Witam,
już od 2-3 tygodni wyskakuje mi ukończone zadanie, które jak widać na załączonym zdjęciu, jest nie do zamknięcia. Za każdym razem, jak odpalam grę, wyskakuje jako ukończone i tak w kółko. HELP!
Wersja do druku
Witam,
już od 2-3 tygodni wyskakuje mi ukończone zadanie, które jak widać na załączonym zdjęciu, jest nie do zamknięcia. Za każdym razem, jak odpalam grę, wyskakuje jako ukończone i tak w kółko. HELP!
Większość osób które miało to zadanie ma ten problem, wystarczy poszukać na forum.
Obecnie nikt nic na to nie poradzi, trzeba poczekać aż to fix'ną
witam.
u mnie podobnie nie zalicza mi wykonanych zadań. masakra
Nie tylko tobie nie zalicza niektorych zadan bo mnie tez a zwlaszcza tego co jest skan u gory!!!
bo jesli chodzi o reszte (niektóre misje) to jest prosta rzecz brak miejsca w magazynie na czesc nagrody za nie
mam problem z zadaniem nowe materialy budowlane mam 29 poziom a na zadaniu dalej widnieje klodka reszta w tym zadaniu jest zaliczona prosze o pomoc. ani drobiu a ni ryby w tym zadaniu nie zalicza mi zadania wedlina a wszystko inne w tym zadaniu jest zaliczone poziom mam 29 prosze o pomoc
mam miejsce w magazynie i dalej nic.... np. mam mieć w posiadaniu 100 szt ryb , mam je - pasek jest zielony niby ok a zaliczyć nie chce WRRRR..........
gra przestaje być przyjemna... buuuuu........ ;(
Witam,
Mam to samo, zadania nie da się ukończyć
Witam mam problem z misją odnośnie pierwszej przygody łuki nie moge jej skończyć a nie mogę zakupic drugiej by wypełnić misje co mam zrobić pozdrawiam i czekam na odpowiedź
Mam problem z zadaniem gildyjnym którego nie mogę "Zakończyć" choć jest zakończone!!!
http://img84.imageshack.us/img84/25/zadanieeet.jpg
Czekam na pomoc w tym temacie...
Dziękuję
bo to jest oczekujące Sami ^^
To jest zadanie gildii i zakończy się automatycznie jak zrobi go wymagana ilość osób.
Nie... To nie jest oczekujące!!! Patrz na fotkę...
Jest lipa ja na kilki zadaniach mam kłódki mimo, że mam już pominięty poziom od którego się je zaczyna i mam takich zadań kilka. Zróbcie coś z tym
@sammuel to zadanie powinien zakończyć lider gildii, jeśli nie może -> support
@kajla-> support
Support i co m i to da napisałam do nich z tydzień temu że zginęło mi ponad 700 złotych monet z konta i do tej pory 0 odpowiedzi z ich strony
kajla czas odpowiedzi supportu znacznie się wydłuzył ostatnio i trwa w porywach do dwóch tygodni. Także cierpliwości
No może jeszcze na trochę cierpliwości znajdę siły :P
witam, mam zadanie "Raz na zawsze" jest to zadanie którego nie mogę wykonać ponieważ już wcześniej podbiłam wyspę przed waszymi zmianami. Więc jestem zablokowana tym zadaniem i przez nie nie mogę wykonać pozostałych. Zróbcie coś z tym w końcu bo nie jestem jedyna z tym problemem :)
aga_k, ale to nie my zmienialiśmy tylko bb. z bb kontaktujesz się poprzez formularz kontaktowy na stronie głównej :)
ja mam problem z wazne drewno sosnowe.z pierwszym zadaniem.osiagnij produkcje drewna iglastego na poziomie 0/12g.mam wszystko wylaczone drewna deski na 0 juz 48 godzin i nic:(pomocy!!!!jak uda mi sie zaliczyc te na 0/12 to wylacza produkcje 360/12.i tak se skacze j niemoge tego naraz zlapac:(masakra:(