Znowu moja płatność paypal został odrzucona i coś się na ament skopało że nie da rady wysłać.
Wersja do druku
Znowu moja płatność paypal został odrzucona i coś się na ament skopało że nie da rady wysłać.
Potwierdzam, promocja promocją ale od godziny próbuję i się nie da. Za to ok. 23 ma być koniec promo...
U mnie wyświetla się taki błąd:
http://i.imgur.com/0JdEkxJ.png
Potwierdzam również mam to okienko i problem z zakupem
jak ostatnio była taka promocja to złgosiłem problem do supportu i do dzis mi nie odpowiedzieli
bo to jest tak ..
100 pln = 14500 klejnotów
sms za 100 pln = 7200 klejnotów
czemu tych promocji nie ma pn-pt domyśl się sam
Jak nie chcą kaski to się wyda na coś innego ;)
U mnie to samo nie można dokonać przelewu
I dobrze, że nie działa. Kasa zostanie na coś pożyteczniejszego. Zycze powodzenia w rozwoju gry. Jak nawet nie potrafią zadbać o wpływ kasy :)) A my chcemy nowych przygód, dalszego rozwoju powyżej 50lvl, PvP. Powodzenia :))))))
Wina tu jest pewnie po stronie serwisu P24.
Wcześniej bez problemu można było zakupić klejnoty. Nie wiem czy błąd jest u paru osób.
bzdura..paypalem tez nie moge zapłacic
//edit
mysle ze ta promocja to taki chwyt marketingowy :)
playspan tez odrzuca transakcje ;D
Również od godziny walczę z opcją "przelewy24".
Kończy się to za każdym razem w ten sposób :
http://i48.tinypic.com/1q4cx3.jpg
szkoda że nie można skorzystać z promocji, nie z naszej winy
I już po "promocji"... ;/ Kasa zostaje u mnie.
Ta jasne - zawsze wina po drugiej stronie a nie u was. A to przeglądarka nie ta, teraz P24 coś nie działa. Tylko, że jak zrobiliście jakieś zmiany to przestało działać. Dla mnie to żaden problem, że nie dziłają przelewy - tylko świadczy to o firmie, że nawet zadbać o własną kasę nie potrafi :)))))
Ale to już problem Ubi :)
Dla mnie kolejny przykład, że z rozwojem gry będzie trzeba dłuuuuuuuuuuuuugo poczekać.
tylko ciekawe teraz jak chcesz kupić to już wszystkie serwisy działają, a gdy była promocja nie
To jest właśnie prawdziwie darmowa gra - owner nie chce naszych pieniędzy ;)
Jak żyje się jeszcze nie spotkałem z takim wałkiem zrobionym przez firme na graczach. Ubisofcie...nie przeginasz lekko???
Totalne widmo. Wcześniej były informację na FB i na stronie głównej. Teraz oba newsy są usunięte.
Swoją drogą to na stronie głównej jest informacja z nominacją TSO do Best Classic Browser MMO.
Nawet nie wiem co napisać.
Proponuję podawać swoje propozycje nominacji.
No niestety - z zeszlo miesciecznej awarii nie wyciagneli wnisokow - obecnie ten sam blad. Tam nie robia programisici tylko dzieci z przedszkola. Ale jak pare osob napisalo - kilka stowke zostalo w naszej kieszeni :)
czy ta "promocja" może zostać powtórzona w normalny dzień o normalnej porze???. Przecież to chore ! i jeszcze nie działa!
no nie aleś teraz dowalił a co że chwila po promocji czyli o 23.02 już wszystkie działały?
Przestańcie juz doszukiwać sie jakiś nadprzyrodzonych sił czy mocy. Proste - zrobili promojcję...której miało nie być! Nie wierze ze po raz kolejny popełnili bład. W koncu jak by nie patrzyć płatnościami zajmuja sie najlepsi informatycy i nie sadze, żeby były to osoby po technikum informatycznym :). Ot taki wałek. Przekręt..zamydlenie oczu co by się ludzie podpalali. Cienki chwyt marketingowy. Nigdy nie spotkaliście się z takimi? Że coś kosztuje 100 żł potem nad tą ceną przekreślone 200zł i już promocja...a dalej kosztuje 100zł. Albo ta sama obietość tylko w promocji wywalony napis ze 30% gratis? Tak jak mowie...informatycy aż takich boloxów pod rząd nie powtarzają..to raczej marketingowiec ma nas za idiotów :P ot i cała historia :D
Mi się udało skorzystać z promocji jednak zajęło mi to ponad godzinę bo co chwile wyskakiwał opisany tu już błąd na przelewy24. To jest kpina żeby tak traktować graczy którzy chcą wydać własną kasę na grę i jeszcze tego nie mogą zrobić. Ciekawe czemu admini siedzą cicho czekamy na jakieś wyjaśnienia!
Bo polski support nie zglasza tego problemu za granice - a tamci sie dziwia ze brak zainteresowania promocja nie majac pojecia o bledzie w kodzie.