Problem który opisuję dotyczy wpisywania literki ą w okienku czatu.
Po wpisaniu wspomnianej literki tekst się kasuje, zostaje samo ą, problem dotyczy nie tylko mnie ale i innych graczy, czy wie ktoś jak sobie z tym poradzić?
Wersja do druku
Problem który opisuję dotyczy wpisywania literki ą w okienku czatu.
Po wpisaniu wspomnianej literki tekst się kasuje, zostaje samo ą, problem dotyczy nie tylko mnie ale i innych graczy, czy wie ktoś jak sobie z tym poradzić?
Problem dotyczy jak się nie mylę tylko przeglądarki Google Chrome i tak samo dzieje się na angielskim i niemieckim serwerze.
wpisz na pasku adresupo prawej stronie kliknij "szczegóły"Cytat:
chrome://plugins/
znajdź Shockwave Flash
znajdź Typ: PPAPI , kliknij wyłącz
po każdej aktualizacji niesety trzeba to robić, oprócz "ą" także zapamiętuje ustawienia muzyki i łączy z czatem, na którym byłeś ostatnio po zalogowaniu
dodo szanuję takich obstukanych ludzi którzy potrafią w prosty sposób wytłumaczyć podstawowy bug, przy którym niejeden BB by się pogubił.
dodo wielkie dzięki za twój post!
bardzo to ułatwi korzystanie z chrome i zmniejszy ilość nerwów ;]
był kiedyś temat z doinstalowaniem pluginu ale ktoś wstawił screena a ten wygasł.
dzięki ponownie, kufel napitku dla tego osadnika!
a ja dalej proszę o pomoc w tym samym temacie, ponieważ po zrealizowaniu wskazówek mam problem z działaniem flash playera(albo czegoś:P), nie chcą mi się wczytywać zarówno Settlersi, jak i filmy na yt, czy też aplikacje na fb. Można inaczej ominąć ten problem (poza zmianą przeglądarki?:) )
to znaczy że coś źle robisz. Opis jest prawidłowy - mi działa.
Witam.
Postępowałem zgodnie z instrukcją :Jednak moja przeglądarka nie słucha się i stawia opór. Problem nie znikł, wręcz przeciwnie pogorszył się. Nie mogę się zalogować do gry.Cytat:
Zamieszczone przez dodo
Problem wygląda następująco:
http://imageshack.us/a/img837/7131/problemus.th.png
1. Wejście do gry już po zalogowaniu się na konto. (f5 z poziomu gry, po wyłączeniu jawy)
2. Próba wejścia do gry po zrestartowaniu przeglądarki (z wyłączoną jawą tak jak w instrukcji)
3. Wtyczka którą wyłączyłem.
W momencie gdy włączam wtyczkę, wszystko wraca do swojego wcześniejszego stanu, czyli tak jak w temacie:
Pisząc na czacie czy w wiadomości po naciśnięciu: l alt + a (skrót Ą) tekst czyści się i pozostaje nam z całości tylko litera ą.
Jest to mój pierwszy post na forum i liczę na pomoc tutaj, mam nadzieję, że nie będzie trzeba rozwiązywać problemu z poziomu gry ;)
@edit@
Przeglądarka: google chrome
system: win7 32bit
Niedawno robiony format więc większego syfu na dysku nie mam.
Problem pojawia się tylko i wyłącznie w grze Settlers.
Próbowałem wyłączyć wszystkie inne i zbędne włączone procesy/programy, lecz wyszło na to, że jednak nie tędy droga.
ja wogóle nie mogę pisać gdy tylko wpiszę jakąś literkę gra się zawiesza.
Wszystko dziala jak dodo napisal
Nie wiem jakim cudem możecie włączyć grę, po wyłączeniu jawy. Problem istnieje nadal, jak będzie czas to może napisze do supportu.