 2-3-4 w nocy na restart i zobaczymy czy nowinka ktora wprowadzili 21 zadziala az z ciekawosci poczekam
Jak tego szybko nie naprawią i mi konie wyzdychają z braku wody i zboża to ich podam do Towarzystwa Ochrony Praw Zwierząt :D
no tak jak u nas w gildi od w 2 miesięcy nie ma zadań gildyjnych to tylko nam odpisują i nic z tym nie robią
generalnie mają nas w zadzie ale jak by im sklep z klejnotami przestał działać to ciekawe jak szybko by naprawili ?
Zacznijmy od tego, że nie dopuściliby do tego, żeby sklepowi z klejnotami w ogóle coś się stało :D
No to ja myślę, że za to co nas dzisiaj spotkało to bedzie dla każdego Latający Osadnik za każde pół godziny niemożności grania ;)
dali promocje na klejki i ooo popsute:)
zgadza się przy promocji 100% było popsute a po rozmowie telefonicznej ze sklepem kolega dowiedział się że to nie wina sklepów - nawet w tym są straszni ale nie działało tylko przy promocji potem szybko było dobrze
Lipa totalna :(. Od godz 21.00 klikam i klikam i ... :confused: :( :(. Masakra jednym słowem :(. Już dzis się chyba nie doczekamy :(. Szkoda mi tylko kopalni złota na 5 lvl :mad:ehhh.
sprawdzcie czy Wasi znajomi moga do Was wejsc na mape.. bo u mnie sie nie da..
zostaje pisanie do suportu..
Pięć patentów psu w...
co???