-
event koniec świata
zwracam się do wszystkich graczy na serwerze kolonia chcących aktywnie uczestniczyć w evencie zarówno tych co nie chcą robić przygody jak i tych co robią wydarzenie to jest jedyne w swoim rodzaju jak pokazują statystyki jakieś szanse na nagrody mammy od was zależy tylko jaką pozycje zajmiemy Gracze którzy nie chcą robić przygody proszeni są o zapewnienie surowców dla graczy którzy robią przygody ponieważ przygoda jest dość czasochłonna i wymaga sporych ilości surowców prosił bym o przesyłanie surowców (chleb miecze z brązu miecze z żelaza krótkie łuki napitek) . Oraz graczy którzy mają czas na robienie przygody o zgłaszanie się na bieżąco po surowce których potrzebują w celu uniknięcia oszustw prosił bym o wpisanie się na forum jako osoby robiące przygody gracze wyłudzający surowce będą nie mile traktowani. Osoby które są zainteresowane proszone są o wejście na global-6 dziękuje
-
Ja robie poratuje mieczami braz jak pisac to w godz 18/22 prócz jutra
-
-
Jestem za! ja robię KS, bez kitu :)
-
ja tez popieram razem mamy szanse!!! Ciesze sie ze wkoncu mozemy wspolpracowac jak cos na global-6 zapraszam wszyskich ktorzy maja chec walki oraz tych ktorzy moga nam pomoc. Pamietajcie kazda ukonczona przygoda ma znaczenie !!!
-
jak najbardziej ROBIĘ!!! a cała reszta, która nawołuje do olania eventu niech spada na drzewo, pierwsi by pewnie wyciągneli rączki po nagrody za nic
-
moja dodatkowa prozba sprzedawajcie nam przygode za rybke wy tez zyskacie na tym
-
też robię i chciałbym wygrać jak wszyscy:)
-
ja rowniez robię koniec świata , mimo iż mam tylko 36 lvl ciezko mi idzie , straty sa ogromne ale raz sie zyje XD
-
ja także robię i prosiłbym o wspieranie, gdyż brakuje chleba i łuków
-
-
robic przygody i sie nie obijac, kazda sztuka sie liczy, za duzo niemcow przed nami:)
-
-
ja mam już 6 sztuk za sobą - dzisiaj jeszcze pewnie 7 zacznę ale z chlebem coraz słabiej
-
No cóż inicjatywa świetna, ale najgorzej, że tak na prawdę to nie da się sprawdzić czy osoby, które się zadeklarowały, że robią czy faktycznie robią. Ja osobiście jeszcze nie zrobiłem żadnej, aczkolwiek przymierzam się w weekend. Popieram inicjatywę i chciałbym dołożyć swoją cegiełkę i zrobić przygodę chociaż raz. Niestety kiepsko z materiałami, a jakoś bałbym się zaryzykować wysłać komuś 10k chleba i nie mieć pewności, czy ta osoba robi tę przygodę.
Pozdrawiam
-
zamiast na forum nie lepiej przejsć w grze na global-12 czyli global na którym są ludzie robiacy koniec świata na naszym serwerze?
dla niewtajemniczonych komenda /j global-6 zmieni zakładkę na właściwą.
@down. nie wczytywałem się. już poprawiłem :) ku chwale
-
-
Jerry, to w końcu g 6 czy g12?
Bo ja dzisiaj moze o innym KŚiu na g6 byłam?
Mageus - publicznie dziękuję za mapkę :).
-
Możemy sobie pogadać.
Osoby co robią to robią to ok 12% serwera, widać po statystykach.
Pozostałe osoby czekają tylko na nagrodę.
Proponuję przedyskutować, czy wymóc na suporcie wręczenie nagród tylko osobą co aktywnie uczestniczyły.
Osoby co nie robiły nie powinny otrzymać żadnej nagrody.
-
Najlepszym wyjściem by bylo jakby ewentualne zdobyte nagrody powędrowały do osób co przynajmniej raz zrobiły te przygodę. Chyba ze maja mniej jak 26lvl.
Nawet niższe lvl (ale wieksze jak 26) powinny dać rade w ciągu kilku dni trwania uzbierać surowce oraz wykonać co najmniej raz.
-
A czy ktoś ma maoże sposób jak szybciej to zrobić ?
-
Ja też działam, ale brakuje łuków..
-
Podziękowania za bezinteresowną pomoc przy wykonywaniu przygód Koniec Świata. Poniżej wymienieni gracze przekazali mi mapy i surowce bym mógł robić przygody dla podniesienia pozycji w walce o 1 miejsce evencie.
Pozdrawiam
-
Ja też działam z przygodami. Właśnie jestem w trakcie 5 przygody i mogę dalej walczyć. Jeśli ktoś chce mnie wspomóc łukami, przygodą, napitkiem lub chlebem będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam
-
postawcie łuczarzy sobie, wbijcie na lvl 3 i buffujcie. To chyba najlepszy pomysł
albo o łuki pytajcie się znajomu=ych z gildii, ktorzy przygod nie chcą robic.
-
poprawka...
wystawiajcie na sprzedarz 1000 np napitku czy desek lisciastych za 1000 łuków
łuki to absolutnie żaden problem...
-
Też działam przy KS. Kończę 4 raz a na piaty mam już surowce zebrane. Na szczęście mam dobrą gildię, która wspiera tych co robią przygodę, inaczej byłoby ciężko:)
-
Ludzie....powinnismy zalozyc wlasna gildie. Warunek to screen z ukonczonej przygody i aktywnosc na g6. Takiego ukropu to nigdy nie widzialem :D, az serce rosnie.
-
Sorka, za posta za postem, ale przez ostatnie problemy i podejrzenia padło morale, ale są wsród nas fighterzy i z dedykacją dla nich podaje linka dla każdego co walczy i jest "twardy a nie mientki" i robi przygody normalnie!
Jadziem z tą przygodą :)
-
Uwaga KOLONIA
Jest godzina 20.00 i mamy 61%. Jeśli się nie mylę to zostało do końca KS jeszcze dzisiaj i całe 4 dni. Zmobilizujmy się do granic możliwości. Te 100% musimy wyciągnąć.
Ciągle robię przygody i jestem w stanie wspierać naszych piwem oraz czasami drewnem na łuki. Umówmy się, że jeśli ktoś coś potrzebuje to daje zlecenie (1 ryba za 1000 czegoś co potrzebuje). Przy takim zleceniu będzie wiadomo że gość chce surowce na KS.
Jak znajdziecie kolesia który skupuje nasze darmowe surowce nie robi KS tylko nimi handluje, to trzeba będzie go upomnieć i poinformować innych aby mieli na niego oko. Chyba że ktoś ma inne propozycje.
Myślę że nie ma co sugerować się oszustwami Suportu odnośnie naliczania. Może to naprawią i wyjaśnią. Na razie musimy działać.
Ja robię bez buffów ok 15k piwa więc tym będę wspierał, ale czasem brakuje mi zboża.
Piszcie kto czym się specjalizuje, to trzeba będzie go wspierać surowcami.
Pozdrawiam i do dzieła KOLONIŚCI