-
Szukam znajomych
Witam jestem Limbook i szukam znajomych , oczekuje :
Kultury
Levla +17(ale zrobie wyjątek)
Dodaje że nie założe gildii bo lubie walczyć a nie dowodzić ale moge pomóc w jej założeniu
Będe dodawał więcej Tematów ponieważ chce rozkręcić dział doliny który na razie jest dosyć "zacofany"
-
dołącz do moich znajomych
-
tez szukam znajomych narazie mam 11 lvl bo dzis zaczolem grac .Gralem w traviana lecz serwer sie konczy wiec tutaj sie zaczepilem pozd. robert
-
-
Dołącz do moich znajomych
-
szukam znajomych jestem na lv18
-
-
Hej, ja też szukam znajomych :)
-
Witam
Szukam Znajomych jestem na 22 poziomie, gram codzienie zatem nie jestem typem "widmo"
Pozdrawiam
-
Szukam znajomych , dopiero rozpoczęłam grę na tym serwerze, lvl 14 ale dzielnie pnę się do góry :))
-
ja tez szukam znajomych mam 30 lvl
-
Hej zacząłem grać dopiero wczoraj i powoli się rozwijam jestem na 15 lvl i szukam znajomych:)
pozdrawiam
-
mam 27 poziom i też szukam znajomych
-
szukam znajomych, jestem na 23 poziomie
-
szukam znajomych mam 20 lvl a im więcej znajomych tym raźniej pozdro
-
Ja znalazłem znajomych poprzez chat ale dziwi mnie że tutaj szukają znajomków gracze nie z Doliny Odkrywców-przecież nie można mieć w znajomych kogoś z innego serwera.Pozdro
btw.Ja mam 24 lvl
-
Witam serdecznie,skoro tak dużo osób jest zainteresowanych znajomością oraz współpracą to może pomyślimy o wspólnej gildii?
-
Witam...szukam znajomych :)
-
witam szukam znajomych gram codziennie
-
-
Witam... Chcac nie chcac wypadalo by rozruszac to forum.. nie tylko szukajac znajomych.. znajomi sie znajda sami na czacie czy cos... moze napiszcie cos o sobie.. ktory lvl.. od kiedy gracie itd... ja zaczalem grac tydzien temu.. mam dopiero lvl 19... kiedy tylko mam chwile gram.. mam nadzieje ze czasu mi starczy zawsze zeby zagladnac do mojej wioseczki i na forum.. pozdrawiam osadnikow :)
-
Witam, również szukam znajomych :)
Gram dla zabawy i zabicia czasu, bez spiny. Mam 19lvl, gram 3 dzień. Szukam jakiś ogarniętych osób powyżej 20 lat /sam mam 23/. Fajnie by było, jakby mieli już jakieś doświadczenie w tej grze i doradzili to i owo ;)
-
witam wszystkich,
ja również szukam znajomych. jestem na poziomie 23 a gram od dwóch tygodni, praktycznie codziennie, przynajmniej na razie :)
-
Witam
Ja gram od października,mam 32 lvl i już dość sporo znajomych ale nie narzekam-również gram dla zabawy:)
Pozdrawiam nowych osadników na naszym serwie
-
Witam gram od kilku dni i poszukuje znajomych . Pozdrawiam wszystkich
-
Witam, nie poszukuję znajomych. Proszę wysyłać zaproszenia innym graczom ;P
-
-
-
-
18lvl szukam przyjaciół :)
-
szukam znajomych dziewczyn min 24lv powyżej 18 roku życia w celu zaproszenia do gildii :D ( takie mają wymogi w gildii)
-
Mam 20 lvl i szukam znajomych
-
Zapraszajcie mnie do znajomych
-
jeśli chcecie to do mnie tez można przysłać zaproszenie, mam 33 lvl
-
Witam:) mam 32lvl i tylko jednego znajomego. Chętnie przyjmę zaproszenia od innych graczy do grona znajomych.
-
-
Zapomniałem dodać,mój lvl26
-
Też szukam znajomych miałem dwóch ale przestali chyba grać?
-
hejka.
mozecie zapraszac.
moj lv 32 :D
-
lvl 20 chętnie przyjmę do znajomych wstąpię do gildii