Przechodze etap logowania pozniej naciskam GRAJ, otwiera sie nowe okno i nic nie wczytuje.Czy to jest jakis blad z moim komputerem czy bład znow na serwerze?prosze o pomoc
Wersja do druku
Przechodze etap logowania pozniej naciskam GRAJ, otwiera sie nowe okno i nic nie wczytuje.Czy to jest jakis blad z moim komputerem czy bład znow na serwerze?prosze o pomoc
mam coś w tej chwili w tym momencie
Jak tak mam juz od conajmniej 2 godz
też mam to samo od wczoraj.
A support to w ogóle działa czy dalej olewa nas ciepłym moczem??
wkrótce trza będzie kończyć tą grę,czara się przelewa...
a i rekompensaty wciąż brak-więc gdzie tu logika??
Ktos sie moze zalogowac do gry od godz. 17ej 01.12.2012? Jesli nie to prosiłbym o opis sytuacji. brak nowych postow o broblemach utwierdza mnie bowiem w przekonaniu ze moje problemy sa odosobnione.
Musashi.. ja wciąż nie mogę się zalogować.. i co najmniej do pon-wt nie będę mógł... czyli do początku pracy dz. technicznego. Zresztą nie ma się co łudzić, że uda się to szybki im naprawić...
Nie pamiętam tygodnia aby nie było jakiś problemów....
serwer znowu padl,,,
ale terqaz cos chyba z flashem padło bo niektorym działa w sensie im gre prezentuje prawidłowo ja mam tylko dzwiek i to niewazne z ajkiegob kompa sie loguje.
ja zainstalowałem 4 przeglądarki i nic ... wyczyściłem pamięć i też nic ...
3 systemy 3 komputery logowanie na moje konto udane ale gra niemozliwa. to sprawa kont czyli po stronie gry
jedno i drugie lub albo jedno albo drugie :D
Również nie mogę się zalogować ( wejść do gry ) od soboty.Myślałem że kompem coś nie tak, próbowałem również starsze wersje flasha i różne przeglądarki ale nic nie pomogło.Mam szaro-niebieski ekran i gra się nie wczytuje ba,nawet sformatowałem dysk...dziś odpaliłem na innym kompie i mam to samo.Wyczytałem że tak się dzieje w zadaniach jak się zrobi 50 lvl i zadanie elita.Także panowie z BB w bardzo nieładny sposób pozbyli sie starej gwardii a tym samym oczyścili serwer ....
mamutos mam to samo. ciekawe co nam Panie i Panowie z BB w ramach "przeprosin" zafunduja? nowe konto i premie 500 kamienia na start? ale zbieznosc daty (sobota) pozwala perzypuszczac ze t cos innego niz zadanie elita...
Loguje sie, ale po naciśnięciu opcji graj - biały ekran.
Dodam tylko, że sprawdzane na 3 różnych komputerach, różnych przeglądarkach itp.
rano udało się wejść, ale teraz 12.01 czasu Warszawskiego - lipa , po prawidłowym zalogowaniu i kliknięciu gra pojawia się biała strona :)
etap logowania super pozniej naciskam GRAJ, otwiera sie nowe okno i nic nie wczytuje.znowu problem z serwerem, nikogo nie obchodzi chyba że to jest bardzo denerwujące, zróbcie coś z tym....................tylko szybko
ja tez tak mam zaczolem wczoraj przygode i pewnie mi przepadnie:(
Tragedia co się dzieje z tym logowaniem... Takie wydarzenia niezmiernie "zachęcają" do wydawania pieniędzy na tą grę...
Też tak mam i nie kmnie o Co chodzi, może ze strony BB ktoś nam powie o co chodzi? Dlaczego nie ładuje się gra jest tylko "pusty" link?
Nowy błąd !!nie można wejśc do gry .
Dziś wyskoczył mi taki błąd jak ponizej . Nie moge wejśc do gry po zalogowaniu jak klikam graj. Wyczysciłem ciasteczka, zmienilem przeglądarki , sprawdzałem na trzech komputerach , na których gra chodziła bez problemu pare dni temu ... I jest bialy ekran...
<script type="text/javascript" src="http://static3.thesettlersonline.pl/min/?b=
ale dobrze ze jescze forum funkcjonuje:D
U mnie tez biały ekran. Nawet nie zaczyna się ładować.
Za chwilę napiszą ,że muszą zrestartować konta i będziemy zaczynali od 1lvl. załosne , jak tak dobra firma potrafiła się stoczyć.
Mam to samo po zalogowaniu i kliknięciu graj,biały ekran...najpierw udręka z logowaniem teraz białe nic!GRATULACJE!!!
U mnie to samo, też biały ekran
o nie pozwole na to abym zaczynal od zera za duzo czasu i kasy poswiecilem na ta gre
Musashi mam dokładnie to samo ...Widać odstrzał 50siatek trwa.. :P
oooo serwer wstał z kolan czy jak :D
Jako ciekawostkę dodam, że aktywni gracze mogą oczekiwać czegoś ciekawego w grze już niedługo.
Pozdrawiam,
BB_xaar.
DZIĘKUJEMY PANU:)
lal zalogowalem sie w koncu
Otojulek sugerujesz ,że Xaar właśnie" to " miał na myśli ?:D