mam pytanie dlaczego jeszcze mi nie zaliczylo diamentow gdy bylo potwierdzenie ich
Wersja do druku
mam pytanie dlaczego jeszcze mi nie zaliczylo diamentow gdy bylo potwierdzenie ich
Odczekaj kole 1h
może za dużo osób kupuje teraz diamenty i nie mogą się wyrobić z tym
eh czekam ponad 1h nie dostałem ;/
mam tosamo kupilem wyslalem eska i ich niemam
minely juz 2 godz. i nic
napisałem do supportu zobaczę co odpiszą ale to wkurzające jest ;/ chyba że jednak mają przeciążone serwery z klejami
Ja miałam podobnie, zakup wieczorem a dostałam nastepnego dnia koło południa. co prawda był to przelew ale nie sadzę żeby miało to znaczenie.
Radzę chwilę poczekac a jak po 1 dobie nie dotra robic raban do suportu... znajac ich predkośc działania predziej wpłyna diamenty niż suport ci odpowie :)
może pełno ludzi kupuje teraz kleje bo są opłacalne
u mnie podobnie, wpisałem 3 kody, a dostałem klejnotów tylko za 1 :/
W przypadku przelewów to ma znaczenie, bo banki nie zawsze przelewają pieniądze w momencie złozenia polecenia przelewu, a klejnoty dostaje się po zaksiegowaniu przelewu nie chęci ich zakupu.
Jak to wygląda z płatnościami sms to nie wiem bo nigdy tak nie płaciłem za nic jeszcze.
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
W przypadku mojego banku w okienu napisane było że usługa dostępna 24h/dobę, korzystałam z tej usługi wiele razy w godzinach pozno wieczornych (bo to też może mieć znaczenie) i za kazdym razem dimenty wpływały na moje konto natychmiast. Jeden raz miałam komunikat "do weryfikacji" czy coś w tym stylu, srodki na koncie były bank nie miał przestoju i nie było to w okresie promocyjnym diamentow, możliwe ze jakiś bład... ale po około 18h diamenty dotarły :)
W systemie obsługującym płatności zdarzają się opóźnienia, jednak nie należy się martwić. Jeśli zakupione Klejnoty do kogoś nie dotarły (najlepiej poczekać kilka godzin), należy napisać do Supportu. Na pewno uda się wyjaśnić sytuację. :)
Jak skontaktować się z Supportem?