Witam,czy ma ktos ten sam problem z zalogowaniem sie...a mianowicie niby zalogowany do konta jestem ale nie moge kliknąć na niebieski przycisk GRAJ. Próbowałem na Chrome i IE i na obu to samo.Co jest grane
Wersja do druku
Witam,czy ma ktos ten sam problem z zalogowaniem sie...a mianowicie niby zalogowany do konta jestem ale nie moge kliknąć na niebieski przycisk GRAJ. Próbowałem na Chrome i IE i na obu to samo.Co jest grane
Ja mam dokładnie ten sam problem
Dodam że rano włączałem gre normalnie
http://www.thesettlersonline.pl/p/ z tego da rade inna strona logowania
pimpim72 dzieki;)
Wyczyście ciasteczka i historie programem CCleaner i wszystko śmiga jak powinno.
To samo, niebieskie nie działa, pimp72 thx.
po zalogowaniu wpisać adres http://www.thesettlersonline.pl/pl/graj może zadziała ;) Oczywiście warto pomyśleć o wyczyszczeniu ciastek czy zmianie przeglądarki
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
MOD_Zakrecony - zmianie przegladarki? to strona ma bys tak stworzona ze ma dzialac na kazdej przegladarce a tym bardziej ze przed chwila dzialalo a teraz juz nie i to nie u 1 osoby tylko zapewne u wielu bo problem jest po Waszej stronie i na roznych przegladarkach.
Jeśli na jakiejś przeglądarce przed chwilą działało, teraz nie działa, ale działa na innej, to pierwsza rzecz jaka by mi przyszła do głowy to wina przeglądarki a nie szukanie winy po ICH stronie. Podstawowe czynności konserwacyjne takie jak usuwanie ciasteczek czy czyszczenie pamięci podręcznej przeglądarki leżą wyłącznie po stronie użytkownika.
zwolk chyba wyraznie napisalem ze na roznych jest problem?
Jakby problem w całości leżał po ICH stronie to by WSZYSCY mieli problemy, a nie tylko NIEKTÓRZY na NIEKTÓRYCH przeglądarkach. Z pewnością znajdziesz całą masę ludzi, którzy nie mają problemu z grą na przeglądarce, na której Tobie nie działa.
zwolk ma rację, dla mnie gra tylko na chrome, pozostałe przeglądarki u mnie mają problemy z flashem, ale na forum już nie raz czytałem jak ludzie zachwalają operę która u mnie wyspę potrafiła wczytywać 3minuty (już po kliknięciu ok).
Trudno jest jednoznacznie stwierdzić w każdym przypadku co jest winą, masz wiele czynników: przeglądarka, flash, javascript, ciastka, pamięć cache, pamięć podręczna flasha, addony do przeglądarki a ostatecznie mówi się na to wszystko "przeglądarka".
Pozdrawiam
Mod Zakrecony