Po przerwie technicznej:
zniknęła zakładka gildi
gra wiesza się bez przerwy, nie można nawet wystawić aukcji handlowych, budować etc.
wciąż powraca to samo ukończone zadanie
Wersja do druku
Po przerwie technicznej:
zniknęła zakładka gildi
gra wiesza się bez przerwy, nie można nawet wystawić aukcji handlowych, budować etc.
wciąż powraca to samo ukończone zadanie
Czat gildii się pojawi, u niektórych graczy pojawia się on od razu po zalogowaniu się, niektórym uaktywnia się po 10 minutach, a inni muszą czekać nawet 1h+ - jedno jest pewne: na pewno się pojawi, wystarczy trochę poczekać. :)
Co do "wieszania się gry" - proszę spróbować wyczyścić cache, ewentualnie zmienić przeglądarkę.
Równiez nie moge sie zalogowac gra wiesza sie po wczytaniu budynkow czasami juz na ekranie "trwa uruchamianie kolejki logowania" albo chwile pozniej praktycznie ani razu wiecej niz 10 sek nie udalo mi sie wejsc - probowalem na kilku przegladarkach i 3 komputerach.
a u mnie zniknęło 2000 granitu , niech zmienią programistów bo zawsze sa jakieś straty
BB_xaar skończ już pisać te głodne kawałki o czyszczeniu i zmany przeglądarki. coś dosoliliście a teraz bedziesz pisał ludziom że to ich wina.
ja nie mogę ukończyć zadania bo mam 30 lvl a zadanie będzie odblokowane przy poziomie gracza 29-29, coś nieźle namieszaliście
gra wiesza się bez przerwy,
wciąż powraca to samo ukończone zadanie!!! zmiana przeglądarek i czyszczenie ceche nie pomaga co teraz czekać do następnej konserwacji czy napiszecie ze mam dalej czyścić ceche?
jeśli bym chciał kombinować z przeglądarkami to bym to zrobił sam, a jak chcecie robić gre na jedną słuszną przeglądarkę to walnijcie jej logo na ekranie wejściowym i będzie po problemie, może nachapiecie kolejne mońce za reklame. gra sie wiesza na chromie, ff, operze, ie 32-bit i 64-bit. wszędzie poczyszczone cache.
parafrazując: co do wieszania się gry - proszę spróbować zmienić programistów.
wczoraj gra ładowała się bez problemów, dzisiaj nawet nie weszłam bo dalej(po 10-15 min) się ładuuuuuuje i ładuuuuuje... Od 4 lat gram w różne gry na internetowe przeglądarki i nigdy nie było takich problemów jak dzisiaj :( :(
Qlcikriu czyli jednym słowem znowu wielki sukces.
Gra po patchu z bezpłatnej zamieniła się w płatną więc chyba czas zrezygnować... Nie ma już możliwości zdobycia kryształów po zdobyciu lvl - chcesz krysze to ślij sms...
To ciekawe, bo ja przed chwilą wszedłem na 35 lvl i dostałem 150 kryształów. Faktem jest, że przed konserwą w zadaniu było obiecane 170, po konserwie zadanie zniknęło, ale i tak kryształy za kolejny level są.
Za 36 miałem mieć 170 kryszy a dostałem 350 monet...
A ja nie moge sie wciaz zalogowac brat na swoje konto wchodzi bez problemu a ja na jego przegladarce i komputerze nie moge bo sie wiesza pare sek po wczytaniu budynkow.
po wbiciu next lvl wyskakuje pop up z informacja o krysztalach :P
Witam, pytanie czy Ktoś sobie poradził z ta zawiechą po wejściu budynków pare ruchów myszko i lipa wszystko stoii, wczoraj było wszystko ok a dziś problem juz po instalowałem kilka przeglądarek i dalej lipa, proszę o pomoc
Zastanawiałam się z tym zawieszaniem czy to tylko u mnie tak jest, ale widzę że to problem globalny jest.
Jeśli ktoś ma problem z grą (np. z zalogowaniem się lub częstymi kickami z gry), a czyszczenie cache nie pomaga, bardzo proszę o podanie wersji flasha - z góry dziękuję.
11,5,502,110 installed
zawiecha wczoraj ok a dziś fesz zaktualizowany
Witam jak w tytule, wczoraj wszystko ok, po załadowaniu budynków dwa ruchy myszka i gra wisi trzeba reloga robić, trzy rózne przegladarki instalowałem to samo, czyszeczenie, to samo inny komp, to samo, wiec słucham co z tym zrobić, wydaje kupe kasy realnej na ta gre a bb ma mnie gdzieś?
pozdrawiam
Mr_SOLAR
Chrome - Wersja: 11.5.31.2 Shockwave Flash 11.5 r31 (wywala)
Fx - Miałem 11.4 r402 (wywalało). Zaktualizowałem do 11.5.502.110 (wywala wciąż).
Jeden raz mi sie udalo tylko zalogowac co bylem cale 2 minuty po czym znow zwiecha i tak w kolko od 10 rano co chwile chce wejsc do gry
masakra gra sie co chwile zawiesza,nie da sie grac
dzisiaj zaktualizowany do najnowszego, dalej tnie niemiłosiernie. oprócz tego - tnie odkąd zaczęła mi wyskakiwać wiadomość o nowym zadaniu, mistrz sztuki wojennej czy jakoś tak. co minute równo mi wyskakuje że mam nowe zadanie. przeładowaliście flasha i tyle ;]
Zauważyłem, że wywala chwile po tym jak kliknę w nowe zadanie. A gildiowy raz jest, raz znika....
Co do klejnotów, ciekawe, czy za wbicie 50 poziomu jest taka ilość jak była, czy już ją obcięli...
ja osobiscie stracilem chęć do dalszej gry, zmiana zasad gry ....
gra czasami przywiesza się przy pisaniu wiadomosci, kursor przeskakuje tak jakbym w domu odpalił 486
Co się dzieje z kopalniami. Geolog nie odnajduje zasobów surowców?
a ja nie mogę wejść w ogóle błąd serwera co jest za co wam place kupując klejnoty?
szykuje się więc kolejna przerwa.....aby poprawić poprawki po ostatniej...itd
nie moge wejsc na przygode ktora rozpoczalem wczoraj, rozlacza z serwerem...
jak nie klikamy w to nowe zadanie co cały czas wskakuje to gra jakos idzie