Jak w temacie....
Wersja do druku
Jak w temacie....
Nie można załadować mapy przygody.
To samo u mnie... Jeszcze chwilę temu działało, teraz juz nie wczytuje się mapa przygody...
jw.
Ja też nie mogę wejść do przygody, którą właśnie zacząłem... co ciekawe armię mogę tam wysłać mimo wszystko.
kurde znowu lipa z przygodami j.w :((((
co z tymi przygodami?
jak zwykle nowa ziemia z problemami ;d hueheuhue to samo u mnie
kupiłam przygodę od kupca, wysłałam wojsko i.... "wczytywanie mapy" i tak już od ok. godziny :(
No proszę się śpieszyć, bo czas leci a przygoda jak zając ;]
Znając życie wojsko wysłane na przygody przepadnie....
Tak jest, przygoda rozpoczęta wojska wysłane i .... nic. Czas przygody leci, człowiek oczy wypatruje w ciemny prostokącik i ponosi straty moralne !!!!
nawet mnie nie strasz
ani mnie, ja tam całą armię wysłałam....
No ładnie, zaraz mi się czas przygody kończy, a ja nawet wejść do niej nie mogę!!!!!! Ciekawe kto mi za nią kasę zwróci!!!!!!!!!!!!!!
250eż , 250 ku :/
ŻENADA! Te same błędy od samego początku + każda zmiana dodatkowe bugi. Chyba trzeba sobie spokój z tą grą będzie dać, żona sie ucieszy
Jak zaprosiłem znajomego to najpierw nie mógł zaakceptować zaproszenia, a potem wszystko się sypnęło i nie mogę wejść do przygody...
Nie da sie anulować przygody...
..no to się sypie...oprócz problemu z wejściem do przygody, zaczyna wywalać z serwera : "Prosimy wybrać OK aby odświeżyć połączenie" .. pięknie kur...
co za syf
i teraz support zostanie zalany podaniami o zwrot przygód, które gracze nie zdążą ukończyć. znając szybkość działania supportu okres oczekiwania będzie długi :(
ps
oby całe wojsko z przygody wróciło.
Ja wczoraj wieczorem odpaliłem Banitów, wszystko super. Dziś chce wejść nie ładuje się przygoda, teraz przy próbie wywala z gry.
Mam tam bagatela ..9 generałów, 250 Ku, 250 EŻ, ponad 300 K, nie mówiąc o reszcie, ponad 2,5 tys wojska w ...
To już zaczyna być jakaś szopka!!!!
Jak nie potraficie sobie z grą poradzić to po pierwsze nie bierzcie od ludzi pieniędzy za coś co nie działa.
Po drugie - Zatrudnijcie lepszych pracowników, których takie problemy nie przerastają.
Pomijajac fakt ze wiele osób u nas w gildii jeszcze ma wirtualne wiktory odpalone których nie mogą się pozbyć...
Mam tak samo jak wy.
od ostatniego posta..nie mogę się zalogować do gry :(( porażka
napisałam do suportu, czekam na instrukcję czyszczenia ciasteczek
A nie wyczyściłaś?
Przecież według supportu to recepta na wszystko. http://emoty.blox.pl/resource/takaemotka.gif
A swoją drogą - czy Nowa Ziemia jest przeklęta? http://emoty.blox.pl/resource/36_1_42.gif
Ja wyczyscilam wszystko, ciasteczka, pamiec podreczna i dalej nic. Do przygody wejsc nie moge,ciagle mnie wywala.
U mnie ten sam problem....
a konserwacja 15.11 miala poprawic lagi to chyba jednak beda inne bugi do poprawienia
Teraz bedzie trzeba czekac do konserwacji az to naprawia...
wyczyściłam wszystko co możliwe, ale i tak wiem,że pierwszą ich radą będzie " Czyszczenie ciasteczek "
andziulk78 a ekran wyczyscilas? ;)
Ja i ekran i klawiaturę :) Jeszcze myślę nad czyszczeniem z kurzu wentylatorów xD
Dajcie spokoj :( Problem sie rozrasta.. Nawet Ci co mogli, po kolei nie moga wejsc.. Smiech :(
A czym tu się martwić, w końcu to tylko kilka zerojedynkowych ciągów. Naprawią przygody, to naprawią, a jak nie to support zalany zostanie skargami graczy. ja w tej chwili robię MB więc sami wiecie ile wojska mi tam wisi
to już nie same wchodzenie do przygody, zaczyna wywalać z gry !! ...przypominają się stare NIEdobre czasy
I ja się dołączę do tych narzekań. Został mi finalny atak i co? Zima na całego.
No właśnie przygody nie działają, mapy się nie wczytują... Czy ktoś to w końcu wyjaśni, czy mamy sami dociekać czemu tak się dzieje.
nie ma co dociekac. wiadomo ze jakis blad w grze, a kiedy go naprawia i czy jakas oficjalne info bedzie od kogos to tylko mozna gdybac