Czy zostało to znowu zepsute tydzień temu, i nie naprawione podczas dzisiejszej konserwacji? :confused:
Wersja do druku
Czy zostało to znowu zepsute tydzień temu, i nie naprawione podczas dzisiejszej konserwacji? :confused:
Heh My na Złotej mieliśmy przez 24h, aż w końcu BB_xaar się dowiedział i od razu to zrobił, ale przy tym jeszcze nie mieliśmy komunikatora rozmów
Tradycyjnie Jurek, tradycyjnie - jedno zrobią, pięć spierniczą...
Nie działają kropki na Gildii, a na Wszystkich wybiórczo - ludzi z Gildii na Wszystkich nie mam z kropką, ale jeśli mam ich w znajomych, to mam z kropka - totalny obłęd.
u mnie w gildii działają normalnie statusy online/offline
Znaczy na Czarcim coś spierniczyli tydzień temu, myślałem ze naprawią przy dzisiejszej konserwacji. Trzeba zgłosić do supportu, bo pewnie nie wiedzą
Jurek12345, proszę się przelogować i sprawdzić czy teraz znacznik "online" działa prawidłowo.
Na Czarcim Gaju również nie działa.
Master_D, to problem "indywidualny", nie występuje na całym serwerze. Tak czy inaczej: proszę się przelogować i sprawdzić teraz.
Wooyek, proszę się przelogować i sprawdzić teraz.
na Czarci Gaj po po przelogowaniu nie dziala
megedo0, tak jak pisałem, jest to problem indywidualny - nie jestem w stanie naprawić tego dla wszystkich gildii jednym kliknięciem (automatycznie). Proszę spróbować teraz.
Słoneczny gród - również nie działa
wow działa thx
U mnie, po przelogowaniu również działa, dzięki. :)
wri_2000, proszę sprawdzić teraz.
U mnie również nie działa
u mnie równiez, nie widzę kropek przy osobach z gildii :(
Jest to bardzo uciążliwe,takie szukanie osób z gildii miedzy znajomymi czy moze ktos ma kropke czy nie.Jeśli to możliwe bardzo proszę o naprawienie tego
Interesujący problem indywidualny. Proszę zatem o indywidualną naprawę (chyba) wszystkim członkom naszej gildii. Z góry dziękuję.
lila75, Madziejka, proszę sprawdzić teraz (niezbędne jest przelogowanie się).
EDIT:
WHEEL, proszę spróbować teraz.
Metz, bardziej chodziło mi o to, że nie wszystkie gildie są dotknięte tym utrudnieniem. :)
dzięki w mojej gildii już działa:)))
na koloni po przelogowaniu też nie działa
mageus, proszę spróbować teraz.
dziękuje teraz działają
Kropeczki działają - mi osobiscie to nie przeszkadzało do tego stopnia, że jakby ktoś mi nie napisał o tym, to bym nie zauważył 0:)
Gdyby nie zwolk przegapiłbym temat;)
Jeśli jeszcze jesteś BB_xaar to i mnie możesz zahaczyć swoim czarem, u nas w gildii też to nie działa;)
u mnie dalej nie dzialaja, a dopiero co sie zalogowalem. bb_xaar napraw to jak mozna
U mnie tez nie dziala, tez chcialbym widziec kto jest online nie przebijajac sie przez tlumy znajomych ://
u mnie tez nie dziala ;/
A to i Ja zgłoszę, iż nie widzę kto jest online w gildii...:(
W gildii ST też nikogo nie widać
Arsface, ichigo-san, grim_reaper, Nagrael, Xandris, ontologia: proszę spróbować teraz (niezbędne jest przelogowanie się).
u mnie w dalszym ciągu nie działa U53R [Nowy świat]
Dziękuję, po ponad tygodniu mogę wreszcie zobaczyć kto jest w Gildii online :)
BB_xaar--- zapraszam i do nas :)
U mnie już działa, dzięki:)