-
Znajomi
Witam, szukam znajomych, z którymi gra stanie się przyjemniejsza i jeszcze bardziej wciągająca.
Dopiero rozpocząłem swoją przygodę z niniejszą grą (lvl 14) ale dam z siebie wszystko jeśli chodzi o pomoc i współpracę.
Z góry dziękuje za odpowiedzi i Pozdrawiam ;)
-
Witaj, chętnie się zaprzyjaźnię. Też gram od niedawna (dokładnie od wczoraj) i należę do Czarciego Gaju. Jestem na 12 lvl i potrzebuję znajomości :)
-
Witaj, bardzo się ciesze :) . Wysyłam zaproszenie
-
Siema siema, dołączam się do Was :D
-
Siemanko też gram od wczoraj jestem na 15 poziomie i już nastąpiły problemy. Z chęcią się zaprzyjażnie :)
-
Z miłą chęcią przyjmę znajomych , mój obecny poziom 18.
-
-
Szukam znajomego do wzajemnej i stałej wymiany premii na budynkach produkcyjnych (ca od 30-35 lvl; jestem na 43); serwer Kolonia.
-
Ja też bardzo chętnie. ;) Przyda się przyjazna duszyczka do pogawędek :P. Ps. Działa komuś gra? ;)
-
-
-
-
-
ja też chętnie wzbogacę doświadczenia z gry za pomocą znajomych:)
-
Również z chęcią dołączę do znajomych
-
Również z chęcią dołączę do znajomych
-
Jeśli można, ja również poszukuję znajomych, aby umilić sobie oraz danej osobie grę, gdyż trochę smutno i nudno się gra samemu, szczególnie ze względu na to że jest to gra online. :D
-
z przyjemnością się z Tobą zaprzyjaźnię
Pozdrawiam
-
-
Mnie dodaj. Będą premie lecialy :)
-
Zapraszam znajomych ;-)
Pozdrowionka
-
Daj mnie do friend. Chetnie obeznam cie z gra :)
-
Witaj, chętnie się zaprzyjaźnię.
-
Witaj, chętnie się zaprzyjaźnię.
-
Dodaj mnie w razie problemów pisz zawsze udziele odpowiedzi ;)
-
Witaj, chętnie się zaprzyjaźnię. Też gram od niedawna i należę do Czarciego Gaju.
-
Chętnie zostane twoim znajomym.
-
-
Zapraszam
Z chęcią się za przyjaźnie
W razie problemów Pomogę :)
Mam 32 lvl :)
-
Chętnie wpisze znajomych :)
-
Witam szukam znajomych level 35
-
bardzo chetnie pomoge i sie zaprzyjaznie
-
szukam ziomka z bilgoraja lub okolic
-
witam,
jestem na poziomie 38, szukam znajomych do sporadycznej wymiany dobrodziejstw przy wypełnianiu zadań typu "przyznaj premię budynkom znajomego" :D
-
Poznam nowych znajomych z miasta ŁÓDŹ - tym bardziej sympatyczne Kobiety :)
-
Witam szukam znajomych level 37 pozdrawiam.
-
-
-
Witam
Szukam chętnych do ukończenia przygody Zebranie bukanierów - Jeśli chcesz się przyłączyć zapraszam !!!
darek502
Serwer Czarci Gaj
-