-
Gra się wiesza
i nie jest to problem przeglądarki (używam Google Chrom'a i FF), wywala z gry, lagi są największe od roku. Rozumiem konserwacja, eventy itp., ale jeżeli gra nie będzie działać w miarę stabilnie nie będę grać na siłę = nie będę kupować klejnotów, a resztę sobie proszę dopowiedzieć. I tyle w tym temacie.
-
to samo jak wyzej w pełni sie zgadzam
-
mi gra dzisiaj szybko chodzi ale juz 2 raz sie plansza zawiesila
-
Gra wiesza sie co kilka minut poprostu zatrzymuje sie i koniec. Próbowałem 4 przeglądarek 2 laptopów wszedzie to samo o znikaniu czatu gildii szkoda nawet pisać.
Gram blisko rok ale dziś to już naprawde mam dość tej gry
-
Zgadza się plansza się wiesza wręcz zamula całego kompa i tylko restart pomaga.
3 różne komy i różne systemy operacyjne gdzie do wczoraj nie było problemu.
U kolegi to samo.
Gra chodzi jak by szybciej ale jak zaczyna lagować to aż siada cała przeglądarka i wszystko wisi.
-
mam to samo wiesza sie jeśli nie otwieram księgi zadań to z 30 min pogram zanim mi sie zatrzyma wszystko po otwarciu księgi zadań zacina sie po 2-3 minutach i jeszcze ciągle mi wyskakuje komunikat że mam nowe zadanie pomimo że sie nic nowego nie pojawia.
P.S Zmieniałem przeglądarki, ciasteczka czyściłem, z innego komputera też wchodziłem, wszystkie wtyczki zaktualizowane
-
Jest chyba bug na tym jednym zadaniu. Jak się księgi zadań nie rusza i męczy się człowiek z tą latającą strzałką to gra śmiga bez problemów.
-
W sumie możecie się cieszyć. U mnie nie wczytuje się w ogóle...
-
Mam to samo pem zaladuje sie pasek ladowania i widze kolejke logowania 1 z 1 i na tym sie konczy cala przegladarka staje
-
Podbijam ten sam problem ..
-
Taaa Wiesza sie po pare razy dziennie
-
Ten sam kłopot. Czy ktoś coś z tym robi?
-
Mam to samo, zawias aż boje się przygód robić... serwer słoneczny gród
-
Mi też się wiesza, nie da się grać, cała przeglądarka się wiesza, czy to firefox, czy chrome, na ie pewnie by mi się procek spalił. Nawalić bajerów najlepiej, a o optymalizacji zapomnieć. Współczuje tylko starym komputerom, nie dość że milion animacji, które na słabych kompach i tak się cięły, to teraz jeszcze to ;/
-
do wieszania całej przeglądarki i w konsekwencji wywalenie wtyczki flesha dodałbym jeszcze problem z rolką myszy, często mam problem z przewijaniem i oddalaniem, przy próbie okno zaczyna samo przybliżać i oddalać i tak przez kilkadziesiąt sekund, oczywiście przy tym zawiesza przeglądarkę i nie można przełączyć się na inne karty. zostaje tylko czekać aż się naskacze okienko :P
co do wieszania samej przeglądarki to problem chyba leży po stronie nowych zadań , puki się ich nie odpala to jeszcze jakoś idzie.
za to zmiana mapy wcale nie idzie tak sprawnie jak się spodziewałem po zapowiedziach optymalizacji gry, wręcz mam wrażenie że gra chodzi gorzej
-
to nie tak ze gra sie wiesza co chwile, po prostu sa chwile kiedy jest odwieszona i mozna cos zrobic. przez reszte czasu po prostu wlaczona jest opcja "freeezzz"
-
u mnie tak samo sie wiesza, probowalem na trzech laptopach, chyba na wszystkich przegladarkach i wszystko na nowo poinstalowalem i dalej tak samo...
to jest wina ze strony tworcow - po prostu zle zuaktualizowli gre, ale jak ja mam czekac kolejny tydzien na poprawke to dziekuje! :((((((((((((
PROSZE O SZYBSZE NAPRAWIANIE BLEDOW I BUGOW W GRZE
PONIEWAZ TRACI UBISOFT PRZEZ TO DUZE PIENIADZE NAWET O TYM NIEWIEDZAC!!!!!
-
wiesza mi sie przegladarka jak tylko wejde w ksiege zadan i przy wyjsciu z tej ksiegi juz moge pownownie przegladarki odpalac bo zawiasa łapie :/ na ff, chromie i explorerze nie ma znaczenia jakiej uzywam przegladarki gra zdupcona
-
To fakt
aktualizacja jest do chrzanu!!!
Nawet w suporcie nie odpisuja na zażalenia
pewnie tyle dostaja maili ze nie moga odpisywac na wszystkie bo wiedza ze dali dupy!
-
Gra zawiesza przegladarke na amen. Gratki dla cudotworcow, zalepia jedna latke i narobia nowych bledow, z ktorymi sie trzeba meczyc.
-
Z związku z nagminnym lekceważeniem graczy przez właścicieli settlers online z przykrością informuje zawieszeniu swojej gry
Czuje się oszukany bo zamiast coraz lepszej jakości gry dostaje co raz gorszą
Oszukany ponieważ stałem sie współtwórcą tej gry mimo że nie zapłaciłem za grę zostawiłem w niej bardzo dużo swojego czasu Rozumiem lagi lecz to co się dzieje od dwóch dni to koszmar
Koszmar z zawieszaniem się całej wioski nie można grac nie można handlować relogi nie pomagają
Koszmar z logowaniem , a przecież gra powinna przynosić rozrywkę, zabawę gra jest stworzona dla graczy a nie odwrotnie
Właściciele serwisu zapomnieli chyba ze jeśli nie będzie graczy nie będzie gry obawiam się ze jeśli rozejdzie się prawda o grze będzie to początek końca
-
Administratorzy BB i programiści gry dają D... i to ostro - tworzą pakiety konserwacyjne do konserwacji, aktualizacje do akualizacji i poprawki wprowadzonych poprawek - ich działania są po prostu kpiną; tylko na settlersach można spotkać się z takim brakiem profesjonalizmu; brakuje tylko Anonymous by zamietli całkiem ten bajzel pod dywan haha :D
-
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Mario19771
to samo i umnie
i qrna u mnie
-
jeszcze wczoraj dało radę pograc ale to co jest dziś to zakrawa na kpinę ... robie dokładnie co minutę , dwie relogi bo wioska staje :( cholery dostac można ...
Jeszcze tak źle nie było :(
-
Heh - wy macie problem od 2 -3 dni - ja nie moge sie zalogowac do gry od 2 tygodni - od kiedy weszly nowe zadania 48 lv a nie moge grac - na kopalniach zlota po 40 000 rudy zlota a na koncie 50 000 klejnotow - to jest jawna niesprawiedliwość i wykorzystywanie graczy ktorzy poświęcili znacznie wiecej czasu niz inni bo szczegolnie wysoko poziomowe konta nie maja jak grac - nie jestem z tym problemem sam - ile mam wyslac zgloszen do suportu ktory i tak nie odowiada. Co mam zrobic z klejnotami zainwestowanymi w gre i czasem. Zreszta olac czas - same klejnoty warte 600 zloty.