Nie moge kupić trzeciej przygody łowcy. W gwieździe też nie mam,a wiem ,że sporo osób dostało trzecią przygode do tego zadania. Przez co nie moge zrobic sieci zadań z "podstawowych poszukiwań" ,a przynajmniej nagroda przepadnie za wszystkie.
Wersja do druku
Nie moge kupić trzeciej przygody łowcy. W gwieździe też nie mam,a wiem ,że sporo osób dostało trzecią przygode do tego zadania. Przez co nie moge zrobic sieci zadań z "podstawowych poszukiwań" ,a przynajmniej nagroda przepadnie za wszystkie.
Łowce mozna zrobic tylko 2 razy: 1 raz z samouczka i 1 raz ze sklepu.
Nie wiem jakim cudem ale jezeli rzeczywiscie to zwracam honor ;p
właśnie ja też nie mam tej przygody w gwieździe i nie wiem co zrobić z tym może ktoś pomoże sprawdzałem gwiazdę. proszę o pomoc
jeśli sami jej do gwiazdy nie dają to zawsze można poprosić znajomego żeby kupił i ci przesłał. ale to trzeba łepetyną ruszyć.
Ja nie moge jej kupić trzeci raz :)
Może związane jest to z levelem gracza albo kolejny bug ?
Pewnie bug cała moja ją dostała tylko ja nie nie wiem niech administracja coś z tym zrobi
Niestety nie mam tej przygody w Gwieździe - ale i level mam duuużo wyższy niż koleżanka ;)
Ja mam 37 i otrzymałem :)
W gwieździe w dodatkach na pierwszej pozycji.
EDIT:
Osoby które nie mają zadania na liście z łowcą nagród to trzeciej przygody nie dostaną.
Lewel nie jest tutaj istotny, też mam wyzszy i dostałem zadanie,a nie dostałem samej przygody.
Mam 37 lv, mam zadanie, a przygody nie dostałem, kupić jej też nie można.
Mam identyczną sytuację co artoon.
nie można kupić ani na handlu ani od kogoś z gildi próbowali mi dać nie da się. ;/
ja w gwieździe mam ta przygodę, ale mam wątpliwość taką
czy wszyscy dostali te zadania
ta modernizacja była testowana kilka tygodni temu na niem. serwerze, wziąłem w niej udział i nie widzę tych innych zadań
co były wtedy poza tymi co teraz
a ich do realizacji była ponad setka co najmniej.
ja mam tą przygodę w gwieździe dwa razy już ją przeszedłem chce ją przejść po raz 3 ale po rozpoczęciu przygody nic się nie dzieje... przygoda trwa od paru godz ale w żaden sposób nie mogę jej "uruchomić"
zadania nie mam
mam lvl 42
Ja dostałam łowce nagród, ale po zrobieniu innej przygody ta mi zniknęła z gwiazdy.
ja mam 31 lev dostałem to zadanie z łowcą nagród i nie moge kupić zadania ani nie mogą mi jego przesłać moi znajomi - jedna wielka porażka
Ja też mam za zadanie zrobić łowce a nie moge jej kupić ani nie mam jej w gwieździe co teraz zrobic??
je też kupię przygodę "Łowca nagród" lub wymienię na inną
Jestem kolejną osoba, która dostała zadanie a nie dostała przygody (lvl. 35). Co teraz? Może ktoś z Ekipy mógłby się w końcu wypowiedzieć, czy mamy szanse na wykonanie tego zadania, czy też trzeba się pocałować w tę... no... sami wiecie w co...
Pozdrawiam.
U mnie to samo, 32lvl, 2 razy wykonałem wcześniej, zadanie mam, a przygody nie widać...
widzę że olewka jest :d hehe ale na poważnie niech ktoś z ekipy wreszcie się wypowie..
To samo co Olekeleke (37lvl)
niech chociaz odblokuja tych co juz zrobili te przygode wymagana ilosc razy i zezwola na handel ta przygoda....
także nie dostalem tej przygody do gwiazdy lev37
Widzę że żadnen administrator nie odpowie za ten błąd ;/
Czyli widać olewkę konkretną w związku z problemem. Zobaczymy możne jednak coś się zmieni.
olewkę? bardzo możliwe bo pewnie olaliście zgłoszenie problemu do supportu? i nie chce się cierpliwie czekać... niestety cierpliwość u polaków nie jest cechą :( każdy chce na już... i nikomu nie chce się zaczekać...
Wydaje Ci, się na jedną odpowiedź czekam tydzień prawie, na inną dwa. Przez te lagi mi wcięło jeszcze 150rekrutów i 30żołnierzy. Burdel totalny jest po tej aktualizacji. A i zgłaszałem do supportu, pisałem również do admina tutaj ;) I przestań oceniać tutaj ludzi, nic o nich nie wiesz.
U mnie przygoda lowca nagród pojawiała się dzisiaj w menu gwiazdy. Sprawdzajcie. Pozdrawiam
Ja też mam za zadanie zrobić łowce a nie moge jej kupić ani nie mam jej w gwieździe co teraz zrobic??
Pisz do supportu ze strony głownej i daj linka do tego tematu.
Nie wiem, czy są trzy(bo o samouczku nic mi nie wiadomo), ale "Łowca nagród" jest nagrodą którą, każdy powinien otrzymać powyżej bodajże 27lev spełniając jeszcze jakieś małe wymagania.
To błąd gry. Zresztą jakich wiele od 15.11.2012
Panowie producenci chcieli się na chapać jak najwcześniej wrzucając słabo dopracowane i przetestowane nowości.
Żenada panowie, żenada.
Panowie z supportu maja nas w głębokim poważaniu...
Zapomnij, że Ci odpiszą 3 wiadomości wysłałem do nich 2 dni temu związanych z błędami w zadaniach głównych. Żaden Ciećwierz nie raczył odp.
Ja też napisałem supportu 3 dni temu i jeszcze do dzisiaj nie dostałem odpowiedzi ... Pytanie jak mamy zrobić to zadanie jak nie mamy tej przygody ?? I administracja nie raczy nawet zaglądnąć na ten dział bo im się nie chce....
Ten sam problem z Łowcą nagród.
Niech ktoś z administracji odpisze bo to już wkurzające jest już tydzień nie mam tej przygody !!!