Tak tylko pytam, nie żebym był upierdliwy.
Wersja do druku
Tak tylko pytam, nie żebym był upierdliwy.
Około godz. 7.00...tylko pamiętaj, że w Polsce masz jeszcze czas letni i zimowy :P
tak tutaj w Polsce różnica czasu miedzy zimowym a letnim pewnie ze 4 godziny ;) jak zwykle są nie słowni. ;)
Już jest po 8 a na serwer 03 nadal nie można zalogować się. Chociaż wcale mnie to nie dziwi ponieważ event musi wygrać serwer niemiecki. Czy więcej nam rzucą kłód pod nogi tym pewniejsza wygrana Niemców.
U Niemców na pewno konserwacja nie przeciągają się, u nich można było przekazywać przygodę "Koniec świata" od początku - a u nas lipa. Słyszałam nawet że Niemcom zaliczają nawet anulowane przygody do wykonania. Wszystko zrobią tylko żeby Polacy nie wygrali. Nie zdziwię się jak oni przerwę techniczna przeciągną do jutra.
Przecież i tak nas olewają i nie odpowiadają na pytania. Szybcy są tylko w banowaniu graczy na głobalu.
pewnie znowu nie bedzie mogla sie zalogowac polowa graczy...
a przerwa potrwa jeszcze z 4-5 h extra
trzeba było się uczyć języków "catfish" i teraz grałbyś sobie w niemiecki event "Weltuntergang" i krzyczał przy przeciagającym się technicznym "brechen" SZAJSE!!! ;)
wg forum jest juz 9:25 :D hehe oni mają swój czas :) własny :D
to co zglaszamy problem techniczny do supportu chyba bo przerwa sie skonczyla 1,5 h temu nie ma informacji o przedluzeniu wiec to jakis blad ;) trzeba zglosic tam na pewno czekaja na nasze informacje
ps a to chyba xaar pisal ostatnio o skracaniu przerwy technicznej ;)
Na facebooku jest takie ogłoszenie:
Uprzejmie informuję, że około godziny 08:00 rozpoczęła się zapowiedziana wcześniej (forum) przerwa techniczna, której celem jest uaktywnienie wydarzenia "Koniec Świata". Wszystkie polskie serwery powinny być ponownie dostępne około godziny 09:30 czasu polskiego.
BB_xaar
cóż, nie ma mnie na facebooku - nie istnieję - nie wiem co się dzieje:P Ja słyszałam, że konserwacja miała być od 1:00 - 7:00.
ta 7 to chyba zamieni sie w 19
No ładnie znów nas olewaja. Ciekawe kto mi odda za produkcję bez koszy. Co godzinę tracę ponad 100monet.
Dalej nic nie działa, tzn. nie można się zalogować, ech.. Co przerwa techniczna to gorzej, może w końcu wyrzucą tych "papraków”, co to sobie nabijają kasę ciągle mają nowe problemy i coś do naprawienia, ja bym taka obsługę techniczną zwolnił w 5 minut bez wynagrodzenia, na zagranicznych serwerach nie ma takich problemów , może trzeba zaimportować techników np z Niemiec , tam przerwa techniczna trwa 2 godziny z zaplanowanych 6 i wszystko działa. Żal mi polskiego Operatora tej gry , bo najwyraźniej go robią w "bambuko" i raczej nie zarobi na tym, a zła sława niesie się po internecie w szybkim tempie i nie pomogą nawet reklamy w telewizji. Nie wiem zresztą po co ja to wszystko piszę , i tak nikt tego pewnie nie czyta z wyjątkiem graczy. Graczom życzę cierpliwości , a Operatorowi rozumu i dobrego menadżera.
ja przeczytałam. Troche sie zgadzam :D
e too to chyba bylo ze 3 dni temu jak wlaczali i jest info na stronie glownej i odbylo sie wczensiej bo po 6 wlaczyli
http://img341.imageshack.us/img341/6...picture726.jpg
tak to my przygod nie porobimy
To, że przerwa techniczna się przedłuża, można byłoby jeszcze przebaczyć, ale tego, że jesteśmy lekceważeni na tyle, iż nie ma nawet żadnej informacji odnośnie przedłużenia, już nie ;]
walic te gre tak jak i cale BB
dokladnie nalezy nam sie jakas informacja
A mnie się to wyświetla z informacją, że nie można się zalogować.... rzeczywiście nie zwróciłam uwagi na datę:/
No to całe szczęście nie muszę się rejestrować na fejsbuka:)
Niestety muszę sie zbierać, bo mam swoje obowiązki. Nie będzie mnie do wieczora więc nie zdołam uśpić wiochy.
Trudno. Za własne błędy należy płacić.
Czy ktoś również podziela moje zdanie, że źle zrobił rejestrując się kiedyś w tej porażce?
Tylko pytam, nie żebym byl upierdliwy.
Okazuje się, że około ósmej to też to samo, co około dziewiątej... Nie można wejść do gry...
Totalna porażka..do 21 wszystko padnie..gdzie tu mowic o sprawiedliwym rozstrzyganiu przy podliczaniu rankingowym???trzeba dac w koću fory Niemcom,bo jeszcze za bardzo byśmy ich dogonili albo nie daj boże wygrali...nam nie wolno...ciekawe co na to BB..pewnie jak zwykle nic..oni już maja we krwi olewanie polskich graczy...coraz gorzej to wszystko wyglada..
To już nie pierwszy raz - jest 9
Naprawdę przykro patrzeć,że prawa do tak fajnej gry mają tacy partacze.
Wydałem mnóstwo kasy na grepolis,trochę mniej na FoE,ale tu nie dam ani grosza...z takim podejściem nie.
zastanawiające, dla was lepiej by było jakby grę włączyli o wyznaczonej godzinie nie ważne czy wszystkie fixy wprowadzono? widać jest problem z wgraniem to trwa dłużej.
to sa k......a jakies kpiny
To się nazywa tzw. "wyrównywanie szans" w evencie wg BB...a najlepsze to jest to że nic sobie z tego nie zrobią co tu piszmy bo chyba z góry mieli założone kto ma wygrać ten "para-event". No cóż ale jak ktoś już wyżej wspomniał zła sława roznosi się w internecie w piorunującym tempie a takie jak tu widzimy ignoranctwo i lekceważące podejście to jej siły napędowe.
Ps.Gratuluje tak "wspaniałego" i "sprawnie" działającego działu technicznego.
oj narzekacie przecież znacie mentalność polskich pracowników najważniejsze jest porządne śniadanie :P i kawa o papierosie nie wspomne :P
a to trwa:P
tak sobie myślę.... żeby chociaż podali info np "przepraszamy ale cos sie poje...ało" i "przerwa przedłuzy sie prawdopodobnie o 2h" to nie urwało by im chyba rąk... a i gracze byli by mniej wpienieni, bo przecież niewiadoma bardziej drażni....
9:25 ruszyło
heh ruszyło chyba w wyobraźni bb_xara.. moj serwer dalej zamkniety
Który serwer ruszył? bo 3 dalej niedostępny:-(
Aktualizacja (09:02):
część serwerów nie wyszła jeszcze z trybu konserwacji, jednak proszę się nie martwić - liczenie ukończeń przygody "Koniec Świata" zostanie odpowiednio wydłużone dla serwerów, których konserwacja się przedłużyła.
To dla tych, co nie przeczytali infa na stronie startowej.