może by tak trzymać się ram czasowych!! 8:40 - brak możliwości logowania!!!
Wersja do druku
może by tak trzymać się ram czasowych!! 8:40 - brak możliwości logowania!!!
i pewnie jakieś zadośćuczynienie byś chciał? :D
ciekawe czy zburzą mi się moje kopalnie bo zabraknie czasu na ich doładowanie/zatrzymanie
pewnie sie cos zj.psulo po wgraniu poprawek
trudno oczekiwac ze udsotepnia ci nie dzialajaca gre i trudno oczekwiac ze przewidza wszystkie rzeczy nieprzewidziane
uważam, że gracz "nijaki" ma rację.
8:44 - ciągle nic.
to niech napiszą że gra będzie dostępna od 10.00 a nie 8.30 i ewentualnie włącza ją wczesniej. Wole tak niż te wieczne opóźnienia
Mogliby się pospieszyć.
oo coś się dzieje - loguje się
no też się wkurzam bo kopalnie złota się zburza
I nic.
Prosze o info jak ktos sie zaloguje :(
Dalej nic.
nowy swiat jeszcze nie
Dalej nic Ubi jaja se robi zamiast jedną gierke dopracować pracują na Silent hunter online Anno online Heroes online z za chwile to bedziemy robili osadników na łodzaiach podwodnych necromantami wioząc dobra do nowego świata a jak poejrzewam jeszce na ubocie bedzie assasian onboard źle online. ehh
,,nijaki" masz racje,ludzie oprócz gry maja swoje zajęcia i prace a takie numery wprowadzają chaos.
czas ucieka a przygoda sie zaraz zakończy i co dalej?????
Biadolicie jak stare baby. Nigdy z niczym się nie spóźniliście?
Mogliby coś zrobić.
Ja sie pytam gdzie sa rodzi
u nich to jest nagminne, a co do przygód to czas się wydłuża o ilośc czasu konserwacji gdy gra jest niedostepna
Ja juz kope zlota na lvl5 stracilem :( Jeszcze dwie zostaly oby wytrzymaly :(
mam nadzieje że ktos za to poniesie jakies konsekwencje-niestety bałagan !!!!!
zaraz wyłączę tą grę bo i tak nie działa
archibaldi podczas przerw technicznych czas przygód zostaje zatrzymany z tego co wiem wiec nie mart sie nie powinna sie skończyc
nadal nie napisali nic ciekawego
jest 8;57 i nic nie mozna wejsc
No, ja by bym dopisał w informacji o konserwacji "na wszelki wypadek zastopujcie kopalnie złota" i wrzucił dodatkowy komunikat w oknie gry jak te o dodatkowych konserwacjach czy o odswieżaniu okna. Oczywiście z myślą o graczach nie zaznajominych jeszcze z realiami konserwacji eventowych i tych "rewolucyjnych" :)
No jestem ciekawy !!! o ktorej uruchomią grę !
Oto zyletka dla was
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...sierklinge.jpg
mozecie sie nia pociać z powodu ze gra jest niedostepna :D
Edit:
Nowa ziemia online
ilez mozna czekac
nadal kicha
witam w tej grze to norma z problemami ,człowiek chciał se zrobić co nie co bo trza wyjść do pracy a tu pipa .
pozdro.
ja stąd idę i wam proponuję to samo może jak zabraknie graczy to może się pospieszą
Złota Góra działa już z 0,5h
No i ludzie się rzucili i teraz nikt się nie zaloguje ;p
Niech w koncu zrobią pvp bo juz nudne sie robie robienie przygod ... ile mozna je robic ? pozatym z poradnikow mozna zrobic kazdą przygode bez żadnego myślenia . czyste SYSTEMY i rozwiązania. POZDRAWIAM
Od dawna było wiadomo że ta konserwacja będzie rewolucyjna, a co za tym idzie może się wiązać z przedłużeniem wyłączenia gry, wiec trochę nie rozumiem jak można zostawić pracującą kopalnię która na styk ma wyczerpanie złoża.