zaczolem grac w Polsce jak bylem na urlopie wrucilem do Szkocji a tu "błąd z połączeniem" wszystko dziala jak przestawie na unia europejska ale musze grac od nowa i stracil bym sporo gotówki...
prosze o pomoc dzieki
Wersja do druku
zaczolem grac w Polsce jak bylem na urlopie wrucilem do Szkocji a tu "błąd z połączeniem" wszystko dziala jak przestawie na unia europejska ale musze grac od nowa i stracil bym sporo gotówki...
prosze o pomoc dzieki
Spróbuj wejść przez proxy
sorry nie mam pojecia co to jest proxy a tym bardziej jak przezto wejsc
ok proxy nie dziala
Może FireWall blokuje dostęp?
nie to nie to
teraz zaczelo wgywac gre ale jak pasek dojdzie do konca nic sie nie dzieje :(
mam ten sam problem jestem w niemczech pomocy
No to ja mam dzisiaj - w Polsce. ładuje się, pasek dochodzi do końca i koniec. Dalej nic.
Dobra, poradziłam sobie. Przeczyściłam wszystko, zrestartowałam, wyłączyłam adblocka dla tej strony, coś dało efekt ;)
Kolega wyjechał do Szkocji i mu śmiga normalnie, wiec nie jest to problem blokowania gry przez BB.
Mnie nigdy nic sie nie dzialo. Jak bylem na wakacjach w Polsce to dopiero wtedy nic nie moglem zrobic (wina netu).
Przecież ta gra jest globalna, więc nie może BB blokować jakiegoś regionu. No chyba że będą mieć takie zachcianki. Ale nie wydaje mik się... Ja mam internet 2mb/s i nie mam nawet lagów. Może czasami muszę odświeżyć połączenie. Ale do z powodu, bycia offline.