Możesz zamykać tematy Xaar ale...
To, że to jest zadanie Elita to ja wiem dokładnie bo padłem pierwszy ofiarą tego zadania i temat dodałem 6 dni temu na forum już !
Nie oczekuję żadnej prywatnej wiadomości od Ciebie wystarczy mi działający support a nie radzenie mi czyszczenia ciasteczek po ponad tygodniu od zgłoszenia bo to kpina...
Przekaż może supportowi - że jeśli w zgłoszeniu ktoś pisze o zadaniu Elita lub opisuje zadanie po którym pokazuje się niebieski ekran żeby może lepiej nie pisali nic jak mają pisać mi żebym posprawdzał u kolegów na komputerach a najlepiej z innymi sieciami (czyli jechać na inną dzielnicę bo sąsiedzi mają tego samego providera)...
może pochodzę po centrum po knajpkach i sprawdzę w 10 miejscach ? a może sprawdzę wszystkie empiki w Warszawie i może akurat w Arkadii zadziała ??
Ja już nic nie oczekuję od Was.... tak jak pisałem cierpliwość ma granice zyskaliście kolejnego antyfana i darmową antyreklamę gdziekolwiek się przy okazji trafi...
Pozdrawiam Was ciepło - więcej nie będę nic pisał na forum, zakładał tematów o błędach itp bo to i tak nic nie zmieni - jak ktoś pisał w innym temacie - jesteście najmądrzejsi - pisać Wam czarno na białym o co chodzi a Wy swoje...wmawiacie że ludzie są głupi...albo robicie z nich głupków.
napędzajcie nowych klientów - powodzenia.
PS - po 3 latach wróciłem do WOW - i proszę - konta dalej są, nikt nic nie skasował, nie zabrał ani jednej monety .... i proszę od razu prawie trafłem na przerwę techniczną - trwała od 2 do 5 rano - 3 godziny ! na tyle serwerów, graczy i wybacz ale bardziej skomplikowany kod... i co ciekawe mają dyżurujący support ! dostałem odpowiedź na problem w sobotę ! po 5 godzinach od zgłoszenia....
nie powiem ile lat bym mógł grać w WOW za kasę którą zmarnowałem - tak - zmarnowałem i została wyłudzona przez Was i bezczelnie odebrana.