Jak w temacie!!!!!!
Wersja do druku
Jak w temacie!!!!!!
mam to samo, porażka
Porażka.....konserwacje,bzdury a ludzie nie mogą się logować...od ponad godziny staram się zalogować i nic..na waszym profilu na FB kupa ludzi się skarży....po co te konserwacje skoro problem nadal istnieje..co z przygodami czy innymi rzeczami które ludzie potracą??
Od dwóch godzin siedze i lipa...i znowu dostane jakieś line "prezenty:, tylko ciekawe, czy oddadzą kase za klejnoty na papugi, kiedy złoto leci bez bufka...
Co za bezczelność...
Już nawet nie mam siły się wyżalać...
Olewają graczy na całego. Chyba kupię dobrą książkę i inaczej zagospodaruje sobie wolny czas.
Pozdrawiam wszystkich graczy.
Czy to na pewno wersja Beta? Wersja beta powinna działac a tu nic nie działa jak na razie!!
Oooo ale niespodzianka "połączenie nie powiodło się" ^^
też od dobrych 2 godzin próbuje i nic...
No ile można :(
Ja mam dość poszukam czegoś mniej awaryjnego.
Właśnie.Jest mi bardzo przykro z tego powodu że połączenie jak zwykle nie powiodło się.Czekam na niespodziankę tzn. na udane połączenie.Dajcie zagrać chociaż raz w tygodniu.
jak tu cos zaplanowac jak to wejsc nie mozna
Czy to jakiś joke dzień po updacie wieczorem nie można się zalogować i wyświetla się strona przerwy technicznej?
porażka nie ma już słów to co robią serwery zawalone i zapchane a oni dalej przyjmują nowych graczy , rano jeszcze chodzi gra ale po 16 muł i nie idzie się zalogować myślą tylko o kasie nie obchodzimy ich jeszcze bzdury wypisują żebyś zainstalował i w przeszedł na inna przeglądarkę jaja se robią z graczy co graja od początku gry ,teraz się już idzie zalogować bo dzieci już poszły spać i się luźniej zrobiło żenada a co z przygodami i z naszymi zasobami dacie zaś koszyk mały klupnijta się w głowę .
Widzę ze wczorajsze problemy powtarzają się i dziś a szkoda fajna gierka odprężająca. Ale chyba przeróbki powinny być testowane jak do tej pory na serwerach testowych a nie na działającym organizmie. A taj to tylko rozczarowanie i na odwal się jakieś bonusy. Proponuje adminowi i całemu zespołowi obsługującemu gierkę żeby zaprzestali zabawy tylko uczciwie pracowali.
po co wprowadzają coś co sie kupy nie trzyma... tylko graczy zniechęca d o wszystkiego....
Od godziny 19 nie moge sie zalogować ;/ co jakiś czas klikam odśwież i nic w miedzy czasie zrobiłam milion rzeczy, tyle ze chciałabym wysłac wojsko do przygody a tu kupa ... nie da sie a czas mi tam niezmiernie upływa
ten sam problem,to co oni konserwowali wczoraj? że jest gorzej jak było?!!! porażka.
nie posrajcie sie z tego placzu ze wam giera nie dziala. wyjdzcie sobie na browarek do klubu a nie bedziecie tutaj jakies zalosne teksty pisac ze to beta sreta i powinna wam dzialac. Beta to beta, ma prawo miec przerwy techniczne i backupy jak kazda inna gra
powiedział co wiedział... poziom wypowiedzi ogromny...
