-
Cenzura na kanale gildii
Witam,
Kolejnym moim pomysłem jest zniesienie cenzury na kanale gildii. W jakim celu tam obowiązuje cenzura skoro w gildii przebywają gracze odizolowani od globala i zazwyczaj są to osoby zgrane. Cenzura wręcz przeszkadza nie chodzi mi o same wulgaryzmy lecz o linki i wkurzające http.www. nawet z forum nie da się kopiować normalnie linku.
Pozdrawiam erooo z Kolonii
-
Popieram :)
Jak praktycznie każdy Twój pomysł i ten uważam za dobry :)
-
Gdy ktoś negatywnie zaznaczy to proszę o uzasadnienie
-
-
Bym byl za jesli by wladze gildi mialy mozliwosc dawac kneble na gildiowym :) zeby za duzo nie bylo "przecinkow"
-
Jak nie potrafisz nie rzucać 'mięsem' czy innym chłamem - to załóż własną gildię i rzucaj obelgami do woli.
-
Popieram wraz ze wszystkimi członkami Gildii Legio Victrix - Kolonia
-
Acoma nie chodzi o rzucanie mięsem na gildiowym tylko o swobodę.
-
NIe wiedziałem nawet że na gildii jest takowa.
-
eroo - w obecnej sytuacji, gildie to zgrupowania pod banderą danego wodza. Od niego zależy, czy komuś da uprawnienia i do czego. I kogo także wykopie - czy to z czatu, czy tez z samej gildii. Jak chcesz mieć swobodę - to załóż własną gildię i nikogo do niej nie przyjmuj. Aby tej swobody nie zmniejszać koniecznością zarządzania innymi ludźmi.
-
No gdyby mieli znieść cenzurę na linki to zapewne prawo wymagało by aby moderatorzy mieli wgląd na czaty gildyjne.
-
Gra jest z kategorii PEGI7 więc cenzura nie zostanie zniesiona, co do linków to są one gwizdkowane zeby chronić graczy (system nie ma możliwosci zeby sprawdzic czy pod linkiem nie kryje się strona zarażona wirusami trojanami i innym badziewiem).
Z racji że propozycja łamałaby regulamin (a ten zabrania wulgaryzmów które są cenzurowane) i nie ma szans na wprowadzenie a wiec zamykam temat i prosze nie zakłądac kolejnego.
Mod Zakrecony