danor srulu stul dziub i wypad na watek zadowolonych_nawet wypierdku nie wiesz co beta oznacza a sie odzywasz!pomysl zalosny gowniarzu,ze na browarka to moga sobie wyjsc takie nieroby jak Ty,ale gro ludzi jutro pracuje_i w ogole kto to pisze?szczyl z najmlodszego serwera co gra od wrzesnia_wow.brak slow na takich szczyli
Cos mnie się zdaje że natłok informacji i utrzymanie serwerów w stabilności panów od konserwacji i płynnosci gry stanowczo przerósł :(. Nic innego nie pozostaje jak dalej czekać :)
powiedzial co widzi. Uzaleznionych ludzi, ktorzy nie wiedza co tak naprawde w zyciu sie liczy i zamiast zajac sie czym innym to czekaja i sprawdzaja co chwilke forum czy moze juz przypadkiem sprt nie wlaczyl serwerow
wku...wiająca sprawa
Od 2 godzin na forum nawet nie mogłem wejsc,to może za następne 2 wejde na gierke eheh.Wszystko niby beta to na ch.. sprzedają klejnoty?jak tu nic nie działa
danor20, jak masz taką ochotę to idź sobie na tego browara. Nie mów innym co mają robić ze swoim czasem. Chcą sobie pograć, ich sprawa. Po raz kolejny mówię to co było już powtarzane na tym forum tysiąc razy: OKREŚLENIE BETA ODNOSI SIĘ JEDYNIE DO WERSJI JĘZYKOWEJ, NIE ZAŚ SAMEGO SILNIKA GRY! Wbijcie sobie to do swoich główek w końcu, bo za każdym razem jak coś nie działa (a zdarza się to nad wyraz często) znajdzie się ktoś kto zrzuca to na BETE... Prawda jest taka, że BB jako firma świadczy pewną usługę i jeśli oczekuje, iż ludzie będą za nią płacić to powinna się postarać, żeby ich usługa była dobrej jakości. Nie zaś dodawać ludziom zbytecznego stresu...
Od ponad 3 godzin próbuję się zalogować i nic.
Serwery TSO działają tak samo jak te forum - wczytują się i wczytują.
Delikatnie mówiąc niech se te doładowanie do marmuru wsadzą głęboko .... - wiadomo gdzie.
Może wtedy coś do nich dotrze.
co za chamstwo masakra misja leci a zalogowac sie nie mozna kto odda straty!!!!!!
danor idź się trzepać na inne forum
o 12 pisałam do supportu że mamy w gildii problemy nikt nie raczył odpowiedzieć , od 16 ani razu się nie zalogowałam
Gdyby chociaż forum było postawione na innym DZIAŁAJĄCYM normalnie serwerze...
Proszę modów o odpowiedź - co z utraconymi rzeczami itd. co z ciągłością wejścia jesli sie to traci nie ze swojej winy. Bo ja nie chcę upominków od was tylko zwrot tych sytuacji oraz ciągłosci wejść itd. Mam nadzieje że ktoś w końcu odpowie.
hahahahhaa i widzicie jak latwo stworzyc sytuacje w ktorej mozecie sie dowartosciowac. pozdro pocwicz
btw. Blaszka1971 babciu nie wyrazaj sie tak niegrzecznie bo wnuczek znajdzie twoj post i skonczy sie dzien dziadka;)
Szkoda a zapowiadała się fajna zabawa osadnikach. Cóż trzeba poszukać czegoś działającego:)
Dzieci Neo kłasć sie spać !!! gra nie działa ...trudno , może jutro bedzie dzialac...świat sie przez to przecież nie skonczył :D Wielkie żale tu wypisujecie że gra nie dziala ,nie mozna sie zalogowac hehehe .... i co z tego ? nie macie innych zajec??/ Nie dziala to nie dziala ...a wy sie przez nie dzialanie gry nie zesraj...cie albo nie powiesc..ie ....i dajcie spokoj juz z tymi zalami bo wcale tym nie pomagacie a tylko downów i maniakow z siebie robicie .:P
oj, panowie technicy, totalna porazka, tak jak z poczatku bylo OK. tak teraz wielka lipa z tym logowaniem, probuje i probuje i nic, znalazlem juz sobie nowa gre
http://empire.goodgamestudios.com/?country=PL i polecam ja pozostalym ktorzy maja tutaj problemy z logowaniem.
no wiesz... jarekpolak1, wiesz jakie to ciezkie zycie tych biednych graczy 24h na dobe siedziec w tych grach i **** sie do Bog wie kogo ze im gierka nie dziala.
nie jeden juz pewnie myszke popsul od rzucania w sciane bo wierzy ze to pomoze i zaraz gra sie odmuli i stanie sie cod :)
Mysle, ze ta kryptoreklama sie długo nie utrzyma :) Zobaczymy ile...taki test czy modzi lub admini czytają wogóle co piszemy :)
:(:(:(:(:(
jacy technicy takie logowanie szkoda gry
btw. serwery dzialaja tylko widocznie hostingi im popadaly niektore i jest spore ograniczenie co do logowania. moja siostra jest w grze i tez miala problemy z zalogowaniem ;)
ale to oczywiscie moja teza